Vaših top 5 omiljenih serija

Serija je više gej od Vil & Grejs i Platonove "Gozbe" zajedno. Onoliko cmakanje muškaraca i ful frontal mejl nuditi ne videh u životu.
Oz - serija koja zatvorski život prikazuje toliko užasnim da se pitam da li su ipak malo preterali. Ekstremno nasilje na svakom koraku, ubistva, silovanja, mučenja... Sem toga, većinu likova prati neka zla kob koja odnosi i njihove bližnje u spoljnom svetu. Zatvor je bukvalno predstavljen kao pakao iz kojeg osuđene duše ne mogu nikada da se izvuku, već samo da plivaju u tom kotlu i tako probaju ostanu u životu malo duže od ostalih. Moja zamerka: Muslimani jedini predstavljeni kao bezgrešni, svi ostali osuđenici su negativci. Najbolja scena: Nakon pakla koji je preživeo i izašao na slobodu, Tobijas Bičer čini grešku iz ljubavi i vraća se u zatvor. Na ulazu ga čekaju MekManus i sestra Piter Meri, nemoćni da objasne sebi ono što vide.
Odlaze malo u zanos i sa Ozom, posebno u kasnijim sezonama, iako je u nacelu dobra serija. Smeta mi isto sto su Arijevci opet predstavljeni kao dezurni silovatelji i babaroge iako je u reali AB osnovano upravo zato sto su belci kao manjina po americkim zatvorima bili izlozeni strasnom nasilju od strane crnih i latino bandi...
Steta sto bar Bicher nije dobio srecan kraj... ona scena kad se smuva sa svojom advokaticom pa dobije pravo na uslovnu je isprva bila namenjena kao kraj serije, al su to iz nekog razloga izmenili...

Kad pomenu(h) Automana, iznebuha se setih jos jedne prastare serije koja mi obelezi detinjstvo, a gde su takodje neobicna kola glavni adut.:D
Ne znam da li je pamtis, isla je, cini mi se, u okviru Skolskog programa cuvenog.:) Serija je bila na chehoslovackom, mislim. :) I pojavljivao se
neki plavokosi decak, koji dobije ta neobicna,supermocna kola na dar, i neka devojcica ga mozda prati, i neki chicha je tu sa njima...:confused: U pamcenju
mi papazjanija, ne znam dal je bas tako bilo, ali kola i decak su def. tu!:)...A najludje, ta kola su neki tadasnji aktuelni model, koji se i sad moze videti
kod nas na putevima, da li onaj dzip-terenac sto ga koristi elektrodistribucija i slicne drzavne firme, sad je to zastarela masina, prosek proseka, ali - dobra;):)
Sad, ne secam se radnje, znam da je trebalo svi skupa da obave neku misiju, i taj futuristicko-tehnicki, nabudzeni terenac im je pomagao u tome...:think:
Jao, nasao sam!:) Oni su dosli iz buducnosti tim kolima da nesto sprece i pomognu tom decaku da ispuni svoju buducu, veliku sudbinu!:D Kakav flesh!:D
Evo imena serije i sadrzaja: https://sh.wikipedia.org/wiki/Návštěvníci_(TV_serija)
Aaaaaaa posetioci, gledala sam ja to ❤❤❤

Odlaze malo u zanos i sa Ozom, posebno u kasnijim sezonama, iako je u nacelu dobra serija. Smeta mi isto sto su Arijevci opet predstavljeni kao dezurni silovatelji i babaroge iako je u reali AB osnovano upravo zato sto su belci kao manjina po americkim zatvorima bili izlozeni strasnom nasilju od strane crnih i latino bandi...
Steta sto bar Bicher nije dobio srecan kraj... ona scena kad se smuva sa svojom advokaticom pa dobije pravo na uslovnu je isprva bila namenjena kao kraj serije, al su to iz nekog razloga izmenili...

Ne sećam se sad detalja, davno gledah seriju, čini mi se na BK televiziji ali se sećam da je bilo - I'm talking morning, day, night, afternoon-- dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick. MR. BLUE How many dicks is that? MR. WHITE A lot.

Serija bi komotno mogla na onu LGBT temu :p...

Ne sećam se sad detalja, davno gledah seriju, čini mi se na BK televiziji ali se sećam da je bilo - I'm talking morning, day, night, afternoon-- dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick. MR. BLUE How many dicks is that? MR. WHITE A lot.

Serija bi komotno mogla na onu LGBT temu :p...
posebno traumaticno moze da bude ako gledas kao klinac...

Aaaaaaa posetioci, gledala sam ja to ❤❤❤
Ima fora tu koju je posle koristio mister bin kad ode u ameriku pa svi mu pokazuju srednji prst a on misli da je to pozdrav
A u Posetiocima ovaj matori sedi lik video da mu se ljudi lupe po čelu (kao 'jesi lud?') I onda sve pozdravlja tako što se lupne po čelu
Taj deo mi se urezao u pamćenje jbt a bila sam fazon prvi osnovne kad sam to gledala

Serija je više gej od Vil & Grejs i Platonove "Gozbe" zajedno. Onoliko cmakanje muškaraca i ful frontal mejl nuditi ne videh u životu.

Celu seriju je mučno gledati. Evo sad mi pade na pamet kad su zatvorili onog latinosa u samicu pa je jeo sopstveni izmet od ludila.

Sve višesezonske serije po pravilu imaju po neku lošu sezonu. I Sopranovi i GoT... glad za što većom zaradom uzima danak.

nije golotinja gej sama po sebi ali musko cmakanje, seks i silovanje svakako jesu, izvukla si samo jedan deo iz konteksta
Silovanje nije gej, silovanje je nasilje. Serija je puna nasilja, pa i seksualnog. Muškarci siluju muškarce u zatvoru, muškarci siluju žene van zatvora, žena-čuvar siluje muškarce u zatvoru, sve moguće verzije su tu.

Ima samo 2-3 prave muško-muške veze u seriji, a jedino je ova između Bičera i Kelera u prvom planu.

Uvek mi je zanimljivo kako nekim gledaocima u seriji ne smeta spaljivanje živih ljudi, vađenje očiju ili ubijanje dece i sve ostalo, ali dva muškarca u ljubavnoj vezi i odjednom šok i užas... :roll:

Silovanje nije gej, silovanje je nasilje. Serija je puna nasilja, pa i seksualnog. Muškarci siluju muškarce u zatvoru, muškarci siluju žene van zatvora, žena-čuvar siluje muškarce u zatvoru, sve moguće verzije su tu.

Ima samo 2-3 prave muško-muške veze u seriji, a jedino je ova između Bičera i Kelera u prvom planu.

Uvek mi je zanimljivo kako nekim gledaocima u seriji ne smeta spaljivanje živih ljudi, vađenje očiju ili ubijanje dece i sve ostalo, ali dva muškarca u ljubavnoj vezi i odjednom šok i užas... :roll:
:lol: receno je samo da ima dosta gej scena, sta odmah padas u vatru? prirodno je da heteroseksualnim muskarcima ne prijaju takve scene

A kako je to full frontal male nudity "gej" samo po sebi?

Kad vidiš žensku golotinju na TV, je l pomisliš "au, al je ovo lezbijski fazon"?

Kad se dva muškarca cmaču pod tušem i vise im đokice, onda mi je to gej.

Ta "stvar" mi je tu pred očima, ureže mi se u sećanje...

Kad prikazuju žensku golotinju u filmovima, obično je ne zumiraju da joj vidim jajnike... nije mi na izvolte, u prajm tajmu na majnstrim kanalu.

Jedna epizoda se završava kada onaj beli lik (zaboravih imena likova) stoji noću pored pleksiglasa u ćeliji i visi mu đokica. Luku Periju visi đokica. Crnja, Nigerijac, ničim izavan vadi đokicu i mlatara istom. Ja sam bio užasnut. Totalno bombardovanje đokicama iz epizode u epizodu... Mala bara a puno đokica...

Kad se dva muškarca cmaču pod tušem i vise im đokice, onda mi je to gej.

Ta "stvar" mi je tu pred očima, ureže mi se u sećanje...

Kad prikazuju žensku golotinju u filmovima, obično je ne zumiraju da joj vidim jajnike... nije mi na izvolte, u prajm tajmu na majnstrim kanalu.
Pa ženska anatomija ne dopušta da zumiraju na jajnike, to bi malo teže išlo... :zcepanje:

Taj Oz sam pokušala da gledam ali nije išlo, a čula sam sjajne preporuke.
...
Setila sam se, pored Skins, jedne još bolje serije za tinejdžere - Sex Education. Komediografski pristup a teme kidaju.

Sex Education je fantasticna serija... Na pocetku u nekim scenama daju omaz Americkoj piti, ali je generalno mnogo kvalitetnija prica...
Videcemo sledece godine trecu sezonu, valjda nece da se pokvare, jer ta treca je uvek kriticna...
La Casa De Papel je od trece krenuo sunovrat, cak se i Stranger Things drasticno srozao kvalitativno, Dark su vidim nahvalili, al meni prve dve sezone bolje od trece.

Poslednja izmena:

Back