al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Kad nema više Branke Kockice i Beni Hila u ovom terminu , ovo je isto urnebesno . 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovi su mala deca za njega.Prostakluk je kad nemas argumenata i "demonstrativno" (citaj nevaspitano ispoljavanje nemoci) pobegnes, onda to nije sprdja, ho ho ho
![]()

Kazi na katolickom da te tvoji razumu,,

kyo zvijeri jel se ti to zahebavs sa nama? Kako bre vredjanje tebe od strane pobrojanih? Koji si ti debelokozac tebe covjek nemoze uvrijediti ni sekircetom, istina sekirce, malj, kama i slicni artikli su specijalitet tvojih sunarodnjaka, mi tome bas i nismo vicni.
kao kad su me nekad znali sandrina BG i Strela onako ko od šale izvređati sa Govanilom, junkmarkom schom i ostalim pacijentima![]()
На нашој политичкој сцени имамо ДВА ПАТОЛОШКА ЛАЖОВА... један је Чедомир а други Александар...

... Дивим се глупости Оље Бећковић, која је себи увртела у главу да својим ,,питањима'' решава системска питања у држави која нема систем.

А јесте ли приметили какву је провалу направио један лик који се јавио касније у програм???
Наиме, обелоданио је да је она силиконка ТРИВАН НАПЛАТИЛА ОДШТЕТУ ШТО СУ ЈЕ ИЗУЈЕДАЛИ КЕРОВИ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ ОД 5,000 000 ДИНАРА - ДОК ДРУГИ ЉУДИ КОЈЕ СУ ТАКОЂЕ ИЗУЈЕДАЛИ КЕРОВИ НЕ МОГУ ДА НАПЛАТЕ ВИШЕ ОД 100 000 ДИНАРА... ллик је рекао да о свему томе постоји документација...![]()
Има ли неко конкретнијих сазнања,јер је моја рођака,коју још завлачи власт по
суду,задобила потрес мозга,поред уједа,од пада /ради се о старијој жени/ ?!
То је лик који се јавио у емисију а Оља је приметила како има леп глас и питала га да ли је на некој радио станици, он је рекао да није и саопштио је све ово - а на Б92 сигурно имају његов телефон јер је он учествовао у емисији па затражи - он је исто рекао да има целокупну документацију, иначе мислим да није из Београда... и био је наклоњен СНС - па ако ово не успеш онда позови Ацу из СНС да ти да неки контакт...
kyo zvijeri jel se ti to zahebavs sa nama? Kako bre vredjanje tebe od strane pobrojanih?
2006.godine 

Kad nema više Branke Kockice i Beni Hila u ovom terminu , ovo je isto urnebesno .![]()

koji je uopšte njihov poso