Vasi i Nasi Trofeji - galerija slika

Evo jos slicica...sve upecano i lsikano u mom standardnom reviru, jednom rukavcu na lepom plavom Dunavu... za ljubitelje deverike, ja vecu od ove koju sam upecao (duzine tri pivske limenke) jos nisam ni video ni upecao, a vi kako hocete... :mrgreen:

photos 6.jpg
fotos2009 004.jpg
photos 5.jpg
photos 2.jpg
photos 3.jpg

Tesi se tesi... :zcepanje:
Ima li i ozbiljnih likova ovde ili su svi k´o Pera kojot super genije? :mrgreen:

decko ! ako si vec izvukao bulju iz bivse SFRJ i otisao tamo gde ti je bolje , onda nemoj da kevćes s druge strane ograde !!! nego uzivaj tamo gde jesi ! A da valjas i da si tako dobar i posten verovatno ne bi sebi brisao pola lica da te neko slucajno ne prepozna ! ali nema veze, ako ti ne odgovara da se druzis na ovom forumu ti nam se skini s njega !!! :kpozdrav: uz ribolovacki pozdrav BISTRO

decko ! ako si vec izvukao bulju iz bivse SFRJ i otisao tamo gde ti je bolje , onda nemoj da kevćes s druge strane ograde !!! nego uzivaj tamo gde jesi ! A da valjas i da si tako dobar i posten verovatno ne bi sebi brisao pola lica da te neko slucajno ne prepozna ! ali nema veze, ako ti ne odgovara da se druzis na ovom forumu ti nam se skini s njega !!! :kpozdrav: uz ribolovacki pozdrav BISTRO

Hvala na komplimentu (za ovo "decko"). Ko si ti da tebi objasnjavam zasto necu lice da pokazem? :roll:
Malo manje frustracija ne bi skodilo. :bye:

Ma ok ! bas me zabole ko si i sta si , to je tvoj problem a ko sto rekoh ...! verovatno imas POSTENI razlog za to! A sto se tice frustracije:cepanje: :mazi:

Pa da...u bekstvu sam, vitlaju me ovi dusmani iz Haga. Ali ja lepo od jezerca do jezerca, od reke do reke sa sve svojim priborom za pecanje...i nema sanse da me uhvate. :rtfm: :lol:

Ajde kaci svoje crvenperke i babuske, nemoj da tetrofeje ne podelis sa nama. ;)

Ja svoje trofeje uglavnom odstreljujem !:pop2: A sto se tice pecanja , ja stvarno pecam crvenperke i babuske jer me opusta boravak na vodi ! Pa mi je to sasvim dovoljno :dontunderstand: PS. A sto se tice bekstva , i Karadyic se slobodno setao po SRBIJI dosta godina maskiran !!!!! :per:

Prilozi

• DSC00219.jpg
    DSC00219.jpg
    89,9 KB · Pregleda: 43
Pozdrav svima! Od jucer sam clan na stranici, na koju sam slucajno nalutao citajuci neke druge stvari. Prvo me je privukla svestranost stranice i odgovoran pristup temama sto je za pohvalu. Inace ja sam iz Bosne i zivim u Svedskoj, a pecanje mi je strast i hobi. Citajuci neke postove ovdje zadivljuje me svijest nekih ribara koji pustaju svoj ulov i misle na generacije koje dolaze. To je ovdje "moranje" i pravila su rigorozna. Mi ovdje pecamo dosta drugih vrsta riba kojih nema dole, i ako ste zainteresirani mogu postaviti nekih slicica u mojim narednim javljanjima. Ovo je prvi put da se javljam i samo sam htio da pozdravim sve ribolovce. Bistro

Ovaj vikend bio na jednom jezeru u Stajerskoj ovde u Austriji kod mene. Pecao sam sarana sa dubinkom i na dlaku. Kao mamac sam koristio kukuruz i bojli. Najbolje su se pokazali bojli sa ukusom "Maggi"-a sa kojim se zacinjuje supa, znaci slan ukus skroz. I jedna druga vrsta manjih kuglica koje imaju ljut ukus. Prvi put u zivotu sam upecao i koi-sarana (japanski saran), i to dva komada - prelepi su. Najveci ulov mi je bio saran od 11 kg. Evo par slicica.

IMG_0443.JPG

IMG_0480_1.jpg

IMG_0439.JPG

IMG_0453.JPG

IMG_0476_1.JPG

Back