Doznajemo: Uhićeni pilot HRZ-a i njegova partnerica s Kosova. Špijunirali za Srbiju?

Prošli Ljubanovu školu.

Ljuban ima nekoliko kurseva, koje drzi na Seminarima na Divcibarama...i preko Zooma:

1) Kratki Geostratesko Brzi kurs = KGB kurs

2) Misteriozno Inteligentna 6-ca = MI6 kurs

3) Botovska Nacionalna Demokratija = BND

...

I jos mnoge druge...

...

A slovačka vojka je u Vojvodini?
Ovaj je bio na Kosovu pilot helikoptera, mozda letio kosovske specijalce koji su razbucali i pobili one naoružane Srbe u Banjskoj koji su ubili policajca.
Kako su se nakon bijega iz manastira razbježali na sve strane da ni u Beogradu nisu znali gdje su, ovaj ih je vidio iz helikoptera i to pričao partnerici kao "zanimljiv dan" a ova prenijela informacije dalje.
Postavio sam smesan komentar sa indexa bez da ulazim u neku dubiozu.

Rekao sam @Jugoslav Čvarak -u da okaci helikopter o klin...i ode u penziju...a on zapeo "Bas mu se sada radi..."
d682a62b-be55-4313-afe3-dd0bde023968.jpg

...
Ma to naš @Jugoslav Čvarak? :D

Šiptarima nije nešto odgovaralo da se ubije Ivanović, Vučiću sigurno jeste.
Lako se sve čita. (Ko je pismen)
Teorije zavere, bez obzira na lik i delo AV: na Kosovu je bilo ubistava i zato što se nekima od bugarskog jezika na kom je ubijeni razgovarao mobilnim učinilo da govori srpski, to je mogao da uradi i neko koga je nervirao prosto kao Srbin.

Tako tvrdi Kurti, pozivaš se na njegove nalaze?
:roll:
Ova je radila i za Vucica i za Kurtija...dakle ista su firma...
Sad (posto po Fra-Ger "sporazumu" gledamo da Vucic i Kurti zajedno krece srpske grafite po S.Mitrovici, Zvecanu, Zubinom potoku....) sad tek vidimo da ima smisla da taj dvojac stoji sa svojim Mi6 gazdama u pozadini....iza uklanjanja Olivera Ivanovica...jer je bio smetnja tim procesima...
A i znamo sta je desna ruka SNSekte = Pink sektas Zeks, tj kakve snimke pustao pre ubistva Ivanovica...

...

...

Iako je tužiteljstvo tražilo da im se istražni zatvor odredi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, sud je zaključio kako do toga ne može više doći budući da pilot više nije angažiran u misiji na Kosovu. Kako smo jučer već javili, sumnja se da je svojoj partnerici odavao upravo informacije koje je su mu bile dostupne kao pripadniku međunarodnih snaga.
Ako je oženjen, možda bi mu bilo bolje da ostane malo u pritvoru, pa da poslije svojoj malo smirenijoj ženi objašnjava svoj James Bond stil djelovanja.

Back