Big Moca
Početnik
- Poruka
- 13
ošišaj Anu do glave i rešićeš problem...............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sprej "Supitoks", košta oko 300 din. Imaš u svim apotekama.
Јао, још јендна јако битна ствар: има људи које вашке просто обожавају (као мене, на пример :-(, 3-4 пута сам их угостила, а моју сестру НИКАД нису посетиле, иако смо стално биле заједно).
Не знам у чему је фазон.
Nadala sam se da će nas te napasti zaobići i ako smo krenuli u predškolsko.
Još juće odem na roditeljski, reči je bilo o tome kako su se prilagodili, priredbi za Novu godinu, paketićima, školici u prirodi. I onako kao uzgred vaspitačica pomenu da 8 deteta tog dana nije došlo. O vaškama ni reči.
Pogledamo danas dete imamo šta da vidimo. Pobesnela sam. Zaradila ih je u školici. Neko dete ili više njih ima vaši, roditelji to znaju i dete sedi kući, ali im ne pada na pamet da obaveste vaspitačicu. 8 od 28 je mnogo.
А што си побеснела и на кога?
Мислим, то се дешава и дешаваће се.... Ништа страшно! И та њихова деца су добила од некога исто као и твоје дете. Можда и истога дана кад и твоје дете...и можда од детета чији родитељи и не знају да им дете има вашке....
Вашке се среде после два прања шампоном. Веруј ми, имам искуства у томе - ниједна ''епидемија вашака'' ме није заобишла!
E ja bi' te za kaznu naterala da svima kupis sampone...![]()
![]()
.
Али је још горе кад се родитељи увреде ако им ажем да дете има вашке. Па, није то кривица ни школе, ни њих, једноставно се деси, и кијавицу од неког покупе, па се не љуте.
Ako se stalno vraćaju: moja frizerka kaže da vaške ne idu na farbanu kosu, rešenje je ofarbati se.
Ja sam ih imala jednom, kad mi je sin pošao u prvi razred..Nisam umela da ih prepoznam i baš sam se pitala šta se ovo moje dete češe, kad nas je moja zaova ispregledala i svima nam našla vaške, brrrrrr...sva se stresem kad se setim, baš bljak
upomoć ljudi,
Ana nam zapatila vaške u vrtiću.
i šta sad?
jau jau qq mene grdne
a ona plava ne vide se!
kupila sam šampon, i češalj...i spremam se na rat sa nemani.
jel znate za neku foru?
na svu sreću napast nisamo imali, ali bliski rođaci jesu tako da sam upoznata sa njihovim mukama, a pošto sam im na osnovu saveta sa ove teme savetovala da kupe supitoks (jedva nađen,m ako nema ga pa ja odmah kupila jedan za rezervu nek se nađe zlu ne trebalo), gnjide se zadržavaju na korenu dlake (srećom mala je crnokosa pa se lepo vide, strah me hvata da moje plavokoso dete ne zakači iste...) tako da iako se ošišala problem gnjida nije rešila
Znam da joj je mazala kosu mašću (me gušćijomVanda)raščešljavala i sl. Jedva se rešila napasti
upomoć ljudi,
Ana nam zapatila vaške u vrtiću.
i šta sad?
jau jau qq mene grdne
a ona plava ne vide se!
kupila sam šampon, i češalj...i spremam se na rat sa nemani.
jel znate za neku foru?