ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Volim ga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слободан си да тако мислиш, твоја ствар и проблем.I još uvijek su, i još uvijek je. Srbi u Srbiji nijesu više Srbi a kamoli sto drugo.
ostavke!!!
30 srebrnjaka je cena - ko ih je uzeo za aljeka, da odgovori ovajDok god raspinju Aleksandra Vučića, znam da nam je dobro krenulo, da nam ide, da smo tu gdje jesmo. Kad ućute, znaću da nije kako treba, da nestajemo i da nas neće biti. Vučićevo raspeće je naše vaskrsenje!
Za danas je dovoljno da znate da je nocas u selu Radojevu, kod Zrenjanina, trinaestogodisnji decak napao nozem i sekirom zenu od 57 godina i njenog sina od 17 godina, koji se nalaze u teskom stanju i lekari se bore za njihove zivote. Jos jedan sasvim obican dan u Srbiji…
Spirala zla !jbt ovo ludilo postaje ko lančana reakcija
Popovi carevihttps://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=413733
2.
Napada se onaj koji je bjesmučno napadnut u Srebrenici, pokušava se diskreditovati onaj koji je pomogao toj istoj Srebrenici, kao niko do tad, a sve sa ljudskom željom da se ratne rane izliječe međusobnim povjerenjem, da se ovdašnji narodi povežu modernim saobraćajnicima, da nam, svima zajedno, ovdje bude bolje, da svi imaju posla, da niko ne odlazi u bijeli svijet samo da bi našao posao a izgubio sve ono što ima samo u zemlji u kojoj je rođen – rođake, prijatelje, uspomene, sreću...
Kada se vidjelo da je sve teže plašiti one druge i drugačije velikosrpskim nacionalizmom, jer je ta matrica odavno istrošena, onda se došlo na ne tako novu ideju da se za sve okrive Rusi, pa da se oni drugi i drugačiji plaše njima i, naravno, Vučićem kao njihovim eksponentom. Uzalud! Dovoljno je pogledati čije su banke, tržni centri, gdje odlazi radna snaga i svakome će sve biti jasno.
Nekome je, očigledno, dosadio mir i napredak, pa bi sada, osokoljen rezultatima američkih predsjedničkih izbora, da “raspakuje Dejton“, da ponovo otvori stare rane, da ubije i ono malo nade koje imaju ovdašnji Srbi, Hrvati i Bošnjaci, željni mira i povjerenja, željni svoje djece iz Njemačke, unučadi iz Irske, prijatelja iz Amerike.
Bosna i Hercegovina, u kojoj živim, služim i u kojoj ću kosti ostaviti, ima komparativne prednosti: Hrvatska pomaže Hrvate, Srbija Srbe, islamski svijet Bošnjake. Ako nam umovi i srca nisu tijesni, u ovoj zemlji ima mjesta za sve i svakoga.
Nije ovoj raspetoj zemlji problem Aleksandar Vučić, već frustracije onih koji bi da ovu zemlju kroje po svome, a u toj političko-krojačkoj zamisli ovdje bi bilo Srba tek toliko da dekorativno ukrase vjerski i nacionalni monolit zamišljen u nekom od mračnih centara moći. Znam da to predsjednik Vučić ne bi dozvolio, baš kao ni predsjednik Dodik, kao ni svaki drugi čestiti Srbin kojem je stalo da iza nas nešto ostane u ovoj lijepoj i strašnoj zemlji, koja nije i neće biti ničiji plijen, već prostor u kojem će život nadjačati smrt, u kojem će biti brojnije nove kolijevke nego radne vize, u kojem će komšija vjerovati svome komšiji kao bratu rođenom.
Dok god raspinju Aleksandra Vučića, znam da nam je dobro krenulo, da nam ide, da smo tu gdje jesmo. Kad ućute, znaću da nije kako treba, da nestajemo i da nas neće biti. Vučićevo raspeće je naše vaskrsenje!
Izvor: eparhijabihackopetrovacka.org
Ja sam mislio da sve radi sam, subotom i nedeljom, kad se ne bori za Kosovo i ne vadi decu iz snegaAli precednik samo voli da zapošljava ljude
Spirala zla !
kad propagiraš zlo i nasilje celu deceniju normalno da se omo nastavlja kod naroda