Vase poreklo (?!)

Zabavljam se dva meseca sa devojkom koja mi se mnogo svidja i koju bih sutra ozenio samo da hoce. Oboje smo zavrsili fakultete, i radimo.
Da skratim prichu. Ona potencira od pocetka kako su njeni roditelji fakultetski obrazovani i kako su uspesni u svom poslu i sl. Moji roditelji NISU fakultetski obrazovani, majka mi je domacica a otac majstor. Samo sto ona to ne zna, nisam joj jos rekao, plasim se da ce me zbog toga ostaviti...
Sta da radim? uskoro cu morati da joj to kazem, jer su i njeni roditelji pitali za mene ko sam i sta sam.. Kako da joj to predstavim, na koji nacin? mozda da je lazhem? Sta mislite?

Ako te neko zbog toga ostavi, nije te ni vredan.
Reci joj sto pre. To ce ti biti pokazatelj, vredi li ta devojka ili ne. I naravno, i da li te uopste voli.

hvala ljudi na odgovorima.

nego nastala je nova situacija. Pozvan sam da budem gost kod njenih roditelja na nedeljni rucak...

Imate li neki savet, iskustvo koje moze biti od pomoci.?

Moram da priznam da mi je frka.

brate odlazi sto vise ,kao treba mi odelo ovo -ono ,jer ce posle morati da upozna tvoje ,pa vasi roditelji medjusobno tako ti to ide...a posto ti nju bi odma a ona jos okleva ubrzavaaaj i pravi... jeli bre jel radis nesto ,zaboravi na praznike ,umor i crvena slova ....

Zabavljam se dva meseca sa devojkom koja mi se mnogo svidja i koju bih sutra ozenio samo da hoce. Oboje smo zavrsili fakultete, i radimo.
Da skratim prichu. Ona potencira od pocetka kako su njeni roditelji fakultetski obrazovani i kako su uspesni u svom poslu i sl. Moji roditelji NISU fakultetski obrazovani, majka mi je domacica a otac majstor. Samo sto ona to ne zna, nisam joj jos rekao, plasim se da ce me zbog toga ostaviti...
Sta da radim? uskoro cu morati da joj to kazem, jer su i njeni roditelji pitali za mene ko sam i sta sam.. Kako da joj to predstavim, na koji nacin? mozda da je lazhem? Sta mislite?
Devojka ti te totalni kreten, nek se uda za diplomu a ti nastavi da zivish svoj zivot ......zivi se i bez diplome

Pre svega moraš da raščistiš da li se TI LIČNO stidiš svojih roditelja. Ako su normalni ljudi, trebalo bi da budeš ponosan na svoje roditelje, A AKO IH SE STIDIŠ NISI DOSTOJAN SVOJIH RODITELJA, činjenice da su ti dali život, negovali, gajili, voleli, pa i školovali što ih sada diskvalifikuje:!:

Po mom mišljenju bulo bi ravno izdaji da lažeš o njima (osim što je to toliko besmislena ideja da nemam reči).

Da li smatraš da si bolji od njih zato što si završio fakultet?

Šta će biti sa ostalim vašim "nesavršenostima"? Možda je tata ćelav ili možda mama ima neki kilogram viška? Možda da joj kažeš da si iz Zvečanske (tako je najsigurnije da ti neće ispitivati poreklo), a njih možeš da predstaviš kao komšije ako se slučajno negde sretnete.

Predlažem da joj ODMAH kažeš ko su ti roditelji, sa ponosnim stavom u vezi sa svojim roditeljima. Da bi to mogao da uradiš, treba prvo da raščistiš da li dovoljno poštuješ samog sebe, ako njenu porodicu doživljavaš kao uvažene članove komisije koji će proceniti da li ispunjavate uslove za muža svekra i svekrvu ili ne. Bude li te ostavila zbog toga zahvali Bogu da je to uradila na vreme.

Ja lično sam bila dete "sa pedigreom" i mogu ti reći da to niko normalan ko imalo ima pojma u životu neće smatrati prednošću niti manom.

U Životu glavne uloge igraju druge stvari, a pre svega SAMOPOŠTOVANJE!

Poljubi roditelje, skuvaj im kaficu i osmehni se u sebi što nisi dozvolio da budu jako povređeni time što bi saznali da ih se stidiš.

Veliki pozdrav!;)
U POTPUNO SE SLAZEM SA Harmoni:super:.Dobio si pravi odgovor.Ima ljudi koji su zavrsili faksove a zivot je prosao pored njih.To samo kreteni pitaju ko je sta!:dash:Svako je majstor svoga zanata.Neka njen tata radi posao tvoga tate .Ne zna.A i zanatlije danas imaju para ko pleve!a A ko pravi lepse ruckove i kolace od tvoje mame .Niko !!!:klap:

Ukoliko ne promeni neke iščašene stavove o životu, po svemu sudeći - ta će duuugo ostati neudata... Da, osim ako je ti u međuvremenu ne spasiš...
lgh (4).gif

Kakve veze ima sto tvoji roditelji nisu fakultetski obrazovani?! Ti jesi!!! Toliko o tome.
A da je lazes...sjutra se zenis, preksjutra se razvodis :D

Back