Vidis, majmune, tesko je sa retardima, pa sam hteo da te eskiviram, ali.......ajde da pokusam......
Kakva je razlika izmednju "srpkinju silovao siptar " i "srpkinju silovao srbin"????
Mislis da je doticnoj lepse, kada je prebije, i siluje Milutin, Milorad, nego siptar??
Jos ako ima kokardu i istetovirano 4s...pa jos ako je patriJota, mogla bi mala i da uziva, zar ne????
Mislis da klinca kojeg su izboli ortaci iz bloka, manje bole rane od noza???
Ili mozda siptari imaju neke specijalne nozeve, koje bolidi u beogradu ne nose??...srpski noz golica, verovatno....
Pa , glupane, kada neko napise "zenu silovao manijak" to ima smisla
Kada napise " dete izboli ludaci" i to ima smisla..........
Ali, kada napadacu , i zrtvi OBAVEZNO stavlja nacionalni predznak, to je , ciljano na tebe i slicne retarde, koje nije tesko ni napaliti ni izmanipulisati sa te dve vijuge u glavi........
Dakle, ako si tako tesko pogodjen silovanjima i ubadanjima nozem.......poradi na svom komsiluku...siguran sam da u blizini ima neki pijani muz koji bije i siluje zenu, a da celo tvoje selo cuti.........siguran sam da imate i seoskog siledjiju koji voli da ubode nozem, pa opet cutite , ko *****.........
Ili , kako rekoh, srpkinje vole da ih siluju srbi, a deca vole kada ih ubadaju nozevima, ali ako su srpski???
Pretenciozno je bilo , i pomisliti da ces ti ovo razumeti, ali.......eto