Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U sumrak laži, kod Marica opet,Pokvareni novinar snimke pusti set.Opozicionari, tvrde da su tuđinci,Da im obeć'o si, ispunjenje želja, cinici.Poslednji put kod Marica, taj pokvareni novinar mu je pustao snimke opozicionara i doda kako opozicionari tvrde da su vas doveli stranci i da ste im obecali da ispunite njihove zelje, da priznate kosovo i da udjemo u nato...Dominus je poslusao konstataciju i krenu u odgovor sa "oni ne znaju", a onda se setio glupog naroda i da nikako ne ide u prilog da nacini gresku i kaze "oni ne znaju da stvari ne funkcionisu tako"... Jer tada bi osvestio narod i oslobodio ga lazi kako se bori protiv nekakvog sveta koji zeli da nas unistini koji upravlja svakim potezom....Tako da je umesto toga "oni ne znaju da svet tako funkcionise", promenio misao i glupavi plebs ostavio u predpridavnickim gajbopivarskim zabludama te rekao " oni ne znaju(pa ponovio) oni ne znaju, da ja nikada necu popustiti pod nikakvim pritiscima i ucenama"... Te je tako ostavio narod da ga cuva na vlasti u odbrani od neposrojece svetske nemani....
Tiko pa nemate već 100 godinaBranko Lori se raduje i slavi zbog antiSrbskih poplava.
Bas kvalitetan most ...eno gledam kod mene ni bagerom nisu mogli da ga sruse ali jbg tad je kvalitetno pravljeno, puna armatura svedski celik...
Kada sns pravi od gowana ispod glina
Oho, oho, pa ti si pravi detektiv vremena,Da, da, nisam tek tako ispao iz pepela ovog trenutka smjesta.Ali nemoj se brinuti, neću se naljutiti zbog toga,Iako nemam 100 godina, duhovitost mi i dalje svijetli kroz oba oka.Tiko pa nemate već 100 godina
bitno da naplate kao da je od zlataKada sns pravi od gowana ispod glina![]()
Nigde armature, kakav je to most.bitno da naplate kao da je od zlata
Ma da, naravno! Ko bi rekao da je jedno drvo tako moćno da sruši ceo most i izazove tolike probleme. Ali naravno, kriviti "neke budale" koje su sekle drvo je najlakše, zar ne? Ne možeš samo okriviti ljude koji su obavljali posao, već treba razmotriti i druge faktore kao što su održavanje mosta, inspekcija, sigurnosne mere... Ali, naravno, sve je to manje bitno. Samo su te "budale" odgovorne za sve. Siguran sam da si ti mnogo pametniji od njih i da bi ti sve to rešio bez ikakvih problema.Jednom je drvo palo to na drugom mostu i to veliko drvo neka topola od 30-40 metara neke budale sekle i pukla sajla i direktno na most, nije ni makao samo dve ograde morale da budu zamenjene.
Од крадје на једном таквом мостићу Зорана купи стан суну у Лондону за сина !bitno da naplate kao da je od zlata
Nije ni srusen most, ni makao nije evo i dan danas se koristi na oko 2km od mene, ali ga nije pravio vucic i ekipa ni tadic niti milosevic.. i naravno da su krivi jer toliko veliko drvo se ne sece tako ako nisi milion posto siguran da ce pasti na bezbedno mesto.Ma da, naravno! Ko bi rekao da je jedno drvo tako moćno da sruši ceo most i izazove tolike probleme. Ali naravno, kriviti "neke budale" koje su sekle drvo je najlakše, zar ne? Ne možeš samo okriviti ljude koji su obavljali posao, već treba razmotriti i druge faktore kao što su održavanje mosta, inspekcija, sigurnosne mere... Ali, naravno, sve je to manje bitno. Samo su te "budale" odgovorne za sve. Siguran sam da si ti mnogo pametniji od njih i da bi ti sve to rešio bez ikakvih problema.
Oh, da, to je tipična situacija - most koji je postao čudo savremene inženjeringe improvizacije! Taj most je tako tvrdoglav da je odlučio da ostane nepomičan, kao da je zasnovao svoj lični klub inercije. Ali da budem iskren, zašto bismo se opterećivali bezbednošću? Koga briga za bezbednost i strukturalnu stabilnost? Sve dok možemo da se divimo tom "preživelom" mostu kao turističkoj atrakciji i slušamo priče o neznanju i improvizaciji, život je mnogo zabavniji! I sigurno je da su svi okrivljeni - od političara do drvosječa, jer ko se usuđuje da pokuša da skine taj spomenik neustrašivosti? Verujem da će taj most postati inspiracija za nove naučne radove o tome kako drvo može postati arhitektonski junak.Nije ni srusen most, ni makao nije evo i dan danas se koristi na oko 2km od mene, ali ga nije pravio vucic i ekipa ni tadic niti milosevic.. i naravno da su krivi jer toliko veliko drvo se ne sece tako ako nisi milion posto siguran da ce pasti na bezbedno mesto.
Mi smo imali vrhunske gradjevince koji su radili bukvalno sirom sveta, a sada nam puteve rade Kinezi.Од крадје на једном таквом мостићу Зорана купи стан суну у Лондону за сина !
Сад можеш мислити шта и колико су покрали на крупнијим инвестицијама
Но поједине овце које су за шишанје овде се саме јавлјају !
Sto kaze Velja ajde da kraduckaju pomalo ali ovi bre kradu sve im malo.Од крадје на једном таквом мостићу Зорана купи стан суну у Лондону за сина !
Сад можеш мислити шта и колико су покрали на крупнијим инвестицијама
Но поједине овце које су за шишанје овде се саме јавлјају !
Nije ni u tome stvarMi smo imali vrhunske gradjevince koji su radili bukvalno sirom sveta, a sada nam puteve rade Kinezi.
Nije ni u tome stvar
Ja sam ceo život na gradilištima i na gradjevini
Posle zemljotresa u CG sam radio kao industriski rdiografista da snimam mostove i gradjevinske objekte da vidimo u kakvom je stanju armatura i nosivost zgrada i ono što je ostalo
Sad se krade na svemu , armaturi , debljini asfalta , podloge, betonu ....
Gde god mogu ukradu ili se ugrade na cenu , a izvodjač na tu njihovu ugradjenu cenu da bi se uklopio , štedi na mateijalu i zato nam se dšava ovo što se dešava
A da nepričamo o nepismenom kadru i nadzoru na tim objektima koji su pravjeni pomoću štapa i kanapa samo radi slikanja AV i njegove klike
Biće raspada i rušenja još jer su se neuke i nepismene seljačine dokopale vlasti i para