- Poruka
- 61.251
Dolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jabuke i vino![]()
Ti i burekA burek?
A ako je fokus i hrana i segz, bilo kojim redosledom?Zavisi od fokusa priče. Ako je fokus akcija - na gladno, ako je fokus krkanie - svejedno je.
Ubila sam romantiku.![]()
Прољев у најави. Зана и бебек знајуJabuke i vino![]()
Ja sam malo van forme kad su večerinke i spoj u pitanju ali preporučujem talijansku kuhinju. To je i najlakše napraviti, kakav rižoto ili tjesto sa prikladnim sosom. Uz to se lako ukapaju različita vina (pivo i žestinu ostaviti za četvrti sastanakDolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?
Pogledajte prilog 1392651
Da imam paraDolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?
Dolazi vam lepša/jača polovina u privatnu posetu, bićete sami, znate da vrlo lako može biti neke akcije, koju večeru i koje piće biste izabrali?
Ti kao ja kada uzmem pola kile ljutih papričica s fetom pa mi to bude ručak.Antipasti.
Odgovara trenutnom godisnjem dobu. Italijanima je to predjelo, ali meni moze da bude kompletna vecera.
Dobro, ne moraju bas ljute papricice, ali moze jednostavan rucak.Ti kao ja kada uzmem pola kile ljutih papričica s fetom pa mi to bude ručak.
![]()
Ниси и ја овако. Мрзим да ми се бућка стомак током акције, а ионако ми се после нешто једе, зашто да једем и пре и послеZavisi od fokusa priče. Ako je fokus akcija - na gladno, ako je fokus krkanie - svejedno je.
Ubila sam romantiku.![]()
Hrana ko mamac za posle.A ako je fokus i hrana i segz, bilo kojim redosledom?
Ma jok ima i reš prepečen tost, on to sprečavaПрољев у најави. Зана и бебек знају
Ferferfershen tostMa jok ima i reš prepečen tost, on to sprečava
Ne potcenjujte uticaj zvezdanog neba.Malo :
Njeguški pršut,
njeguški sir,
masline ,
Malo više :
crno vino
Sve to da je sto pod vedrim nebom
Pa onda ulazak u kuću i sledeća stavka, pa posle sledeće stavke il večera il spavanje, il filmovi do zore![]()