Večera i piće za sex

Čak su ostavili recept na sajtu kako da praviš
Prvi komentar od ne baš bistre kasirke koji me dočeka kad ga kupujem
Prvo šta tebe briga šta kupujem drugo ono je recept za četu vojske a ne za jedan obrok treće koliko ono bude para a bez garancije da će mi uspeti?
Problem je što je teško naći lepe, italijanske pinjole u Srbiji. Neki ih menjaju orasima u pestu, ali nije to to.

Drugi problem je bosiljak, koji je u Italiji mnogo lepši i mirišljaviji, valjda zbog više sunca.

Tako da bolje pustiti majstorima, ja mogu da skuvam špagete a oni neka prave sos.

Problem je što je teško naći lepe, italijanske pinjole u Srbiji. Neki ih menjaju orasima u pestu, ali nije to to.

Drugi problem je bosiljak, koji je u Italiji mnogo lepši i mirišljaviji, valjda zbog više sunca.

Tako da bolje pustiti majstorima, ja mogu da skuvam špagete a oni neka prave sos.
Drž se Stojka na forumu i bićeš pametniji
a ne samo lep

Barilla pravi najbolji pesto sos.
Данас купио на препоруку Стојков, овај Ђеновезе, брутално укусан. Уз која јела је најбоље служити.

Screenshot_20230814-205032-208.png

Данас купио на препоруку Стојков, овај Ђеновезе, брутално укусан. Уз која јела је најбоље служити.

Pogledajte prilog 1394551
odličan je uz svaku vrstu paste (špagete, makarone, taljatele), dobar je uz salatu (caprese, ili bilo koja paradajz-sir kombinacija), takođe kao dodatak jelima umesto bosiljka - na primer ja ga stavljam u bolonjeze sos.

Lep je i da se namaže na tost, uz paradajz, ili preko brusketa.

procitao sam naslov teme jedanput,pa ponovo i jos jednom.kolko sam ja shvatio kao muskarac u najboljim godinama.bivsi seks idol skoro celog beograda pa i sire,osoba iskustva svakakva pa i na tu temu,znaci u toj temi se radi o cistoj trgovini - das veceru i pice za seks!!! pa gde je tu ljubav,ona spona koja daje zivot.pa zar smo dotle dosli pa da na taj nacin promovisemo materijalisticki svet.pa sta da ocekujemo od ovih nasih naslednika.tante za bupe!!sta to znaci,evo devojka spremi prasetinu - od rebara pa kupus salata sa renom i pozove me na veceru. i sta sada treba ja da radim,poucen iskustvima sa ovog foruma.ja cu da pojedem onu prasetinu,jedno kilo i dva litra spricera smederevke i da objasnim kuvarici da ja nisam laka roba i da se ne dam prve bracne noci.to savetujem svima koji ovo citaju.medjutim ako doticna kuvarica izbaci na teren plek sa srudlom sa makom sa dosta suvog grozdja onda bi moglo i da bude nesto od onoga.naravno svima savetujem da pre toga odspavaju jedno pet-sest sati da se pripreme..

Dolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?

Pogledajte prilog 1392651
Salmon, ili tuna stek, posipan parmezanom, sa pirincem (sa , ili bez dodatka), vino belo (po tvom izboru), desert cokoladni mus, i posle toga casica Porta za nju,i dobar konjak za tebe

Pogledajte prilog 1394551

Jos uvek pamtim kada sam prvi put probala pesto djenoveze. Bila sam mladjani student i u Becu skromno narucim njoke sa gorgonzolom i pestom. Zavrsim zaljubljena na prvi dodir, ukus, za mene tada, pao sa Marsa!
I dalje preporucujem bas tu kombinaciju.

Za ove klince poput mog malog, pesto je nesto normalno, dostupno pa ga on jede za veceru kao namaz sa prepolovljenim crnim maslinama i uz grcki jogurt (ili bilo koji jogurt).
Mislim, suvisno je reci da sam kao dete imala dostupne i te crne masline i taj jogurt ali dobra mu je kombinacija, ukusna.

Sto se tice teme, meni se jede tokom dana a nocu rade druge stvari. Mimoilaze se ta dva posla.
Ako bas mora, moze nesto kostunjavo da grickam i neki mali, slatki alkohol...

prvo za predjelo obostrana privlacnost,kroz razgovor,uz supu upoznavanje sa dosta prepoznavanja,nagovestaj strasti kroz poglede i slucajne dodire prilikom prebacivanja ribe u tanjire,kod deserta vec konkretni dodiri puni strasti,konobar prekida tok stvari donosenjem racuna za veceru i priguseno razocarenje prilikom rastanka...Neka,kada sledeci put budem skupio pare da ponovim sve ovo mozda....

Back