- Poruka
- 16.550
Sve vataju za dušu u teoriji. U praksi samo za novčanik, bravu od BMW-a i tek onda za kvaku.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači takvog još nisi imala?Ček da dam odgovor.
Moj glas ide za čoveka sa dobrom dušom.
Da se spotičem i padam hodajući kroz pustinju 10 dana , i da kažu eno ti tamo oaza i zgodan , lep, bez dobre duše čovek za zauvek, , a čovek sa dobrom dušom ti je napred još 10km, nastavila bih napred.znači takvog još nisi imala?
ne, nego je onaj sa dobrom dušom grbav i šepa na jednu noguDa se spotičem i padam hodajući kroz pustinju 10 dana , i da kažu eno ti tamo oaza i zgodan , lep, bez dobre duše čovek za zauvek, , a čovek sa dobrom dušom ti je napred još 10km, nastavila bih napred.
Ne smete mi, ako je zabavan i duhovit.ne, nego je onaj sa dobrom dušom grbav i šepa na jednu nogu
Vidiš npr ove voditeljke, političarke ? za ,godinu , dana ili dve, sve postadoše lepotice. Znači fizički izgled je promenljiv. Na ovaj ili onaj način može da se utiče na njega, na unutarnji sklop ne možeš. Budala ostaje budala.Ne smete mi, ako je zabavan i duhovit.
I ako je običan , normalan čovek. Sve se da srediti ostalo.
jel to ono: nije lep/a ali ima dobru dusu?
Naravno kad smo sve zle i materijalisti i duša nam je manje važnaIspada sad - dobra dusa nije na ceni. Ako nije dobra dusa, sta je onda? Zla dusa?
ma da..........kriterijumi opadaju tokom zivota.Imam komšiku od 70+.. ta je i od dobre duše odustala.. kaže, samo
treba da ume kašiku da drži..
20Koji procenat devojaka juri dobru dusu danas?
Ni jedna.Koliko se vas, ili vaših drugarica upecalo na "dobru dušu" pa završilo sa Neradnikom Lezilebovićem?
Bože me sačuvaj, pa ti nisi ni prošao pored dobre duše.Da sam žensko, bežao bih glavom bez obzira od onoga što ga bije glas da ima dobru dušu. Taj će kuću da raskući, sve će da mu uzmu mangupi. A obzirom da je smotan, to znači da će da troši ženine pare