Doznajemo: Uhićeni pilot HRZ-a i njegova partnerica s Kosova. Špijunirali za Srbiju?

A slovačka vojka je u Vojvodini?
Ovaj je bio na Kosovu pilot helikoptera, mozda letio kosovske specijalce koji su razbucali i pobili one naoružane Srbe u Banjskoj koji su ubili policajca.
Kako su se nakon bijega iz manastira razbježali na sve strane da ni u Beogradu nisu znali gdje su, ovaj ih je vidio iz helikoptera i to pričao partnerici kao "zanimljiv dan" a ova prenijela informacije dalje.
Postavio sam smesan komentar sa indexa bez da ulazim u neku dubiozu.

Rekao sam @Jugoslav Čvarak -u da okaci helikopter o klin...i ode u penziju...a on zapeo "Bas mu se sada radi..."
d682a62b-be55-4313-afe3-dd0bde023968.jpg

...
Ma to naš @Jugoslav Čvarak? :D

Šiptarima nije nešto odgovaralo da se ubije Ivanović, Vučiću sigurno jeste.
Lako se sve čita. (Ko je pismen)
Teorije zavere, bez obzira na lik i delo AV: na Kosovu je bilo ubistava i zato što se nekima od bugarskog jezika na kom je ubijeni razgovarao mobilnim učinilo da govori srpski, to je mogao da uradi i neko koga je nervirao prosto kao Srbin.

Tako tvrdi Kurti, pozivaš se na njegove nalaze?
:roll:
Ova je radila i za Vucica i za Kurtija...dakle ista su firma...
Sad (posto po Fra-Ger "sporazumu" gledamo da Vucic i Kurti zajedno krece srpske grafite po S.Mitrovici, Zvecanu, Zubinom potoku....) sad tek vidimo da ima smisla da taj dvojac stoji sa svojim Mi6 gazdama u pozadini....iza uklanjanja Olivera Ivanovica...jer je bio smetnja tim procesima...
A i znamo sta je desna ruka SNSekte = Pink sektas Zeks, tj kakve snimke pustao pre ubistva Ivanovica...

...

Back