Vaši predlozi

Molim da se ponovo razmotri moja prijava na kaladontu na 2 i pretposlednje slovo.
Ja nikada nisam preskočila nečiji post iako sam znala reč na pretposlednje slovo i drugo, drugi član ne mora znati tu reč, i
nije obavezno da se igra nastavlja na obrnuti redosled.

Uostalom članovi se ne trude baš da zadaju reči koje se mogu normalno nastaviti, već daju recimo 2 ista samoglasnika
kao recimo nEvEn.

Isti slučaj imamo i kod ostalih igrica, kaladonta itd...

Ako neko ne zna recimo kaladont filmova, uzme drugo pravilo i nastavi na poslednje slovo.

Ista je situacija i ovde.
Pogledajte malo igricu unazad da vidite kako se igralo.

Ima na Igrama bez granica jedna loša praksa koju bi trebalo promeniti.

Kada igrica nakupi 20.000 odgovora započinje se nastavak ali se ne poštuje autor igrice, već igrica dobija novog postavljača.
Mislim da to nije lepo i da bi trebalo poštovati osobu koja je igricu postavila, bez obzira da li je ona više na Krstarici ili nije.
Prvi post postavljača igrice treba preneti na nastavak i započeti igricu ispočetka. Pošteno, fer, drugarski.

Zato molim da mi se vrati Kaladont naopačke. :lol:

Blagodarim.

Častim. :lol:

2559dabad2b013be414aeecca9e0e4d75248.jpg

Ima na Igrama bez granica jedna loša praksa koju bi trebalo promeniti.

Kada igrica nakupi 20.000 odgovora započinje se nastavak ali se ne poštuje autor igrice, već igrica dobija novog postavljača.
Mislim da to nije lepo i da bi trebalo poštovati osobu koja je igricu postavila, bez obzira da li je ona više na Krstarici ili nije.
Prvi post postavljača igrice treba preneti na nastavak i započeti igricu ispočetka. Pošteno, fer, drugarski.

Zato molim da mi se vrati Kaladont naopačke. :lol:
tako je, slazem sa kolegom :lol:

Могла би се убацити игра "Азбука речи без слова Б" или без неког другог сугласника.
Такође,мислим да је боље написати која је тема по реду.

Back