Vaše prvo pušenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
steve_o:
Emily_Bg:
Pre,kod mene je sve islo nekako postepeno,ja sam tek na kraju,probala klasican sex.....a pre tog famoznog "prvog puta",sam isprobala sve ostale vrste!A kada sam skinula mrak onda sam sve to sklopila u jednu celinu......!
Mora da zanimljivo izgleda ta celina sada :lol:
Javi se :twisted:
Nikad mi nije bilo jasno, sta ovakvi ljudi pokusavaju? Postoje samo dve mogucnosti:
1) on ZAISTA ocekuje da mu se ona javi. Mislim, stvarno... :shock:
2) on zeli samo da je PONIZI stavljajuci je u nezgodan polozaj time sto je posmatra kao osobu kojoj je dovoljno da kazes "mac, mac" da bi ona dosla da se mazi.
Kako god - PONIZAVAJUCE!!!! :x :x :x

Boli vas uvo za sve to ali ja imam obrnuti problem! Ne mogu da nateram curu na streight sex! Prica kako je strah kako misli da nije spremna ali je8emu mater ona ima 18 god! Ja ne razumem! Peting i oral to je ok! I to je redovno ali sta cu sa ovim drugim da nedjem neku kres-kombinaciju po strani! Svasta....

juggalo:
Boli vas uvo za sve to ali ja imam obrnuti problem! Ne mogu da nateram curu na streight sex! Prica kako je strah kako misli da nije spremna ali je8emu mater ona ima 18 god! Ja ne razumem! Peting i oral to je ok! I to je redovno ali sta cu sa ovim drugim da nedjem neku kres-kombinaciju po strani! Svasta....
Reci joj "Daj da ga stavim samo malo, da vidim kako je to..." Mozda ti i upali! He,he,he... :twisted: :D

Usamljena mala:
n_i_c_k_y:
xmmm... ja sam toliko zelela da probam,da je to neverovatno. imala sam toliku zelju da sam htela da uradim to pod vedrim nebom... al' nisam. sacekali smo malo... posle nego sto sam pocela da upraznjavam sex, naravno.

xmmmmm...pa recimo da sam ja to uradila i pod vedrim nebom i nije me sramota da kazem.Volim ga i ne ustrucavam se da ispunim sve njegove "fantazije" i zelje :P a i sve sto ja pozelim on to i uradi :lol:
i super je mogu vam reci,sama pomisao da neko moze da naidje i vidi vas JOS VISE VAS UZBUDJUJE :wink:

Tvoj repertoar zelja:
-Da bude nezan
-Da bude fin
-Po mogucnosti da svrsucnes
-Da te mazi i guce

Njegov repertoar:
-Da mu pusis uz lizanje jaja
-Da ti svrsi medju sise ili u usta
-Da te kresne u bulju
-Da te krese otpozadi i pljeska po dupetu
-Da ti postavi mek jastuk na pod ispre kreveta, pa ti stavis glavu na jastuk a noge na krevet (tj. uvisinu).On te lize a ti mu pusis pod uglom 90 stepeni
-Nosis erotski ves i koristis vibratror dok on pije pivo i priprema se za finalnu akciju

Ili mozda gresim?

snoshaj efendija:
Tvoj repertoar zelja:
-Da bude nezan
-Da bude fin
-Da te mazi i guce

Njegov repertoar:
-Da te kresne u bulju
-Da ti postavi mek jastuk na pod ispre kreveta, pa ti stavis glavu na jastuk a noge na krevet (tj. uvisinu).On te lize a ti mu pusis pod uglom 90 stepeni
-Nosis erotski ves i koristis vibratror dok on pije pivo i priprema se za finalnu akciju

Ili mozda gresim?
Pa da. I vuk sit i ovce na broju. Da bi dobio, moras da das… A i jedno i drugo ce cutati i nece to sto pruzaju zeleti da nazovu pravim imenom. I svako ostaje u svom svetu..

P.S. E, sad je efendija pokupio sve moje simpatije. 8)

Ni jednom nisam bio sa devojkom da je prvo bio oralni sex, pa tek posle nekog vremena klasican. Uvek prvo klasican, pa kasnije sve ostalo...

A prvu devojku sa kojom sam imao sex, jedva sam je naterao na oral.. lol , jos je bila uzasna u tome, ali nisam smeo da joj kazem.... devojka napravi vakum u ustima dok ga....aaaa .,.. to boli !! :? ... ali zato druga devojka , mmm... :))))

snoshaj efendija:
Usamljena mala:
n_i_c_k_y:
xmmm... ja sam toliko zelela da probam,da je to neverovatno. imala sam toliku zelju da sam htela da uradim to pod vedrim nebom... al' nisam. sacekali smo malo... posle nego sto sam pocela da upraznjavam sex, naravno.

xmmmmm...pa recimo da sam ja to uradila i pod vedrim nebom i nije me sramota da kazem.Volim ga i ne ustrucavam se da ispunim sve njegove "fantazije" i zelje :P a i sve sto ja pozelim on to i uradi :lol:
i super je mogu vam reci,sama pomisao da neko moze da naidje i vidi vas JOS VISE VAS UZBUDJUJE :wink:

Tvoj repertoar zelja:
-Da bude nezan
-Da bude fin
-Da te mazi i guce

Njegov repertoar:
-Da te kresne u bulju

Ili mozda gresim?
NE GRESIS!:roll: Nije on toliko zahtevan,ali...moze :wink:

Achilles:
Ni jednom nisam bio sa devojkom da je prvo bio oralni sex, pa tek posle nekog vremena klasican. Uvek prvo klasican, pa kasnije sve ostalo...

A prvu devojku sa kojom sam imao sex, jedva sam je naterao na oral.. lol , jos je bila uzasna u tome, ali nisam smeo da joj kazem.... devojka napravi vakum u ustima dok ga....aaaa .,.. to boli !! :? ... ali zato druga devojka , mmm... :))))
eto..meni se desilo da jedna debvojka nije htela klasican sex..i kad sam vec odustao ona se ponudila da odradi oralni...i da nadodam da smo bili u vezi mozda i citavih mesec dana i da nijednom nismo imali klasicni sex...

moja generacija je jako vodila racuna o tome da sacuva nevinost...
sve su se cuvale bar do 20 god.(sto i nije svima poslo za rukom)
pa je oralni sex bio u upotrebi...
ja sam eto to uradila sa tadasnjim drugom iz razreda,u parkicu na klupi... :oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back