Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Jao kako sam danas pojela jedan biftek... Arghhhh... Njam njam. Nikad se ne bih odrekla mesa! Ziveli proteini!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
proteina ima u vecoj kolicini u ribi i morskim plodovima.Jao kako sam danas pojela jedan biftek... Arghhhh... Njam njam. Nikad se ne bih odrekla mesa! Ziveli proteini!!!
Pa ima ih i u jajima... Zamisli da samo jedesh morsku hranu i jaja.proteina ima u vecoj kolicini u ribi i morskim plodovima.
ja jaja u zivotu nisam probala. a morske plodove jedem, mada ja najvise volim krosane sa kremom, visnjom, burek sa jabukama, zuzu pecivo itd.Pa ima ih i u jajima... Zamisli da samo jedesh morsku hranu i jaja.Ne. Zato jedem jagnjetinu, piletinu, curetinu, svinjetinu samo u obliku pljeska, konjetinu... Proteina na sve strane.
![]()
Ima li ovde neko ko je vegetarijanac?Sta mislite o tome, ako to niste da li biste mogli to postati?
15 przenih jaja? 15 bilo kakvih jaja? Ti si sine, predodredjen za srcani udar...Moj techa jednom pojeo 50 przhenih jaja, plus 10 kuvanih.
Ja jedva mogu 15 przhenih.![]()
ti koji ne jedu jaja i ne piju mleko su vegani, a ne vegerijanci.Licno ne volim nesto da jedem meso i pre sam razmisljala o vegeterijanstvu.... mada ne kontam jednu stvar ako si vegeterijanac ne jedes mleko i jaja i ebem li ga ali to meni nema nikakvog smisla jer i krava i kokoska to dobrovoljno daju koliko ja znam![]()
15 przenih jaja? 15 bilo kakvih jaja? Ti si sine, predodredjen za srcani udar...![]()
ti koji ne jedu jaja i ne piju mleko su vegani, a ne vegerijanci.
15 przenih jaja? 15 bilo kakvih jaja? Ti si sine, predodredjen za srcani udar...![]()
Jaja ne predodredjuju nikog za srcani udar.Ako ne racunamo zeceve.
Meni su to ranije govorili roditelji... jedi manje jaja, jedi manje ovo, jedi manje ono...
ja jaja u zivotu nisam probala. a morske plodove jedem, mada ja najvise volim krosane sa kremom, visnjom, burek sa jabukama, zuzu pecivo itd.tu proteini prosto lete.
lol
![]()
Tako je moj deda umro... Od masne hrane, alkohola i cigareta.Pravi boem...
Da ti nije malo rano...ja cu umrem od vinjaka, i tambure ce mi sviraju na sa'rani - odlucio sam!
inace cu jesti zdravo...
Ako me strefi maj tiki tikr, strefice me k'o cho'eka, a ne k'o biljojeda.
Kao ljubitelj dobrog hasa, nikako ne bih mogao da zhivim od trava i peciva.
Da ti nije malo rano...**** vas taj vinjak, kako mozete da pijete tu hemiju?!
ja nisam rekla da zivim na pecivu, vec da ga obozavam.
Pa takvi kao ti nece doziveti 2 banke, a ne ovi shto jedu 15 jaja za obrok... Nikad necu razumeti ljude koji zive na pecivu.
Moj cale je jeo po 10 jaja za obrok pa je zdrav ko dren...![]()