Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ako ih smislja njegov tim, a on ih prezentuje, to znaci da su njegove. ja to tako gledam

sigurno nece sam da ih smislja..

Nije on dovoljno inteligentan da se sam snalazi i bude duhovit kada se nadje na terenu koji nije unapred pripremljen. Ortak je bio na dočeku prošle nove godine u Areni, koji je on vodio i rekao mi je da ga je publika prilično izviždala baš zato što je prosipao jeftine fore i nije se snalazio u ad hoc situacijama. Milan Kalinić bi bio neuporedivo bolji i zanimljiviji kada bi vodio identičan šou program, Ivan je to valjda naslutio pa je počeo da ga bocka nekim do bola niskim i jeftinim forama

Nije on dovoljno inteligentan da se sam snalazi i bude duhovit kada se nadje na terenu koji nije unapred pripremljen. Ortak je bio na dočeku prošle nove godine u Areni, koji je on vodio i rekao mi je da ga je publika prilično izviždala baš zato što je prosipao jeftine fore i nije se snalazio u ad hoc situacijama. Milan Kalinić bi bio neuporedivo bolji i zanimljiviji kada bi vodio identičan šou program, Ivan je to valjda naslutio pa je počeo da ga bocka nekim do bola niskim i jeftinim forama

Auuu što bih se tek kod Kaline nasmejao :dash: Duhovit do mojega!!!

Televizija je u celom svetu otišla u **** al dok tamo postoji mogućnost da se neko pošteno čeljade zaposli na osnovu svog truda i pređe lestvicu do gore kod nas je to još uvek stara komunjarska piramida moći...Čak i porodično nasleđuju funkcije ti crveni plemići...Kao i u drugim oblastima društvenog života...

amidžić je barem 10 godina u tom poslu, prošao je sve i za njegove godine to je uspeh, mada mu je loša koncepcija novog Ami G
a ivanović je talo napoadno isforsiran zadnjih, koliko 2-3 godine, da je ljigavo... moraš da imaš neko iskustvo i integritet...a on odmah prime-time, strani gosti, US open... da svojim radom sve
a crni kalinić... okej on se ne forsira... ali tolika sirovina... kako je on završio fakin FDU ako i jeste

amidžić je barem 10 godina u tom poslu, prošao je sve i za njegove godine to je uspeh, mada mu je loša koncepcija novog Ami G
a ivanović je talo napoadno isforsiran zadnjih, koliko 2-3 godine, da je ljigavo... moraš da imaš neko iskustvo i integritet...a on odmah prime-time, strani gosti, US open... da svojim radom sve
a crni kalinić... okej on se ne forsira... ali tolika sirovina... kako je on završio fakin FDU ako i jeste

ne bih se mogao vise sloziti sa tobom, sve si tacno i finoo napisao

ne brate bosko jakovljevic je ostao dosledan nije bitan nas ukus vec realno..muka mi kad vidim amidzinog oskara..pa kao neki flamingosi..pliiiz

Ma jok...ja uopšte i ne znam kako taj Kalinić izgleda...dobro je da nije vodio neki rijaliti jer se tamo uglavnom ogade gledaocima!!!

Back