ВЕЧЕРАШЊИ ДНЕВНИК - С К А Н Д А Л !

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
Људи, ево Дежер прича О ПЛАТФОРМИ О КОСМЕТУ на Дневнику ПРЕ СВИХ У СРБИЈИ..... па ово је понижење какво нисам могао ни пијан да замислим........ па Тома Николић ПРВО ДАЈЕ ПЛАТФОРМУ АМБАСАДОРИМА ЕУ - ПА ТЕК ОНДА ШАЉЕ У ПАРЛАМЕНТ СРБИЈЕ......... јбт....... само да не добијем инфаркт..........

Poslednja izmena od moderatora:
Људи, ево Дежер прича О ПЛАТФОРМИ О КОСМЕТУ на Дневнику ПРЕ СВИХ У СРБИЈИ..... па ово је понижење какво нисам могао ни пијан да замислим........ па Тома Николић ПРВО ДАЈЕ ПЛАТФОРМУ АМБАСАДОРИМА ЕУ - ПА ТЕК ОНДА ШАЉЕ У ПАРЛАМЕНТ СРБИЈЕ......... јбт....... само да не добијем инфаркт..........

Чух, чувај се Мито ..... тек нас чекају искушења ... :deda:

Samo opušteno Mito bekrijo. Evropski Put sa sobom nosi mnoge izazove i zbog toga je najbitnije sačuvati zdravlje. I ja se živ pojedo što još uvek nismo dobili Uslovni Datum Za Početak Pregovora, ali šta da se radi. Siguran sam da trijumvirat Tomo-Dači-Vutra daje sve od sebe i da će se uskoro cilj ostvariti.

Istorijski zadatak naše generacije je svođenje Srbije na granice iz doba berlinskog kongresa, i mi ćemo to ostvariti, uprkos svim izazovima. Preglomazna država kakva sad postoji nas je već previše koštala, stalno neka trvenja i nestabilnosti.

Kad se naša Srbijica svede na pravu meru problemi će nestati kao rukom odnešeni. To je veličanstveni predsednik Tomo savršeno shvatio i zbog toga pregalački radi na ostvarenju našeg Evropskog sna.

Istorijski zadatak naše generacije je svođenje Srbije na granice iz doba berlinskog kongresa, i mi ćemo to ostvariti, uprkos svim izazovima. Preglomazna država kakva sad postoji nas je već previše koštala, stalno neka trvenja i nestabilnosti.

Kad se naša Srbijica svede na pravu meru problemi će nestati kao rukom odnešeni. To je veličanstveni predsednik tomo savršeno shvatio i zbog toga pregalački radi na ostvarenju našeg Evropskog sna.

U pravu si, tolika terotorija a malo srba...

Јави се, да знамо да си ти добро ... z:cry:

Каже Дежер ...... ОНАКО САМ САМО НА БРЗИНУ ПОГЛЕДАО.... КАЖЕ ИМА ДОБРИХ СТВАРИ АЛИ ИМА И ЛОШИХ...... е па..... ја стварно не знам ИМА ЛИ ЈЕДНОГА ОД ПОЛИТИЧАРА ДА НИЈЕ МЕНТАЛНО РЕТАРДИРАН........ шта је, бре, овооооооооооооо...............

п.с. Ево сада сам сипао чашу црног вина(које ми иначе шкоди) - па нек цркнем..... боље да цркнем........ или да више прекинем да гледам било какве вести.......

''Нисмо ми банана република.''

Каже Дежер ...... ОНАКО САМ САМО НА БРЗИНУ ПОГЛЕДАО.... КАЖЕ ИМА ДОБРИХ СТВАРИ АЛИ ИМА И ЛОШИХ...... е па..... ја стварно не знам ИМА ЛИ ЈЕДНОГА ОД ПОЛИТИЧАРА ДА НИЈЕ МЕНТАЛНО РЕТАРДИРАН........ шта је, бре, овооооооооооооо...............

п.с. Ево сада сам сипао чашу црног вина(које ми иначе шкоди) - па нек цркнем..... боље да цркнем........ или да више прекинем да гледам било какве вести.......

И мени шкоди црно за желудац, али га и ја срчем вечерас ...,
кувам сарму, печем колач за славу ... даће Бог, па мора и нас некад да погледа ...,

а иначе ... Дежерко још каже, да не би сада коментарисао све детаље ....

Дакле јасно као бели дан, добили су упутства која следе.
Сад су прво показали налогодавцима, да се ови увере да ли
су упутства испоштована ..,

синоћ у Бокељки се саветовали дал могу нешто да завуку,

ал слаба вајда, слушају Амери и Бокељку и Босанку ...,
а снимци из Босанке .... права пикантерија ...,

нико више да мрдне не сме.

Ај у здравље ... :pivce:

"Predsednik Nikolić upoznao je u ponedeljak ambasadore Ruske Federacije, Kine i Velike Britanije, Aleksandra Čepurina, Džang Vansjuea i Majkla Devenporta, o postignutom napretku u izradnji državne strategije za KiM.", то су већ објавили медији.

Можда је овако мало сигурније како би се ставови приближили и да се виде реакције ових заинтересованих страна.
Ипак ће ЕУ дати коначан суд о свему овоме, тако да и немамо много простора.

pa sta ti je to cudno.

mi smo protektorat/kolonija NATO pakta a SNS je veleizdajnicka stranka.

"Predsednik Nikolić upoznao je u ponedeljak ambasadore Ruske Federacije, Kine i Velike Britanije, Aleksandra Čepurina, Džang Vansjuea i Majkla Devenporta, o postignutom napretku u izradnji državne strategije za KiM.", то су већ објавили медији.

Можда је овако мало сигурније како би се ставови приближили и да се виде реакције ових заинтересованих страна.
Ипак ће ЕУ дати коначан суд о свему овоме, тако да и немамо много простора.

Нема брате ПЕГЛЕ

која ово може да испегла ...

Back