Вечерас спрдња на Б92!!!!

ко ће се највише просеравати, лагати и бавити се простаклуцима?

• Наташа

• Весна

• Александар

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

kao kad su me nekad znali sandrina BG i Strela onako ko od šale izvređati sa Govanilom, junkmarkom schom i ostalim pacijentima :lol:
kyo zvijeri jel se ti to zahebavs sa nama? Kako bre vredjanje tebe od strane pobrojanih? Koji si ti debelokozac tebe covjek nemoze uvrijediti ni sekircetom, istina sekirce, malj, kama i slicni artikli su specijalitet tvojih sunarodnjaka, mi tome bas i nismo vicni.

А јесте ли приметили какву је провалу направио један лик који се јавио касније у програм???
Наиме, обелоданио је да је она силиконка ТРИВАН НАПЛАТИЛА ОДШТЕТУ ШТО СУ ЈЕ ИЗУЈЕДАЛИ КЕРОВИ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ ОД 5,000 000 ДИНАРА - ДОК ДРУГИ ЉУДИ КОЈЕ СУ ТАКОЂЕ ИЗУЈЕДАЛИ КЕРОВИ НЕ МОГУ ДА НАПЛАТЕ ВИШЕ ОД 100 000 ДИНАРА... ллик је рекао да о свему томе постоји документација...:rtfm::rtfm::rtfm:

А јесте ли приметили какву је провалу направио један лик који се јавио касније у програм???
Наиме, обелоданио је да је она силиконка ТРИВАН НАПЛАТИЛА ОДШТЕТУ ШТО СУ ЈЕ ИЗУЈЕДАЛИ КЕРОВИ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ ОД 5,000 000 ДИНАРА - ДОК ДРУГИ ЉУДИ КОЈЕ СУ ТАКОЂЕ ИЗУЈЕДАЛИ КЕРОВИ НЕ МОГУ ДА НАПЛАТЕ ВИШЕ ОД 100 000 ДИНАРА... ллик је рекао да о свему томе постоји документација...:rtfm::rtfm::rtfm:

Има ли неко конкретнијих сазнања,јер је моја рођака,коју још завлачи власт по
суду,задобила потрес мозга,поред уједа,од пада /ради се о старијој жени/ ?!

Има ли неко конкретнијих сазнања,јер је моја рођака,коју још завлачи власт по
суду,задобила потрес мозга,поред уједа,од пада /ради се о старијој жени/ ?!

То је лик који се јавио у емисију а Оља је приметила како има леп глас и питала га да ли је на некој радио станици, он је рекао да није и саопштио је све ово - а на Б92 сигурно имају његов телефон јер је он учествовао у емисији па затражи - он је исто рекао да има целокупну документацију, иначе мислим да није из Београда... и био је наклоњен СНС - па ако ово не успеш онда позови Ацу из СНС да ти да неки контакт...

То је лик који се јавио у емисију а Оља је приметила како има леп глас и питала га да ли је на некој радио станици, он је рекао да није и саопштио је све ово - а на Б92 сигурно имају његов телефон јер је он учествовао у емисији па затражи - он је исто рекао да има целокупну документацију, иначе мислим да није из Београда... и био је наклоњен СНС - па ако ово не успеш онда позови Ацу из СНС да ти да неки контакт...

ХВАЛА!!!

Back