Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blizu prozora je.Mutna folija.. daleko od prozora ... Nema dosta svetla
@PlantZelim oziliti bendzamin (uzecu reznicu od mog koji ne raste).
Samo da je stavim vertikalno u posudu s peskom? Cak ni ne mora vertikalno.,,
Koliko cesto da vlazim taj pesak? Obican pesak je u pitanju?
Bendzamin?Ja imam dve saksije u kojima ožilim zaperke ali poslednjih godinu dana ništa jer se usmrdeo.
U posudu sa peskom stavis reznicu?Sve živo platan, hrast, palme, borovi, čempresi, živa ograda etc
Dodaješ pomalo vode svaki dan da bude vlažan. Sad bi trebao da ga spičim u rernu i sterilišem pa opet u saksiju
Pokrivas folijom kao Plantova vredna komsinicaDodaješ pomalo vode svaki dan da bude vlažan. Sad bi trebao da ga spičim u rernu i sterilišem pa opet u saksiju. Može i mešavina sa zemljom koliko sam čitao. Komšija sa kojim to radim dodao zemlju i od tad nema ništa.
@Plant ?Jok folija ubuđa se mora biljka da ventilira
Znaci ne stavis u teglu, vec kesu napunis vodom i stavis toalet papirTreba ti neka idealna sredina ni toplo ni hladno ni vlažno ni suvo, ne sme promaja ali mora malo. Pipavo jbg a ovo sa klonj papirom i kesom prva liga
OFitosanitarne mere,...
Obrišeš foliju sa asepsolom, ili alkoholom, ili uzmeš novu.. i ne treba da dihtuje.. pomalo neka ima "vazduha" tj. izmene vazduha... ali malo (dve naspramne rupe da jedva staviš prst)
![]()
Nije to za ptice ... To je za profi...