- Poruka
- 92.945
Koliko se vas, ili vaših drugarica upecalo na "dobru dušu" pa završilo sa Neradnikom Lezilebovićem?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidiš vajdu od "dobre duše" ili ne vidiš dobru dušu uopšte?Zato što ćeš često da čuješ baš tu izreku "važno da ima dobru dušu" a u realnosti ja to ne vidim
Da se žene zaista traže dobru dušu. To je u realu tek tamo na osmom ili devetom mestuNe vidiš vajdu od "dobre duše" ili ne vidiš dobru dušu uopšte?
Kažeš da su se upecale na dobru dušu, a tip ispao neradnik, znači da aludiraš da ta duša nije zaista dobra.Da se žene zaista traže dobru dušu. To je u realu tek tamo na osmom ili devetom mestu
Ne, ne znači da ta duš anije dobra nego da to nije dovoljnoKažeš da su se upecale na dobru dušu, a tip ispao neradnik, znači da aludiraš da ta duša nije zaista dobra.
Da.Sad aludiraš da žene i ne traže dobru dušu.
jes probala?Sve je bolje nego završiti sa forumašem![]()
Kažeš da ta dobrota duše nije dovoljnaNe, ne znači da ta duš anije dobra nego da to nije dovoljno
Da
Ne bih rekla da se nekoj desilo. To je za alternativce rezervisano. Verujem da je Berlin prepun dobrih duša, npr.Koliko se vas, ili vaših drugarica upecalo na "dobru dušu" pa završilo sa Neradnikom Lezilebovićem?
Imam komšiku od 70+.. ta je i od dobre duše odustala.. kaže, samoKoliko se vas, ili vaših drugarica upecalo na "dobru dušu" pa završilo sa Neradnikom Lezilebovićem?
Kako ovakav neko moze da ima dobru dušu? Znaci da se pretvarao.Koliko se vas, ili vaših drugarica upecalo na "dobru dušu" pa završilo sa Neradnikom Lezilebovićem?
Pogotovo Kreuzberg i Neu-Koelln.Verujem da je Berlin prepun dobrih duša, npr.
Ja uvek ponudim dve opcije, jedna je da sam nevin i da nikada nisam bio sa devojkom a druga opcija je da nisam lak i ne želim samo da me iskoriste devojke.Koliko se vas, ili vaših drugarica upecalo na "dobru dušu" pa završilo sa Neradnikom Lezilebovićem?
ti i Sensei bi bili skladan par...Svađali bi se i voleli porukama po forumu....Sve je bolje nego završiti sa forumašem![]()
I ja volim kad zena ima syse.Koliko se vas, ili vaših drugarica upecalo na "dobru dušu" pa završilo sa Neradnikom Lezilebovićem?
Ne traže, ali pričaju da traže. Drugim rečima - foliraju seKažeš da ta dobrota duše nije dovoljna
S druge strane žene je i ne traže
Ja ne vidim zaplet![]()
ti i Sensei bi bili skladan par...Svađali bi se i voleli porukama po forumu....![]()