Већина Срба данас су комформисти, себичњаци, егоисти

Кад сам то написао да нема мећу Србима? Никад. Ти манијаци немају право на егзистенцију.

tu se slazemo....

Они би отишли и помогли шиптарима и хрватима да силују и убијају Србе.

ne, oni bi otisli bilo gde za pare.
dakle ne radi se samo o ubijanju Srba....

Знам изроде који су ухваћени на Косову, плаћеници снајпери за шиптаре. Кад су ухваћени, увек иста песма. Немојте ме убити браћо Срби. Углавном су завршили поливени бензином и запаљени. Прави завршетак за манијачке изроде.

ako je ovo tacno, apsolutno se slazem sa "kaznom"....

...
Ali, kada napadacu , i zrtvi OBAVEZNO stavlja nacionalni predznak, to je , ciljano na tebe i slicne retarde, koje nije tesko ni napaliti ni izmanipulisati sa te dve vijuge u glavi........
Analogija kaze da su retardi i oni koji kazu da je Srpska policija i Srpska vojska pocinila zlocine na Kosovu 1999. (ili bilo kada)? Zlocine su pocinili neki policajci i neka vojska (Srpska, teroristi, nato...)?
Da li je to tacno ili ne? ...Molim vas kratak odgovor jer nemam puno vremena;)

Vidis, majmune, tesko je sa retardima, pa sam hteo da te eskiviram, ali.......ajde da pokusam......

Kakva je razlika izmednju "srpkinju silovao siptar " i "srpkinju silovao srbin"????

Mislis da je doticnoj lepse, kada je prebije, i siluje Milutin, Milorad, nego siptar??
Jos ako ima kokardu i istetovirano 4s...pa jos ako je patriJota, mogla bi mala i da uziva, zar ne????

Mislis da klinca kojeg su izboli ortaci iz bloka, manje bole rane od noza???
Ili mozda siptari imaju neke specijalne nozeve, koje bolidi u beogradu ne nose??...srpski noz golica, verovatno....:roll:

Pa , glupane, kada neko napise "zenu silovao manijak" to ima smisla
Kada napise " dete izboli ludaci" i to ima smisla..........

Ali, kada napadacu , i zrtvi OBAVEZNO stavlja nacionalni predznak, to je , ciljano na tebe i slicne retarde, koje nije tesko ni napaliti ni izmanipulisati sa te dve vijuge u glavi........

Dakle, ako si tako tesko pogodjen silovanjima i ubadanjima nozem.......poradi na svom komsiluku...siguran sam da u blizini ima neki pijani muz koji bije i siluje zenu, a da celo tvoje selo cuti.........siguran sam da imate i seoskog siledjiju koji voli da ubode nozem, pa opet cutite , ko *****.........

Ili , kako rekoh, srpkinje vole da ih siluju srbi, a deca vole kada ih ubadaju nozevima, ali ako su srpski???

Pretenciozno je bilo , i pomisliti da ces ti ovo razumeti, ali.......eto

pa ovim si svakako objasnio ono :"shiptari me silovali na raspecu!"...mozda samom sebi...ako ne vidis tu nista to je tvoj problem i zato ti bez problema mozes da budes i eskim kako si rekao,mada te ni oni ne bi trpeli kad bi im objasnio kako oni,eto,sjebavaju severni pol praveci igloe i vrse genocid nad jadnim pingvinima...sto se tice onih tvojih psovki,pozivam te da dodjes u moje selo na zvezdaru(olimp) i kazes mi ih u lice...samo pazi..ovde se seljaci bodu nozevima...:twisted:

Back