Vashe omiljene rechenice iz crtaca...

Nije meni problem da cutim, jednom mi je otac rekao da cutim...I ja sam cutao, sedam dana, cutao sam ni rec nisam rekao, mogu ja da cutim, sedam dana ni rec nisam rekao..Malo je falilo da umrem od GLADIIIII!!!
Da li ti, ovaj da li biste vi, jesmo mi na ti ili na vi?
Djole djole, ajde da jurimo neke machke, Djole je moj drug, Djole Djole ajde da odkopavamo neke koske, hoces Djole?
Bogat sam, bogat!! Socijalno obezbedjen
:lol: :lol: :lol:

Zista je bilo puno ovih citata iz crtanih filmova, pa mi je bilo muka sve da iscitam ali za mene je najjaci onaj kad se one 3 vjeverice raspravljaju "Ko ce biti Robin Hud, ti ces bitiRobin HuD" nadam se da ste ga gledali:)
A nije los ni onaj sa mackom Felixom,sa onim carem hvalisavcem kad ga oni ispumpavaju i pjevaju mu "CUTI MALO...."

Gregor Samsa:
"Prokleti Krsta Krstic", neki medved koj je karikarao juznjake u USA u 19 veku...

Steta sto se niko ne seca ovog crtaca....imao je samo takve izvale....mislim da se zvao Salabajzerici....:D

Dobre su izvale iz sinhronizacije Rena i Stimpija:
...ovde sam sam, mogu da cesem bullju, da slusam Marinka Rokvica....
...jeste li vi Peti Element?...ne...nista, izvinite.....he, Peti Element.....kakav tikvan.....

I, naravno, izvale iz Spuzva Bob Kvadri Hlace-a:D:D

"Prokleti Krsta Krstic, uvek stvara neprilike..." :lol:
Upravo ga skidamo s neta u originalu pa ako bude srece, mozda ga i nadsihronizujemo, bar onako kako se secam glasova... (a nije da ih ne oponasam, he...)
Ako se neko seca nekih stosova, dobrodosli su!

A citati iz ostalih crtaca, jaoj, majko, zbracu na papir pa cu da prekucam ono cega se drugi nisu setili...

Rakuni, npr: "Cedo, sine, vidi tatu kako ti se dere..."
Ili Danger Mouse i Trtimir (englesko "r")...

:))))))))))))))

Eric Cartman rulles

Mr. Garrison: How would you like to go see the school counselor?
Cartman: How would you like to suck my balls?
Mr. Garrison: What did you just say?!
Cartman: Oh, I'm sorry (Clears throat and pulls out megaphone), actually what I said was, "How would you like to suck my balls, Mr. Garrison?"

Cartman: Respect My Authority!

Jewish Kid: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate.
Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp.

Kyle: Wow! That's a lot of seamen, Cartman.
Cartman: Yeah, I bought all that I could at this bank, and then I got the rest from this guy Ralph in an alley.
Stan: That's cool.
Cartman: Yeah, and the sweet thing is, the stupid asshole didn't even charge me money for it. He just made me close my eyes and suck on a hose.

Cartman: I would never let a wom
an kick my ass. If she tried something, I'd be like, HEY! You get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie!

Mr. Garrison: Does anyone know what sexual harassment means?
Cartman: When you are tying to have intercourse with a special lady friend and some other guy comes up and tickles your balls from behind.

Cartman: It's a man's obligation to stick his boneration in a women's separation; this sort of penetration will increase the population of the younger generation.

Cartman: Maury, I am out of control. Yeah, I use drugs. I can do what I waunt, biatch! Yeah, I have sex, and I don't use protection! It's my hot body; I'll do what I waunt! I don't go to school and I kill people! What-evah! I'll do what I waunt!

Pa nek neko kaze da nije najjaci 8-)

Back