Vaše mišljenje o Renegade Limited

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
378.150
Limited_562.jpg

Ne ograničavajte Vašu sledeću avanturu. Jeep® Renegade Limited je vozilo za neprekidno zadovoljstvo u vožnji. Otkrijte jedinstvenu udobnost i sigurnost uz seriju funkcija kao što su: upozorenje o čeonom sudaru i prednji parking senzori, premijum sedišta i Uconnect™ 8.4” DAB Radio (opcional). Bacite pogled na zadivljujuća LED svetla i uživajte u vožnji zahvaljujući Apple CarPlay® or Android Auto™ predispozicijama dostupnim na integrisanoj centralnoj multimediji sa Uconnect™ 7.0" touchscreen DAB radiom. Automatska klima sa dve zone može biti smeštena i kontrolisana na radio touchscreen displeju.

Tekst gore je reklama za ovaj suv ali mene zanima vaše mišljenje o ovom automobilu ?
Posebno ako ga neko ima da mi kaže da li je zadovoljan i da li ima neku primedbu na ovaj autic

U osnovi je tu najvećim delom Fiatova tehnika, počevši od motora, menjača i ostalog. Osnovu deli sa Fiatom 500X. Ne brkati sa kragujevačkim 500L.
Čitao sam da je u eksploataciji bilo izvesnih problema, ali ništa dramatično. Kome treba auto baš za teren u toj klasi će mu bolji biti Duster, ali za uobičajenu putnu upotrebu ovaj je sigurno prijatniji. Doduše i skuplji.

Ružan je ko lopov ko da su ga deca sastavljala i crtala prkosi svakom zakonu aerodinamike. Platforma je komplet od fijata a to znači česti i skupi kvarovi izvan garancije ukoliko se delovi ne poklapaju sa puntom i slično. I to je skupo kada ti brale moraš jednom godišnje da menjaš motor letve volana.

Ono što znam da ga vozi BIA, policija u nekim slučajevima. Ono što sam do sad imao prilike da zaključim je da su obično za vozila birali nešto dugotrajno, toyote, micubišije, škode... Ali nisam siguran šta reći, meni ima simpatičan izgled, kada se zatamni dobije dodatno na izgledu, a unutra mi nije nešto preterano lep estetski, da ne preterujem baš ali malo našminkaniji punto.

Pa neće baš biti, sad gledam kod dilera, Polo je 19 - 22 hiljade, mada mi je i to previše za njega.

Renegade od 25K dolazi sa automatskim menjacem i solidnim paketom opreme, Polo sa automatskim menjacem i apsolutnom klot opremom krece od 22K kada na to dodas led svetla, el. parkirnu kocnicu, integraciju za Android/Apple i ostalo glatko se dolazi do Polo-a koji kosta 25K i tek tada ima slican paket opreme kao ovaj Renegade.

Otkad je Fiat preuzeo Jeep, nemam dobro misljenje...
Motori i menjaci su OK...ali ovaj model...
Vozio me drugar u njemu, lep je, usminkan i sve...
ali star samo dve godine...rano za ocene...
za voznju van asfalta bas i nije...msm moze da ide, i bili smo na selu...
ali mnogo je bolji Trailhawk za te varijante...
o ukusima se ne raspravlja...

Ja kada sam kupovao nov auto išla je tema treba mi nov auto za grad, povremeno put: tri četri modela sa motorizacijom i opremom. Presudna je bila inovativnost koreanskih motora šro se ispostavilo kao pun pogodak. Dal neki zastareo model bez muzike (grande punto) Uopšte bez ikakve opreme ili koreanac.

Svaki auto izgleda bolje od nemačkog klot golfa 1.0 od 24.000 evra verovatno sklapanog u kini!

Ne znam šta se dešava sa proizvođačima automobila, Polo 22 hiljade i Octavia 22 hiljade, ne znam stvarno ko će se odlučiti za Polo...

Zavisi sa kojim paketom opreme, nakrcana Octavia je oko 40K, a nakrcani Polo je 27K. Razlika je skoro pa 50% u ceni. Od kada ja pratim cene uvek je vazilo pravilo da mozes uzeti najnapucaniji auto iz nizeg segmenta ili skoro klot automobil ali iz viseg segmenta za istu cenu.

Back