Кулиража
Iskusan
- Poruka
- 6.129
Da, da, pa onda dodjes ovde da nadokandis manjak masteLexa:Ja ne znam mnogo osoba realnijih od mene, pa se ipak ne podsmevam u startu nečijim idejama. :x

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da, pa onda dodjes ovde da nadokandis manjak masteLexa:Ja ne znam mnogo osoba realnijih od mene, pa se ipak ne podsmevam u startu nečijim idejama. :x

Zato sto je to neuporedivo lakse !Lexa:Bez sumnje, reinkarnacija.Andreavk:...a kada bi mogli da birate: smrt bez povratka, vecni zivot, reinkranacija, raj ili pakao sta bi izabrali
...ne u sta verujete nego sta bi izabrali![]()
Hektor:Dzordz Bernard Sho je na pitanje gde bi voleo da ode,u raj ili u pakao,odgovorio : U Raj zbog klime,a u Pakao zbog drustva...
Ovo NIJE nivo foruma Filosofija !avesic:ma znam čoveka ,,ne bi zamerio ,,veruj mi ,,,ortak do jaja
Nauci da se izrazavas !avesic:izvini ,,ne shvatas ,, samo sam protiv toga da iznosis tudje misljenje kao ispomoc da bi se izrazio u nedostatku svojih reci ,, mogla sam reci ,,protiv citata ,,
samo momenat ,,ti sebe smatras nadleznim za nivo ili jok ,,, cim sebe postavis na tu visinu ,, gubis moc rasudjivanja ,, yebi ga spusti malo ,,osim izvinte ako nisi bogom dan ko pokojni papa koji evo sada objavljuju da covek lecio rak ,, sad svetac,,,
Hektor:Nauci da se izrazavas !avesic:izvini ,,ne shvatas ,, samo sam protiv toga da iznosis tudje misljenje kao ispomoc da bi se izrazio u nedostatku svojih reci ,, mogla sam reci ,,protiv citata ,,
samo momenat ,,ti sebe smatras nadleznim za nivo ili jok ,,, cim sebe postavis na tu visinu ,, gubis moc rasudjivanja ,, yebi ga spusti malo ,,osim izvinte ako nisi bogom dan ko pokojni papa koji evo sada objavljuju da covek lecio rak ,, sad svetac,,,
Da ti pravo kažem nije mi poznato, pa ću da ti verujem. Ali nije to razlog mog izbora.Hektor:Da li ti je poznato ucenje o reinkarnaciji i njen put do "spasenja"-sve je nevidjeno lako-i svi ce jednog dana-ma sta radili-doci u blazenstvo=raj reinkarnacije=nirvanu=unistenje licnosti !=samoubistvo !
Vecnost je zastrasujuca u OVOM obliku gde postoji Zlo uporedo sa Dobrim.Medjutim govorim o NOVOM nacinu zivota gde zla nece biti,bice izolovano i prepusteno sebi,pricam o Carstvu Ljubavi i Dobrote u koje ne samo da Verujem,vec sada POUZDANO ZNAM !Carstvo o kome govorim pocinje vec ovde,i kad Covek REALNO OSETI I ZIVI DOBROTU I LJUBAV U SVOME SRCU,onda vise ni u sta ne sumnja vec realno iz iskustva POZNAJE.Jedino sto se to Znanje NE MOZE preneti ,vec svako mora proci tim putem samostalno,AKO ZELI ! GOVORIM O ONOME STO ZNAM !Nekad sam VEROVAO a sada ZNAM !Lexa:Da ti pravo kažem nije mi poznato, pa ću da ti verujem. Ali nije to razlog mog izbora.Hektor:Da li ti je poznato ucenje o reinkarnaciji i njen put do "spasenja"-sve je nevidjeno lako-i svi ce jednog dana-ma sta radili-doci u blazenstvo=raj reinkarnacije=nirvanu=unistenje licnosti !=samoubistvo !
Pisala sam da je večnost zastrašujuća, u bilo kom obliku. Ali, o tom nekom drugom prilikom. Sad moram da idem :wink:
...ebiga /me je ipak ludi genije 
Peruzzi ovo sto si napisao svedoci da si nemocan=impotentan duhovno.Idi i budi mrmot,ja cu biti : Covek !Peruzzi:Ma pricas ti svasta, idi bre...![]()
Voleo bih da pozivim nekih 1000 godina, taman da procitam sve sto em interesuje, uradim sve sto hocu, napravim neka * i tako to...mada bi mi vise odgovarao "dan mrmota" koji bi trajao upola toliko, ali sa periodom ponavljanja od mesec dana (da ipak mogu da obidjem zemlju...), pa onda jos 500 godina kontinualno da mogu da isprobavam u praksi razne zezalice, npr vestacke satelite, razne generatore za svasta i tako to...ebiga /me je ipak ludi genije
E da. Cisto da se razumemo, da tih 1000 godina budem starosti do max 40 godina. ebes zivot bez potencije...
Ljudi dajte malo budite na nivou Filozofije !Lexa:Ma šta fali Danu Mrmota? Malo je jeziv ako ne znaš da će kad-tad da se završi... Ali, ako znaš 8)
Lexa:Koji je tvoj problem![]()
Na šta liče tvoji?
Ko bi ga znao. Moze biti...Hektor:Peruzzi ovo sto si napisao svedoci da si nemocan=impotentan duhovno.Idi i budi mrmot,ja cu biti : Covek !
Lexa:Uopšte ne sumnjam da je samo pitanje vremena (izuzetno dugog, doduše) kada će ljudi otkriti tajnu večnog života. Neće to biti, čak, ni neka velika senzacija, desiće se postepeno.

STAJIC:Lexa:Uopšte ne sumnjam da je samo pitanje vremena (izuzetno dugog, doduše) kada će ljudi otkriti tajnu večnog života. Neće to biti, čak, ni neka velika senzacija, desiće se postepeno.
![]()
Covek ne moze da pronikne u tajnu zivota, jos manje u tajnu vecnog zivota! Tek sada je otkrio i jos uvek otkriva velicanstvenost celije i fasciniran je funkcijama i slozenoscu iste!
Sta mislis kada bi TV "rekao" svom tvorcu :"Jednog dana cu ja sam sebe da konstruisem i sklopim! Samo je pitanje vremena."?
Totalna besmislica, zar ne?
![]()