- Poruka
 - 15.014

Hektor:Dakle jagodica je izabrala raj.Lepo.Samo,da li zna kako se u Raj stize ?
http://automobilemag.com/photo_gallery/0505_range_rover_sport_01_445.jpg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hektor:Dakle jagodica je izabrala raj.Lepo.Samo,da li zna kako se u Raj stize ?
suncica73:A da li neko zna tu tajnu?

Ta tajna zaokuplja ljudsku misao od pocetka.Kroz vekove je bilo mnogo svedoka te tajne kao i neprijatelja Prometejovih.Dakle tajna je otkrivena i mnogo je svedoka iste ali ima i mnogo neprijatelja kojima nije u interesu da je ljudi saznaju.Oni nalaze svoje saradnike u neosvescenim ljudima koji revnosno delaju protiv.suncica73:A da li neko zna tu tajnu?Den:zainteresovana:Verovanje u nešto - onda sebi dokažemo da ćemo večito živeti.![]()
![]()
Hitler je verovao u "Hiljadugodisnji Rajh" ali je nestao sa lica zemlje pre 60 godina. Nema vecnog zivota bez onoga ko zna tajnu vecnog zivota!
:wink:
Mislim da cemo jedino u slucaju,da ako se neko nama jako blizak nadje izmedju zivota i smrti,pomisliti i moliti za VECNI ZIVOT i nece nam tad biti ni smesno,ni cudno,niti cemo razmisljati o posledicama svega toga..
zainteresovana:@Den, 23,24. 04.
Preveliki si skeptik. :?
'Svemogućstvo svetom tajnom šapti
samo duši plamena poete'
Njegoš, Luča mikrokozma (II 169-170).

Tuzni_patak:Nek postoji , da vam bude lakše da propustite ovaj konačni koji imate....

Lexa:Tu se krije naša nesreća;
Smrt (krajnja, definitivna) je užasna, nepojmljiva i zastrašujuća, a dovoljno je da čovek samo malo razmišlja o njoj i da se užasne![]()
![]()
Ne dušo,pogrešno,i dok god tako budeš osećala,(ne mislila),bićeš nesrećna,moja i tvoja usamljenost(jer zato smo između ostalog ovde),nije slučajna,sve se dešava sa promišlju,I ZAŠTO želiš znati što nikom od nas nije dostupno?A da pri tom ne tragaš za smislom,nego za potvrđivanjem sebe,Da ponovim nešto što sam pre 2 meseca pisao,pre,nego što sam se odjavio:"SAMO RACIONALNE STVARI MOGU SE LOGIKOM OBJASNITI":
Prosto, jer je u prirodi ljudskog bića dominantna i RADOZNALOST, želja da se otkrije neotkriveno, sazna nepoznato, shvati neshvatljivo... Boriti se protiv toga znači boriti se sa prirodom sopstvenog bića, boriti se sa nečim što te označava kao "homo-sapiensa", ono što jesi, čak i Crkva počinje da menja mišljenje u vezi sa tim.zt:...I ZAŠTO želiš znati što nikom od nas nije dostupno?...
Postoji jedan tajanstven svet,svet velikih Mistika,gde je moguce razgovarati i bez "sokocala"...Lexa:Prosto, jer je u prirodi ljudskog bića dominantna i RADOZNALOST, želja da se otkrije neotkriveno, sazna nepoznato, shvati neshvatljivo... Boriti se protiv toga znači boriti se sa prirodom sopstvenog bića, boriti se sa nečim što te označava kao "homo-sapiensa", ono što jesi, čak i Crkva počinje da menja mišljenje u vezi sa tim.zt:...I ZAŠTO želiš znati što nikom od nas nije dostupno?...
Uostalom, osvrni se na prošlost: Prilično nam dobro ide taj posao?
Ko bi rekao, pra 300-400 godina da će svet izgledati ovako i da ćemo razgovarati sa ljudima pomoću raznih vrsta "sokoćala"?