Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi, nije stvar da li dovodi ove ili one goste, svako od njegovih gostiju ima svoju publiku, stvar je u samom Ivanu, koji je postao dosadan pričajući stalno iste fore, da ponekad ide do granica vulgarnosti. On sam srozava vrednost svoje emisije i tako utiče na gledanost, a sa druge strane ljudi koji vode Prvu su smorili sa umišljenom Ivanovom popularnošću pa su počeli da ga guraju u sve moguće emisije i programe u kojima se ne snalazi. Kao primer je Vimbldon pa onda zatim US open. Pa onakve razgovore i emisije bi sigurno bolje napravili klinci amateri nekog školskog časopisa.

Госте какаве је Иван имао и које ће имати,ни Леа Киш,Огњен Амиџић ни Сања Маринковић у својим емисија неће никад имати госте као Иван Ивановић

i njega i Kalinića forsiraju,Kalinić je po meni sad već izbledeo pogotovo što mu ne stoje više takve šale i neozbiljnost,a i otkad se napumpao sav je nešto umišljen.Ivanović nekad lepo vodi kada se uozbilji,ali onaj početak emisije ruke u dzepovima i neki blesav kez i većina šala koje i nisu nešto smešne onda mi se smuči,bude mi sav ljigav,pomislim(iako znam da mu je to posao) druge ismeva a ne pogleda sebe sav je ko prase neko,oči mu se zatvorile koliki je.

ja volim ivana...jes da ponekad deluje dosadno i istroseno,ali od ponudjenih sa tevea,on je ipak najbolji od najgoorih
Pa pazi realno kad vidiš one smehotrese od voditelja što se zacenjuju od smeha ko da su high na sve prljavo i loše u srpskom društvu ovaj još tu i tamo da neku jaču kritiku...Većina mu je bleda jer i radi na tajkunskoj televiziji pa ne sme mnogo da pljuje u bunar iz kog pije...Inače za ove ostale ''novinare'' važi onaj stih Block Out-a ''Širenje optimizma teče po planu žene su trudne biće svežih vojnika,vesela slika''.

Back