vegetarijanstvo

• Začetnik teme Začetnik teme bo!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ima ih i u jajima... Zamisli da samo jedesh morsku hranu i jaja. :roll: Ne. Zato jedem jagnjetinu, piletinu, curetinu, svinjetinu samo u obliku pljeska, konjetinu... Proteina na sve strane. :mrgreen:
ja jaja u zivotu nisam probala. a morske plodove jedem, mada ja najvise volim krosane sa kremom, visnjom, burek sa jabukama, zuzu pecivo itd.:mrgreen: tu proteini prosto lete.:lol:lol:lol:

Ima li ovde neko ko je vegetarijanac?Sta mislite o tome, ako to niste da li biste mogli to postati?

Licno ne volim nesto da jedem meso i pre sam razmisljala o vegeterijanstvu.... mada ne kontam jednu stvar ako si vegeterijanac ne jedes mleko i jaja i ebem li ga ali to meni nema nikakvog smisla jer i krava i kokoska to dobrovoljno daju koliko ja znam :dontunderstand:

ja jaja u zivotu nisam probala. a morske plodove jedem, mada ja najvise volim krosane sa kremom, visnjom, burek sa jabukama, zuzu pecivo itd.:mrgreen: tu proteini prosto lete.:lol:lol:lol:
:mrgreen:
Pa takvi kao ti nece doziveti 2 banke, a ne ovi shto jedu 15 jaja za obrok... Nikad necu razumeti ljude koji zive na pecivu. :roll:
Moj cale je jeo po 10 jaja za obrok pa je zdrav ko dren... :)

Ne znam zasto su meni rekli da "Dijetalni holesterol ne utice na nivo LDL/HDL u krvi.". Ali svakako, to je bio jako popularn mit u stara vremena.

Dosta sam se ranije sa roditeljima raspravljao oko toga, buduci da sam bio na dijeti u kojoj sam jeo po nekoliko jaja na dan.

Poslednja izmena:
Pa postoji dobar i losh holesterol... Bitno ti je da ti je dobar vishi od losheg. To se do pre 10 godina nije znalo i onda su svi koji su imali povishen holesterol uzimali dijete, a nisu znali da im je npr dobar holesterol povishen...

Da ti nije malo rano... :lol: **** vas taj vinjak, kako mozete da pijete tu hemiju?!

a pa necu odma dumrem, al' tu negde oko 35-te... ***!

koja crna kemija, vinjak 100% naturale:

Prirodno alkoholno piće proizvedeno mešanjem vinskih destilata odležalih u hrastovoj buradi zapremine 500 l. Preporučuje se kao aperitiv. Sadržaj alkohola 40 vol.% :mrgreen:

Back