jozefk
Aktivan član
- Poruka
- 1.493
Ne mogu da verujem da si progledao samo zato što kažeš da jesi.
Ja svakako ne mogu uciniti da i ti progledas. Ali ti mozes uciniti. Pa, poradi na tome i dobices odgovore na sva pitanja, druze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem da si progledao samo zato što kažeš da jesi.
U j-b-t u pravu si. Hej, uopšte nisam obratio pažnju na oči. Bio sam kao u snu. Verovao sam da su mi oči otvorene a zapravo sam sanjao. Gle, otvorio sam oči. Zaista sam otvorio. Ja gledam! Ja vidim! Sada razumem. Kao film se vreća sve ono što sam gledao ali nisam umom video. Pa ovo je fantastično Božje delo i Bog je u svemu. Kako sam bio slep, a tako malo je trebalo.E ovo si u pravu. Samo sto ne znas jos nesto. 90% ljudi su slepi by default.
Kad ti se otvore oci onda ces razumeti![]()
Ja svakako ne mogu uciniti da i ti progledas. Ali ti mozes uciniti. Pa, poradi na tome i dobices odgovore na sva pitanja, druze.
Nismo razgovarali o mom progledavanju, već o Tvom.
A Ti kažeš da si progledao, pa zašto bih npr. sledio Tebe, ugledao se na Tebe, to me zanima.
A da odgovor ne bude, zato što znam da jesam, jer to isto može da kaže i onih 90%.
Kapiraš?
Jer da ja mislim da treba da sledis mene onda bih ti ja svasta napricao ovde.Treba da te sledi. Evo ja te sledim i nisam se pokajao.Pa u tome i jeste fora, da ne treba da sledis meneJer da ja mislim da treba da sledis mene onda bih ti ja svasta napricao ovde.
Zasto se ti ne bi ogranicio da govoris samo u svoje ime. I ko je taj koji je postao savrsen uz boziju pomoc?Ja se slazem sa izjavom da mozemo biti savrseni ali samo uz Boziju pomoc. Sami po sebi smo nula![]()
Kako ti znas da niko nije dobar osim tog imaginarnog bradatog starca. Da si procitao Bibliju znao bi da je to jedan od najzlobnijih bogova ikada osmisljenih.Da jesam je celu procitao. Neke delove vise puta.
Bez vere nije moguce ugoditi Bogu. Ako zelis da upoznas Boga znaci da vec imas ideju i nameru i cilj. Tako da sa tim ciljem mozes pristupiti citanju Biblije. A Bog kaze: trazite i naci cete, kucajte i otvorice vam se, istite i dace vam se...
Niko nije dobar osim Boga.
Covek ne pita da li znas ili ne znas, vec zasto mislis da ne spadas u tih 90%CrniĐavo:Zašto misliš da Ti ne spadaš u tih 90%?Ne mislim nego znam. A zasto: zato sto nekad jesam spadao.
Drugim recima, crno/bela tehnika.Pa to ti je odgovor. Ne mislim da sada ne spadam, nego znam da sada ne spadam. A znam zato sto nekad jesam spadao.
Kod mene ne postoje nivoi iznad i ispod. Nego stanja: slep i progledao.
Pa u tome i jeste fora, da ne treba da sledis meneJer da ja mislim da treba da sledis mene onda bih ti ja svasta napricao ovde.
Bog nas je stvorio savrsene.
Sto prvo nisi nesto pricitao nego....
Obratno. Da su bili savršeni ne bi zgrešili. Jer ono što je savršeno ne greši.
A inače pitanje zla je veliko pitanje kao i pitanje dobra. Šta je dobro a šta je zlo? Vidim da ti je filozofija jača strana.
A možda i osuda.
Ja sam pročitao celo. I stari i novi zavet. A ti?

I nisi Ga upoznao licno i personalno?![]()
dosadnima je dosadno.

Kako ti znas da niko nije dobar osim tog imaginarnog bradatog starca. Da si procitao Bibliju znao bi da je to jedan od najzlobnijih bogova ikada osmisljenih.
Drugim recima, crno/bela tehnika.
Po tebi, neko je preko hiljadu godina osmišljavao Boga Biblije?
Zaista, je li ima još neki sličan primer, kod "pojave" drugih Bogova? Hiljadu godina raditi na jednom "izmišljenom!" projektu. Fascinantno!
nemoj se sprdati sa Bogom, nije preporucljivo
Pa to i ja isto govorim. A u #466 nešto slično i skraćeno.Naravno da je kazna i to beskonacna!Zamisli da svaki dan ti je sve idelno,samim tim jednolicno i uzasno monotono!Vreme ti ne znaci nista,ne ides na posao,nemas cilj kojem tezis,samim tim izostaje i osecaj radosti kada ga ostvaris,ma...jednom recju D.O.S.A.D.N.O!
Malo sale nikome ne skodi, a posebno ne tako svemocnom i sveznajucem bogu. On je najmilostiviji od svih zlih bogova, tako da zbog sale nece nikoga kaznjavati. Veruj u to sto ti kazem.nemoj se sprdati sa Bogom, nije preporucljivo
Da li znas o cemu pises. Ko je pominjao "preko hiljadu godina osmsljavanja Boga Biblije?" Medjutim, ima tu i trunke istine, Biblija nije od boga, nego je bog od Biblije. Koliko je ta jevrejska biblija bila osimisljavanja - iskreno receno, nije mi znano. Ali da je taj bog kompiliran iz raznih religija to je jasno svakome.Po tebi, neko je preko hiljadu godina osmišljavao Boga Biblije?
Zaista, je li ima još neki sličan primer, kod "pojave" drugih Bogova? Hiljadu godina raditi na jednom "izmišljenom!" projektu. Fascinantno!
Da li znas o cemu pises. Ko je pominjao "preko hiljadu godina osmsljavanja Boga Biblije?" Medjutim, ima tu i trunke istine, Biblija nije od boga, nego je bog od Biblije. Koliko je ta jevrejska biblija bila osimisljavanja - iskreno receno, nije mi znano. Ali da je taj bog kompiliran iz raznih religija to je jasno svakome.
Gde to pise da je sveto pismo pisano preko hiljadu godina. I koliko je to preko. Imas li ikakvog saznanja kada je pisanje zapoceto i kada je zavrseno.Ti, ko bi drugi.
Kažeš da je Bog osmišljen, onda je osmišljen u Sv. Pismu koje je pisano preko hiljadu godina.