Vaše mišljenje o predsedniku

Kako ocjenjujete rad predsednika Aleksandra Vučića

• Ukupno glasova
    86
Namazan svim bojama.
Vest govornik.
Varen i peccen.
Ali pre svega populista i diktator.
Baš i nije neki govornik, njegovi govori su uglavnom monolozi gde se svadja i sikce na zamisljenog sagovornika. Da je vest govornik, izašao bi za ovih 10 godina bar jednom na duel s neistomisljenicima. Obozava narucena pitanja sa Pinka i Gocu, to je sigurno.

Nema dobre i loše životinje, a slažem se da treba da imaju dodir i sa njima.
Najmrskija stvar koja se od mene zahtevala tokom osnovne škole je bilo seciranje žive žabe i prisustvovanje tome... a insektarijum nisam skupljala, spremna da za tako nešto dobijem kečigu.
Imala sam roditelje koji se u to nisu mešali, i hvala im za to.
Za herbarijum sam bila pohvaljena i posebno nagrađena.
I tad sam kao i sad pomišljala: "Šta je ova žaba skrivila ikome da je sad tu koljemo i gledamo šta je unutra?"
To je ujedno i momenat kad sam se, obavezno, onesvestila.
Uvek sam se onesvešćivala kad je informacija bila preteška za mene-kad smo imali čas o polnim bolestima, kad se zamračivala učionica da se nešto važno gleda;

dobre loše nisam ni reko već kakve su po duši
retriver je dobar za decu, belgijanac za teroriste!

šta je to izvan Srbije? Srbija je za mene od Gospića do Kuimanova
AVNOJ 1943 ne priznajem.
Nije mi jasno zašto me citiraš?!
Za razliku od većine, nisam politički ostrašćena niti me politika zanima!
Kod nas kažu ' sto babica - kilava deca'.
E pa, ne možemo pojedinačno da uređujemo Srbiju.

Nije lako domaćinu porodice da održi porodicu ako svaki član domaćinstva vuče na svoju stranu, niti kolektiv može biti produktivan ako svaki član kolektiva ima drugačiju viziju i radi kako on misli a ne kako pravlila kolektiva nalažu.

Nemoj me citirati više.
Tema mi nije zanimljiva niti mišljenja koja se ovde prezentuju.
Reagovala sam na uvodni post, licemeran i provokatorski.
Najglasniji su sklonili svoje g*zice, ne žive u Srbiji a znaju sve najbolje.

Kao što sam ranije pisala: rezervnu državu nemam, ne odričem se svoje.

Za nas iz Republike Srpske su bili spremni svježe odśtampani evri i izuzetno kvalitetan sendvič sa parčetom kamp kobasice debljine 0,3 mm i vrućim napitkom(koji je u stvari bila obična česmovača samo zagrijana na suncu)

Вучић штампа и дели динаре онолоки колико се штампа и евра да би курс остао исти, како му је наређено!

Да није штампао динаре, извоз би растао, а смањио би увоз и лоби

Ovako je bilo i kad je Boris Tadić bio predsednik.I on je bio iritantan mnogima.Iza Vučića kako neki kažu stoje rezultati u vidu poboljšanja životnog standarda građana.Ne znam koliko je to tačno.

Одеш у село па видиш колико је све пропало, ако имаш представу како је било. Ако не пратиш, не можеш видети колики је распад села

Чињенице кажу већи увоз, мањи извоз, због прецењеног динара,;

Већи увоз, стална продаја држ.обвезница због дефицита
Ne znam.Nisam se bavio statističkim podacima.Zato sam i stavio ogradu u inicijalnoj poruci rečenicom "Ako je to tačno".Moj utisak jeste da se ljudi danas manje žale na uslove života nego pre desetak godina.Možda je moj utisak pogrešan.

Спољна политика му је, узевши у обзир околности, у ствари прилично добра.

Унутрашња му је катастрофална.

СНС је зарад очувања власти извео најгоре разваљивање српског друштва после 45-те.

• Podržavam
Reactions: 903

Back