medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Pominjali su se i Hrvati, proveriЗаправо не скривато јесте "оригинал", а писали су га католички свештеници (не знам само где нађе Хрвате у целој причи) у Француској у 17. веку, што итекако има смисла ако знамо је у наступајућем периоду Аустроугарска вршила велики притисак да се што више Срба покатоличи. А читава прича о варварским словенским племенима која су дошла питај бога одакле, сигурно им је ишла на руку.

A šta ćemo sa ovim primerkom iz 11. veka, na grčkom? Jesi li sposoban da prihvatiš agument koji pobija njegovo lupetanje?
Аух, што је ово агрумент, просто не знам шта да ти одговорим. Значи, по теби већи значај има 3 године тамо некакве више техничке школе и формалног образовања, него практично цео живот посвећен истраживању историје. Немој да си смешна. Добро да ниси рекла како Никола Тесла или Дејвид Ајк нису стручни у својим областима, јер немају потребне "школе". Не знам само што их зову дебилане, ваљда случајно![]()
Ta priča o samoukim naučnicima može da važi za pionire u nauci ili nekoj njenoj grani i stvar je prošlosti. Samouki naučnik u 21. veku je smejurija. I kakav je to "život posvećen istraživanju istorije" a nije uspeo da nauči bar grčki, starogrčki i latinski, bez kojih možeš istorijom da se baviš samo diletantski. To su shvatali i samouki istoričari, u doba kad istorija kao nauka još nije bila definisana, dakle pioniri istorije, pa su učili gomilu živih i mrtvih jezika.
Mislim, tvoje je pravo da braniš budalaštine, ali ako očekuješ ikakvu smislenu diskusiju, budi realan.