GasMaska
Iskusan
- Poruka
- 5.636
šta bi sa potpisom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako ces verovatno daleko dogurati. Isto kao i moj potpis sto je dogurao daleko, na primer![]()
U raj se ne moze preko veze... a pakao ne postoji, samo unistenje![]()
Jesam. Tj. zavisi. Mislio sam na iskrene ljude koji zele znati istinu i zele vecni zivot i spasenje. Secam se nekih tvojih pitanja od ranije i nisu odisala ovakvim mirisom...Jesi li raspoložen za pitanja?
Jesam. Tj. zavisi. Mislio sam na iskrene ljude koji zele znati istinu i zele vecni zivot i spasenje. Secam se nekih tvojih pitanja od ranije i nisu odisala ovakvim mirisom...
Inace, malo tj. malo vise sam u skripcu sa vremenom u zadnje vreme. Sto se da i primetiti jer me nema.
Ma ne znam da li si baš u pravu. Postoji jedna knjižica, mislim da je "Pokajanje put spasenja" u kojoj je opisano kako je blažena Teodora lako prošla kroz sva mitrstva osim kroz mitarstvo bluda gde je morala da daa mito da bi prošla.

Sta za vas predstavlja Bog? Biblija... Veoma zanimljivo napisana, samo veoma nelogicna. @Gnev Bozji, shvatacu te sarkasticno od sada pa na dalje. Vaskrsenje?

Bog je Stvoritelj svega vidljivog i nevidljivog i Suveren koji čini sve što naumi i nema nikoga ko bi mogao da ga u tome spreči. Biblija je uputstvo za vođenje srećnog i svrsishodnog života a takođe i izloženi zahtevi za čisto obožavanje našeg Stvoritelja čiji je autor lično Jehova Bog! Uskrsenje je ponovno stvaranje umrle osobe. Priprema našeg Stvoritelja za sve one za koje on sam odluči da ih vrati u život kada nastupi novo uređenje na zemlji.
![]()

sta je sa vama ljudi? da, da, bio je u pravu onaj koji rece da ovakav vid mazohisma i potrebe za autoritetom potice jos iz detinjstva i perioda kada se klecalo na kukuruzu za neposlusnost![]()
![]()
ovakvo jadno tumacenje odavno nisam cula na ovim stranamasta je sa vama ljudi? da, da, bio je u pravu onaj koji rece da ovakav vid mazohisma i potrebe za autoritetom potice jos iz detinjstva i perioda kada se klecalo na kukuruzu za neposlusnost.

Hehehehe, baš mi je drago da sam te nasmejao! Počni da studiraš Bibliju, nauči nešto da bi mogla da se uključiš u diskusiju! Za početak pročitaj Poslovice 15:2 pa promeditiraj malo o pročitanom! Opet, neko i nije u stanju da razume Bibliju!Drugim rečima ne može svako da razume Bibliju, jednostavnije rečeno.
![]()
Dakle,samo visoko intElegentni mogu razumeti bibliju?Je l to znaci da prost narod koji ne cita ni novine,a kamoli tako komlikovanu knjigu,ne mogu biti vernici,sobzirom da je ona napisana samo za"odabrane"?Cccccc,diskriminacija!Jesi li to u bibliji naucio,da je snobizam vrlina?

Bibliju ne mogu da razumeju oholi, gordi, ponosni, puni sebe, oni koji sve znaju-eksperti, licemeri, rugači...Ako nisi jedna od takvih, nemaš razloga da brineš!
P.S. Svi su ljudi inteligentni-svi smo Jehovino stvarstvo!
![]()
Naopako!
A sta ako ja pripadam Muhamedovom(pu,pu,samo hipoteticki)carstvu,ili Amonu Ra,ili mozda Afroditi....?

Rekao je STVARSTVO a ne carstvo, pčelice.![]()
Da tako je, Bog samo poniznim i iskrenim osobama daje da razumeju Bibliju... pomocu svetog duha koji daje...Bibliju ne mogu da razumeju oholi, gordi, ponosni, puni sebe, oni koji sve znaju-eksperti, licemeri, rugači...Ako nisi jedna od takvih, nemaš razloga da brineš!
P.S. Svi su ljudi inteligentni-svi smo Jehovino stvarstvo!
![]()
Naopako!
A sta ako ja pripadam Muhamedovom(pu,pu,samo hipoteticki)carstvu,ili Amonu Ra,ili mozda Afroditi....?

Primitivni i polupismeni su pisali Toru (Bibliju) i malo su šta zaista razumeli,a šta nisu-svojim rečima izmistificirali...Narod Jevreja bio i tadaHehehehe, baš mi je drago da sam te nasmejao! Počni da studiraš Bibliju, nauči nešto da bi mogla da se uključiš u diskusiju! Za početak pročitaj Poslovice 15:2 pa promeditiraj malo o pročitanom! Opet, neko i nije u stanju da razume Bibliju!Drugim rečima ne može svako da razume Bibliju, jednostavnije rečeno.
![]()
Primitivni i polupismeni su pisali Toru (Bibliju) i malo su šta zaista razumeli,a šta nisu-svojim rečima izmistificirali...Narod Jevreja bio i tada
mali i kao svi mali narodi žešće iskompleksirani...Uglavnom tako nastao i zoaasterizam,a i budizam...
Ispada po knjigama Mošinim da je bog bio žešće krvoločan,obzirom na silne krvave žrtve...Jošua nešto manje-civilizovao se narod u Kananu,
naročito pod dejstvom Rimljana,ali je počeo po grćkim i rimskim tragedijama da organizuje putujuće družine...
To li da čitamo? Kad čitam Bibliju jedno ,a vas kad slušam -drugo...Bolje da vi ne galamite dok drugi čitaju-pažljivo i s razumevanjem primitivnih pisaca...

Pa ne možeš mi osvetliti primitivcima koji nisu imali pojma o elektricitetu,infetizimalnom računu,verovatnoći,algoritmima,teoriji haosa,struna,relativnosti,Pozdravljam te čika Ribar!
Bilo bi dobro da ispitaš malo istoriju i činjenice koje govore sasvim suprotno od onoga što izjavljuješ! Bibliju je pisalo 40 ljudi koji su imali različita zanimanja i bili su različitog obrazovanja. Mojsije je bio jedan od prvih pisaca Biblije i smatra se jednim od pismenijih i obrazovanijih osoba svog vremena. Verujem da ćeš se složiti da je neko ko je bio princ tadašnje najmoćnije sile u svetu, princ Egipta, trebao i morao da ima veliko znanje i ,naravno pismenost, da bi mogao da izvršava državne obaveze! Zatim samo da napomenem još nekoliko pisaca Biblije (Biblija se ne naziva Tora. Tora je prvih 5 knjiga Biblije i znači "zakon") kao što su Matej koji je bio rimski činovnik, Pavle koji je bio farisej i advokat, zatim Luka koji je bio lekar. Zatim Solomon koji je bio Kralj izraelaca i bio jedan od najmudrijih ljudi koji su ikada živeli.
![]()
. Obrati pažnju šta kaže Biblija u Rimljanima 6:23 "Јер плата за грех је смрт, а Божји дар је вечни живот преко Христа Исуса, нашег Господа."
Posebno obrati pažnju na podvučenu izjavu!
![]()

Zatraži od prvog Jehovinog svedoka biblijski studij što pre i počni da primenjuješ biblijske principe u svom životu! Biblijski studij je besplatan! Postoji samo jedna i jedina istina, istina koja vodi do večnog života. Obrati pažnju šta kaže Biblija u Rimljanima 6:23 "Јер плата за грех је смрт, а Божји дар је вечни живот преко Христа Исуса, нашег Господа."
Posebno obrati pažnju na podvučenu izjavu!
![]()
VECNI ZIVOT JE DAR OD BOGA![]()
Vecnost nije dosadna isto kao sto i ovaj zivot danas nije dosadan. Svi vole da zive i uzivaju i rade razlicite stvari. Tako ce biti i kroz svu vecnost. A pravila nece vise nikad biti prekrsena. Upravo je ovo sto se sa nama ljudima na planeti Zemlji trenutno dogadja, udzbenik vasione. Nije niko majmun pa da zeli zlo.Vecnost je dosadna,i ako zaista postoji,opet ce neko iz dosade prekrsiti pravila ili iz radoznalosti.