LastDay
Leptirica
- Poruka
- 5.574
Tost.I pivo.Dolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?
Pogledajte prilog 1392651
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tost.I pivo.Dolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?
barilla i pesto sosSpagete
Barilla pravi najbolji pesto sos.barilla i pesto sos
Čak su ostavili recept na sajtu kako da pravišBarilla pravi najbolji pesto sos.
Problem je što je teško naći lepe, italijanske pinjole u Srbiji. Neki ih menjaju orasima u pestu, ali nije to to.Čak su ostavili recept na sajtu kako da praviš
Prvi komentar od ne baš bistre kasirke koji me dočeka kad ga kupujem
Prvo šta tebe briga šta kupujem drugo ono je recept za četu vojske a ne za jedan obrok treće koliko ono bude para a bez garancije da će mi uspeti?
Drž se Stojka na forumu i bićeš pametnijiProblem je što je teško naći lepe, italijanske pinjole u Srbiji. Neki ih menjaju orasima u pestu, ali nije to to.
Drugi problem je bosiljak, koji je u Italiji mnogo lepši i mirišljaviji, valjda zbog više sunca.
Tako da bolje pustiti majstorima, ja mogu da skuvam špagete a oni neka prave sos.
Dolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?
To je zato što na Ljis dolaze uglavnom samo zagoreli, a ovde i oni koji vole hranuImala sam ovakvu temu na ljisu
I kolko se sjećam nije bilo hape već samo seksa
Čak su mi temu ismejavali
Данас купио на препоруку Стојков, овај Ђеновезе, брутално укусан. Уз која јела је најбоље служити.Barilla pravi najbolji pesto sos.
Ovaj je skup, ja uzimam conad kad bude na akciji, mogu kupiti 3x vise nego barilinog.Данас купио на препоруку Стојков, овај Ђеновезе, брутално укусан. Уз која јела је најбоље служити.
Pogledajte prilog 1394551
odličan je uz svaku vrstu paste (špagete, makarone, taljatele), dobar je uz salatu (caprese, ili bilo koja paradajz-sir kombinacija), takođe kao dodatak jelima umesto bosiljka - na primer ja ga stavljam u bolonjeze sos.Данас купио на препоруку Стојков, овај Ђеновезе, брутално укусан. Уз која јела је најбоље служити.
Probao sam 10 vrsta, i nijedna nije kao Barila. Možda sam ja subjektivan, ali sve su pogodili.Ovaj je skup, ja uzimam conad kad bude na akciji, mogu kupiti 3x vise nego barilinog.
Pasta.
Salmon, ili tuna stek, posipan parmezanom, sa pirincem (sa , ili bez dodatka), vino belo (po tvom izboru), desert cokoladni mus, i posle toga casica Porta za nju,i dobar konjak za tebeDolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?
Данас купио на препоруку Стојков, овај Ђеновезе, брутално укусан. Уз која јела је најбоље служити.
Izvin'te Gdjo,moj predlog lično proveren, funkcioniše odlično
Ja to nisam ni predlagala.najmanje bosiljka ima u gotovom pestu
Ja kad vidim 'suncokretovo ulje' dodje mi da umrem.najmanje bosiljka ima u gotovom pestu
Данас купио на препоруку Стојков, овај Ђеновезе, брутално укусан. Уз која јела је најбоље служити.