Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
ВАТИКАН ЈЕ ЗЛО СМРАД ОВОГА СВЕТА
ТРЕБА ВРАТИТИ УЗУРПИРАНИ ТРОН СВ. ПЕТРА
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сада си већ жалостанБл:ВАТИКАН ЈЕ ЗЛО СМРАД ОВОГА СВЕТА
lazu zli jezici,oce samo da nas sakrijuNeispavana:Mali moj šećeru broj 2![]()
Nisi valjda i ti jedan od nas. Kažu da nas u Srbiji, sudeći po poslednjem popisu, ima manje od 1%
Видим да ниси довољно паметан да сам нешто срочиш~Petar~:Сада си већ жалостан
" Пре него што нешто кажете, размислите неће ли ваша реч или дело ожалостити Бога или вашег ближњег. "
Vatikan se nikad nije jasno pobunio protiv crnackog ropstava u USA.Vatikan nikad nije osudio zlostavljanje Afrikanaca po kolonijama koje su postojale cak do sesdesetih godina proslog veka.Vatikan je izbavljao dokazane naciste od zasluzene pravde(Pavelic).Zilot cacanski:Ja vas molim da se naviknemo na jedinstvo krišćanskog sveta,mukom ujedinjeno,naj više zaslugo blaženog pape Pavla 2 Vojtila i našeg svetog patrijarha Pavla.Mi imamo sreće što živimo u veku velikih svetitelja i pomiritelja hrišćanskoga sveta...
Vatikan ima Svoju "Vatikansku Banku".I to je zvanicna banka.
Vatikan se nikad nije jasno pobunio protiv crnackog ropstava u USA.Vatikan nikad nije osudio zlostavljanje Afrikanaca po kolonijama
Da Vatikan poseduje banku.Sta ce joj?skarfejs:strasno.............
SPC se vise puta oglasavala povodom zlostavljanja Afrikanaca.............i Pigmeja, i Bushmana...
frozen1982.:Ima jedna super karikatura....kao ide gomila sa sve velikim raspecem-vernici a umesto senke na zidu im se oslikava petokraka......to je najbolja slika "vernika"u Srbiji a i okruzenju kod bivshe nam "brace".
I ja sam ateista.:|
Da Vatikan poseduje banku.Sta ce joj?
Neispavana:Kao prvo, islam je religija. Baš kao i hrišćanstvo. Komunizam je bio ideologija.
Dobro je,kako si ti?skarfejs:Kako , sta ce joj???
Pa da popovi mogu da stede, da voze dobra kola na lizing........cujes sta ce joj....
Kreditne kartice, laki kes, plata svakog prvog...........pojma ti nemas.
Jel se hvališ ili žališ... :-?frozen1982.:Ima jedna super karikatura....kao ide gomila sa sve velikim raspecem-vernici a umesto senke na zidu im se oslikava petokraka......to je najbolja slika "vernika"u Srbiji a i okruzenju kod bivshe nam "brace".
I ja sam ateista.:|