Večera i piće za sex

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
61.251
Dolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?

1691678076003.png

Dolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?

Pogledajte prilog 1392651
Ja sam malo van forme kad su večerinke i spoj u pitanju ali preporučujem talijansku kuhinju. To je i najlakše napraviti, kakav rižoto ili tjesto sa prikladnim sosom. Uz to se lako ukapaju različita vina (pivo i žestinu ostaviti za četvrti sastanak:mrgreen:) i kakav lakši desert 8npr palačinke sa kakvim jednostavnim sirupom. Nutelu nipošto)

Nisu neki saveti ali možda pomognu. Uglavnom, samo talijanski. Naučite par talijanskih reči (belisima, amore itd...) i dodajte malo kancone i to je sasvim dovoljno da se iskoči iz proseka

Pogledajte prilog 1392651

Antipasti.
Odgovara trenutnom godisnjem dobu. Italijanima je to predjelo, ali meni moze da bude kompletna vecera. :) Razni sirevi, bruscheta, prsut sa dinjom, orasi, grozdje, razne salame, dipovi, hrskavi hleb, masline…izbor je veliki.
Uz to neko suvo ili polusuvo belo vino. Ja najvise volim zeleni veltlinac.
Za desert cokoladni lava kolac sa sladoledom od vanile i malo preliva od sumskog voca.

Na zimu bi vecera izgledala drugacije.

Zavisi od fokusa priče. Ako je fokus akcija - na gladno, ako je fokus krkanie - svejedno je.
Ubila sam romantiku. :lol:
Ниси и ја овако. Мрзим да ми се бућка стомак током акције, а ионако ми се после нешто једе, зашто да једем и пре и после :lol:
Ево нас сада, посвађали смо се у шетњи. Он би на вечеру а ја кмечим што смо ручали ако ћемо и вечерати :lol:

Back