Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.414
A mozda ipak shvatite da to nisu NJEGOVE fore..mozda a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mozda ipak shvatite da to nisu NJEGOVE fore..mozda a
pa ako ih smislja njegov tim, a on ih prezentuje, to znaci da su njegove. ja to tako gledam
sigurno nece sam da ih smislja..

Nije on dovoljno inteligentan da se sam snalazi i bude duhovit kada se nadje na terenu koji nije unapred pripremljen. Ortak je bio na dočeku prošle nove godine u Areni, koji je on vodio i rekao mi je da ga je publika prilično izviždala baš zato što je prosipao jeftine fore i nije se snalazio u ad hoc situacijama. Milan Kalinić bi bio neuporedivo bolji i zanimljiviji kada bi vodio identičan šou program, Ivan je to valjda naslutio pa je počeo da ga bocka nekim do bola niskim i jeftinim forama
Duhovit do mojega!!!Огњен и Иван су најбољи
moolim te, to su najbolji voditelji koja ima ova drzava... ujedno su i jedini tako da te molim za postovanje
pa ako ih smislja njegov tim, a on ih prezentuje, to znaci da su njegove. ja to tako gledam
sigurno nece sam da ih smislja..
Uh bas zanimljivo a on pokupi sav kajmak
Ja mislim da bi ti pustio u gaće od sreće kad bi se ta dvojica spojila i imala zajedničku emisiju a u goste da pozovu Ikodinovića i novosadsku barbiku!
Ne znam brate ja svakom dam sansu da se pokaze..kalinic je jos i dobro izdrzo sve ove godine i nije se nesto preterano zaletao ko ivan a amidza se brate isetao ni sam ne zna sve sta je vodio
amidžić je barem 10 godina u tom poslu, prošao je sve i za njegove godine to je uspeh, mada mu je loša koncepcija novog Ami G
a ivanović je talo napoadno isforsiran zadnjih, koliko 2-3 godine, da je ljigavo... moraš da imaš neko iskustvo i integritet...a on odmah prime-time, strani gosti, US open... da svojim radom sve
a crni kalinić... okej on se ne forsira... ali tolika sirovina... kako je on završio fakin FDU ako i jeste
amidžić je barem 10 godina u tom poslu, prošao je sve i za njegove godine to je uspeh, mada mu je loša koncepcija novog Ami G
a ivanović je talo napoadno isforsiran zadnjih, koliko 2-3 godine, da je ljigavo... moraš da imaš neko iskustvo i integritet...a on odmah prime-time, strani gosti, US open... da svojim radom sve
a crni kalinić... okej on se ne forsira... ali tolika sirovina... kako je on završio fakin FDU ako i jeste
Ma jok...ja uopšte i ne znam kako taj Kalinić izgleda...dobro je da nije vodio neki rijaliti jer se tamo uglavnom ogade gledaocima!!!amidžić je barem 10 godina u tom poslu, prošao je sve i za njegove godine to je uspeh, mada mu je loša koncepcija novog Ami G