903
Ističe se
- Poruka
- 2.777
Пре свега, у праву си да је сваки народ (и човек) ковач своје среће. Ми смо одувек имали западњаке који су нас уништавали у тоталу издајући нас душманима.
Што се тиче ватикана, јесте он један од наших Српских највећих непријатеља - али није највећи.
Највећи су Британци - читај МАСОНЕРИЈА и друге британске службе.
А Србију највише нападају, зато што је Србија на два мора (Јадран и Егеј), где Русија не сме да изађе (по њиховим интересима, али где ће изаћи!!!). Румуни су вештак 100%, а Бугари прогутани. Грци су и направљени силом од Енглеза у 19.веку, да блокирају Егеј Србима, итд...
Све ће се дознати ускоро, а ова историја која се учи и званично рекламира тренутно, је једно ђубре недостојно тоалет папира, а камо ли коментара.
Иначе ватикан нам не би могао ништа, а да нису енглези (нпр) направили и подржали усташе, још преко АУ и подршке заједничким интересима АУ и британије (уништење Руса, а самим тим и Срба), Није лош мислим Проф. др. Живојиновић (мислим) Драгољуб, али није ни одличан... одлични тек треба да дођу.
...
Srbija danas ne izlazi ni na jedno more.
Sto mi svoju sudbinu poistvecujemo sa sudbinom Rusa.Srbija nije jednako Rusija,Srbija nije jednako Jugoslavija,to kad shvatimo idemo dalje.
Nas smatraju malim rusima,i citav XX vek imamo borbu da rusi preko srba nevladaju balkanom.
.
... То је само један од разлога да вратимо Српску Крајину и остале територије и да православце у Хрватској спојимо са нама, јер им тамо не дају мира.