Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
@Electra
Naravno
Mozes sa mesom i sargarepom i sampinjone da ubacis, isto ide fino...
jao ogladnela sam![]()
Причај ми о томе... Идем да поздравим једну пљескавицу

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Electra
Naravno
Mozes sa mesom i sargarepom i sampinjone da ubacis, isto ide fino...
jao ogladnela sam![]()
Ja isto. Samo je kod mene gica u pitanju.Она има трауме из детињства видела је кад је била мала на селу код бабе како кољу јагње (а животиње обожава)... Од тада није месо ставила у уста никад.
pljeskavicu bih mozda i pojela, ali ipak gadim se. a da jedem jagnjetinu?Како, али КАКО неко може да не једе ћевапепобогу
а тек јагњетину... па ја мислим да бих се сав усук'о кад бих јео само траве... ионако сам мршав, без меса бих био као сува шљива
![]()
ЗахваљујемCica- ima je u centru, dal u Vuka Karadzica, al svakako kad idesh od Obilica ka Pevcu, pa prva ulica desnu ka Knezu (one gde shatro ne smesh da se parkirash) a druga je na NBG (ili Zemunu, kako god), prodjesh hotel Jugoslavija, i pichish josh malo pa je sa leve strane...
Stepin Vajat je na Autokomandi, a Uno Grill imash bukvalno u svakom delu grada...
Аааааа па ја у субОту сам ти у крајpljeskavicu bih mozda i pojela, ali ipak gadim se. a da jedem jagnjetinu?NEKA HVALA. ko kaze da bi bio kao suva sljiva?! ponavljam: VEGANI ZIVE NA BOLJKAMA, VEGETERIJANCI SEM TOGA JEDU RIBU, MORSKE PLODOVE, JAJA, MLECNE PROIZVODE I HLEB!
kad smo vec kod tog rostilja kod mene trenutno traje rostiljada, cela glavna ulica je prepuna tezga sa pjeskavicama. utroseno je toliko mesa-nemam komentar.![]()
ja se davim u ribi.Захваљујем![]()
Аааааа па ја у субОту сам ти у крајМислим где роштиљијаду да пропустим боКте
![]()
Иначе, једем месо скоро сваки дан. Просечна пљескавица (за оне који не знају) има 100-125гр, а ја у сваком моменту поједем две без икаквих проблема, а изатога још и палачинку или сладолед... е објасни ти мени сада КАКО да ја поједем толико рибе? Ја рибу не једем ни када сам на некој слави па имам времена на претек да је чепркам уз ћаскање и пићенце, а камоли за сваки дан... и у праву си... не бих био као сува шљива... био бих још мршавији... па ја тако контролишем килажу. Не поједем 5 дана месо и скинем 2-3-4кг без проблема. Замисли кад бих престао да га једем уопште...![]()
Ја бих се разболеоja se davim u ribi.a bez tunjevine vec ne mogu da zivim, a ni bez soje.
sto se tice rostiljade meni je ''izpred nosa'' i nisam ni jednom otisla, a i ne planiram. kad idem do centra grada, samo zaobidjem....
ja ne jedem jaja, a i ne pijem mleko. svakako volim mlecne proizvode, ali mleko-ne.Haha,vlado,ja sam dokaz da se ne bi usukao ;Pp
Inache,ja ne jedem ribu,al jaja i mljechne proizvode da.
Shto se vegetarijanstva tiche,mrzim silnu teoriju i teoretisanje na temu...Stvarno ne kontam shto se toliko pricha o tome.
Jedesh shta hocjesh i to je tvoj izbor.
Ne pishesh eseje i razne 'pro' i 'contra' liste.
ma jedem sve to, ali ne ''cista'' jaja.kako onda jedesh hm... hljeb,kolache,tjesteninu i ostalo,ako ne jedesh jaja?
hehe,hvala. najjachi je. (=
Haha,vlado,ja sam dokaz da se ne bi usukao ;Pp
Inache,ja ne jedem ribu,al jaja i mljechne proizvode da.
Shto se vegetarijanstva tiche,mrzim silnu teoriju i teoretisanje na temu...Stvarno ne kontam shto se toliko pricha o tome.
Jedesh shta hocjesh i to je tvoj izbor.
Ne pishesh eseje i razne 'pro' i 'contra' liste.
nismo normalni samo zato ne jedemo crveno meso?!Kako možeš da ne jedeš ribu?Pa to je tako zdravo. I ukusno. Mmmmm. Losos. Oslić. Tuna. Sardina. Ukljeva. Sve. Mmmmm.
Ja inače sebe smatram manje-više tolerantnom osobom ali vegeterijanci... to meni nije normalno.Žalim slučaj.
pljeskavicu bih mozda i pojela, ali ipak gadim se. a da jedem jagnjetinu?NEKA HVALA. ko kaze da bi bio kao suva sljiva?! ponavljam: VEGANI ZIVE NA BOLJKAMA, VEGETERIJANCI SEM TOGA JEDU RIBU, MORSKE PLODOVE, JAJA, MLECNE PROIZVODE I HLEB!
kad smo vec kod tog rostilja kod mene trenutno traje rostiljada, cela glavna ulica je prepuna tezga sa pjeskavicama. utroseno je toliko mesa-nemam komentar.![]()