ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Kontra mitinga nece biti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kućeš višeDao mi poso i 2 plastenika.
Štaaaaaaaa?Kontra mitinga nece biti.
https://en.wikipedia.org/wiki/DictatorshipNe u toj ravni kao zločinac ali je diktator jer je prisvojio svu vlast u svoje ruke.Ne poštuje ustav svoje države.
Obično diktatorovi ljudi preuzimaju kontrolu nad svim medijima, cenzurišu ili uništavaju opoziciju i svakodnevno daju jake doze propagande, često izgrađene oko kulta ličnosti.
Zašto neće?Kontra mitinga nece biti.
Ovo je proslava uklanjanja sa scene jednog klana i uspjesno instaliranje drugog i jos poslusnijeg.
cek dok zavrsi leju pa ce da ti odgovoriZašto neće?

Sta se cudis,predsedniku proradili suljevi.Krvari.Štaaaaaaaa?
dobra ideja, kad god hoce da me banuju, ima metem fotku iz vrtica kad sam bio zeka nako sav sladak
Pa neće! Ja napisa zašto.Zašto neće?
Nisu oni dzabe tu gde jesu.
Žvala i Mutava.
Šta je potpisano 7. 2. 2022 sa Klausom Švabom? Kome nije jasno da su ovo dvoje najveci izdajnici i bagra. Malo Švab pa malo Soroš. I vi se mislite za sutra. Sve rade da nas satru.
![]()
![]()
не знам за цео контекст, али морам рећи, јако је мрачан свет у коме Сима Спасић живи. Према њему 45% нације пљује на косовске жртве, а сваки пут кад неко каже реч против великог маестра светог Ћосава Пичкоуста он "пљује по српским жртвама"
Matora botinaNišta manji a ni veći izdajnik od Draškovića šešelja dacica vulina čanka cede praska boskica djilasa marinike zavetnika...
Кога су Заветници издали?Ništa manji a ni veći izdajnik od Draškovića šešelja dacica vulina čanka cede praska boskica djilasa marinike zavetnika...