- Poruka
- 36.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog je beskrajno mudar i njegovi postupci cesto su ljudima neshvatljivi.
Nije ruzno ..to je samo ISTINSKI kako stoje stvari i pomirite se s tim![]()
Plata ima za sve i Vernike i Nevernike ..a svi znamo koja i kakva ..sto kriti ?![]()
Ja nisam farisej ..to reci tvojim svestenicima ..njima prilici![]()
sta joj fali Bog jeste mudaral najjača rečenica![]()
ljudi cesto nisu...tacno tako pakao je po ucenjima filozofa a ne Bozja nauka...

postoji... Bog je sve postavio pa i zakone...ne postoji bozja nauka, Bog je nauka, logos.![]()

postoji... Bog je sve postavio pa i zakone...
Vecni zivot je pod okriljem Bozeg Kraljevstva ovde na Zemlji....
Samo odredjini broj ljudi vaskrsava na nebo da bi vladali sa Hristom...... i oni dobijaju besmrtnost...
To je pogresno shvatanje da je raj na nebu...
Raj je na Zemlji naravno....

Samo sa Hristom.A Bog Otac i Bog Duh Sveti?Zaboravljaš jedinstvo Svete Trojice u koje vi Jehovini svedoci svakako verujete.Vecni zivot je pod okriljem Bozeg Kraljevstva ovde na Zemlji....
Samo odredjini broj ljudi vaskrsava na nebo da bi vladali sa Hristom...... i oni dobijaju besmrtnost...
To je pogresno shvatanje da je raj na nebu...
Raj je na Zemlji naravno....
sta joj fali Bog jeste mudarljudi cesto nisu...

ne postoji bozja nauka, Bog je nauka, logos.![]()

ne postoji bozja nauka, Bog je nauka, logos.![]()

Izvini ne zelim sa tobom da razgovaram jer nisi dobronameran i vredjas...Samo sa Hristom.
Kako ne postoji ..a ona Biblija ..zar se ne izucava kao nauka Bozija ???
Ima i Djavolskih nauka ..znamo![]()
Večni život, dakle besmrtnost je ovde. Samo oni koji budu vaskrsnuti na nebo dobijaju besmrtnost.Znači svi dobijaju besmrtnost. Majo smo se zbuniji...![]()

Oni koji Vaskrsavaju prvi pre dolaska Hrista ..broj im je ogranicen na 144.000![]()
A koliko je ljudi zivelo do sada ..?? Znaci nisu svi otisli gore![]()
biblija je nauka o vjeri prema bogu, a ne o bogu

Cita Bibliju za razliku od tebe...Otkud ti znaš gde su otišli, nesrećo? Imaš 100megabitni wireless sa bogom?![]()
Biblija je nauka o svemu sto se tice Boga i njegovih namera za ljude ...to je posebna knjiga nije kao ostale koje su ljudi Izmisljali za svoju licnu korist![]()

Klasika, al ipak nije mogla a da ne odgovori.Stara ljubav zaborava nemaKlasično mona-JS izbegavanje odgovora kad se nema šta odgovoriti...
Po moni biti dobronameran jeste meketati sve u skladu sa JS učenjem, a oni koji postavljaju pitanja nisu dobornamerni i vređaju.![]()
.Zato mi je i odgovorila.pa daleko je od Andrica Bozja reca zašto su je ljudi izmišljali onda
Šalim se ja malo, dobra je to knjiga, nije baš Andrić nivo al ima dobrih momenata![]()
Otkud ti znaš gde su otišli, nesrećo? Imaš 100megabitni wireless sa bogom?![]()

Pa ja nisam ni znao dok u Bibliju nisam zavirio i saznao istinu o tome ...mogo bi i ti ..umesto sto se podsmevas nekom stalno![]()
Zato je pisana Biblija ..da se otkrije Istina o Bogu i sve ostalo![]()
pa daleko je od Andrica Bozja rec