- Poruka
- 46.570
za sta ti treba stih?Navela si stihove o vecnom zivotu. A ne o onom bulaznjenju od malo pre.
mozes li lepse da se izrazavas
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sta ti treba stih?Navela si stihove o vecnom zivotu. A ne o onom bulaznjenju od malo pre.
napisi koji stih tumacis inace to si nesto napamet napisaoAko krv i meso ne mogu naslediti carstvo nebesko onda nisu savrseni.
za sta ti treba stih?
mozes li lepse da se izrazavas
hvala
Sam oodredjen broj ljudi vaskrsava na nebo ostali imaju nadu vaskrsavanja na Zemlji... i vecnog zivota na Zemlji...
Isus Hrist je taj koji nas otkupljuje od greha...covek je zaista jedna geometrijska poluprava koja ima pocetak a nema kraja jer mu je kraj beskrajTo je Bog beskrajni i sveizvorni.Beskrajni izvor novih radosti bica i zivota.Stvoren je po liku bozijem,sa naznacenjem da postane bogocovek..Adam nije uspeo ali zato nam se Hrist kao bogocovek javio kao prava mera coveka.
Tako je,U Postanju 1:27 stoji : "Tada je Bog stvorio coveka po svojoj slici, stvorio ga je po Bozjoj slici -stvorio je muskarca i zenu". Posto je Bog savrsen a stvorio
coveka prema svojoj slici ili oblicju, jasno je da je Adam stvoren kao savrsen. Postao je nesavrsen nakon greha. Dalje u stihu 31 istog poglavlja kaze:
"Posle toga, Bog je pogledao sve sto je nacinio i bilo je veoma dobro".

kasnije cu to naci ne briniTaj zadnji red.
Dobro, izvini. Trudicu se da se lepse izrazavam.

napisi koji stih tumacis inace to si nesto napamet napisao
Trazila sam ti citat jer je bitan ceo kontekst...Dobar poznavalac biblije zna na koji mislim.
No naravno to ti nisi, pa cu ti dati stih.
1. Коринћанима, глава 15
50. А ово говорим, браћо, да тело и крв не могу наследити царство Божије, нити распадљивост нераспадљивости наслеђује.
Dobar poznavalac biblije zna na koji mislim.
No naravno to ti nisi, pa cu ti dati stih.
1. Коринћанима, глава 15
50. А ово говорим, браћо, да тело и крв не могу наследити царство Божије, нити распадљивост нераспадљивости наслеђује.
Trazila sam ti citat jer je bitan ceo kontekst...
kasnije cu ti odgovoriti...
ali kao sto rekoh to se odnosi na nebesko uskrsenje...
a ne da Covek telesni ne moze biti u Bozjem Kraljevstvu, to je netacno...
Svi ljudi ce na Zemlji ziveti VECNO pod Bozjom Vladavinom...
Jel Bog stvorio raspadljivost?
Posto je sve bilo savrseno nije bilo sta da se izbacuje napolje nego je sve bilo iskorisceno.Ne menjaj temu.
Vidi ako je adam mogao da jede dakle morao je da ima i neki ostatak koji nije za upotrebu a naravno morao je da vrsi nuzdu da se tako izrazim pa normalno da se to moralo raspadati?//
Naveo ti je lepo malo pre ovaj Bella ili kako se zove.Hoce zivece, ali u duhovnom telu ne u ovom od ilovace.
A kada ovo raspadljivo ne moze naslediti carstvo nebesko onda je logicno zakljuciti da nije savrseno.
Dakle Adam je od ilovace i nije savrsen jer njegovo telo a ni jedno jedino raspadljivo ne moze naslediti carstvo nebesko.
Eto, ako moze ti me ubedi i ja cu promeiti misljenje,ali biblija lepo govori samo je treba slusati.
Inace Adam jeste stvoren bez mane tako i eva, ali nisu savrseni jer to savrsenstvo su trebali da steknu postovanjem jedine zapovesti.
Posto je sve bilo savrseno nije bilo sta da se izbacuje napolje nego je sve bilo iskorisceno.
Naveo ti je lepo malo pre ovaj Bella ili kako se zove.
Sve si u pravu osim sto ti nedostaje jedan momenat, a to je da Adam pre i Adam posle pada u greh nije bio isti.
Isto kao i ti![]()
Znao sam da ce to pitanje neko postaviti pre ili kasnije, jer sam se i ja malo mucio oko toga.
Ali opet, Adam je ostao isti telesno,sao se promenio po pitanju znanja jer je stekao znanje dobra i zla. i potpao pod greh i prokletstvo ostalo je isto.
Jer adam nije imao duhovno telo nego od ilovace i pre i posle,sto ne menja sustinu.
1. Mojsijeva 3,10 A on reče: čuh glas tvoj u vrtu, pa se poplaših, jer sam go, te se sakrih.
1. Mojsijeva 3,11 A Bog reče: ko ti kaza da si go? da nijesi jeo s onoga drveta što sam ti zabranio da ne jedeš s njega?
Nisam, ali vidimo nasu prirodu, tako je i Adam morao.
Naravno tu je i apostol koji kaze:kakav je prvi zemljani covek,takvi su i zemlani.
1. Mojsijeva 1,31 Tada pogleda Bog sve što je stvorio, i gle, dobro bješe veoma. I bi veče i bi jutro, dan šesti.
A kako objasnjavas to da su tek posle pada u greh videli da su goli i osetili stid?
ko ti kaza da si go?Kod:1. Mojsijeva 3,10 A on reče: čuh glas tvoj u vrtu, pa se poplaših, jer sam go, te se sakrih. 1. Mojsijeva 3,11 A Bog reče: ko ti kaza da si go? da nijesi jeo s onoga drveta što sam ti zabranio da ne jedeš s njega?
zasto Adam nije znao da je go pre nego je pao u greh? da li je bio go pre nego je pao u greh?
Vidimo i ovo:
Kod:1. Mojsijeva 1,31 Tada pogleda Bog sve što je stvorio, i gle, dobro bješe veoma. I bi veče i bi jutro, dan šesti.
Pogresno shvatas savrsenstvo...Neznam zasto ovo pitas, kad sam jasno napisao da se Adam promenio po pitanju znanja dobra i zla,tako da je pitanje suvisno, jer ja ti pisem da se telesno nije promenio.
A ako nije onda nije savrsen jer telo i krv ne nasledjuju carstvo bozije.
Neznam zasto ovo pitas, kad sam jasno napisao da se Adam promenio po pitanju znanja dobra i zla,tako da je pitanje suvisno, jer ja ti pisem da se telesno nije promenio.
A ako nije onda nije savrsen jer telo i krv ne nasledjuju carstvo bozije.