- Poruka
- 50.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vučuć ti je tipičan predstavnik te prošlostiAvet prošlosti
Neko kaže poturče,neko kaže šiftarče,neko kaže crnogorče ... Nama je sve to isto.Dete je dete i valjalo ga je spasavati.Crnogorce malo
Tebi je Vučić,nekima je Tadić,nekima Đilas,nekima Boškić... Svako ima svoje favorite i svoje neomiljene likove u politici.Vučuć ti je tipičan predstavnik te prošlosti
Sta reci tek o srbijancima?Deca su dobra odrasli ih kvare.
On gusla ima gusle tvoj ortak.Pametan coek, svestran. Treba Srbija da ga slusa.
Bolje da skocio sa zgrade....Janko Tipsarević se učlanio u SNS
Guslar je MiroljubOn gusla ima gusle tvoj ortak.

Ovo je ludak i bice gradjanskog, zavadio je opasno narod.Ludak.
Ovaj neće otići sa vlasti bez krvi. Svako me je to jasno. Do toga će pre ili kasnije neminovno doći.
Tenkovi na ulicama i slobina priča... ovaj će biti gori. Po cenu građanskog rata. Jedini razlog što do toga već nije došlo je taj što je udba razbila opoziciju i to vidimo po ovim zahtevima protesta. Zahtevi su glupost.
Ako dođe do toga da narod blokira grad i traži Vučićevu smenu... e onda ćemo da vidimo kao onomad kako vučićevi batinaši biju. Dok je ovo sve mirno, šetamo po gradu i tako i nosimo parole i traže da smene Ministra A za Ministra B... to sve zamajavanje.
Ovo je ludak i bice gradjanskog, zavadio je opasno narod.
Mislim da ga USA polako pusta niz vodu sto mozemo videti i na primeru teksta iz NY Times-a o kriminalu i mafijasenju vladajuceg rezima a dok sa druge strane CIA napada Jeremica koji moze potencijalno da se nametne kao vodja.Imamo situaciju da na ulice izađe 100 ili 200 hiljada ljudi... ali nema nikoga iz opozicije da preuzme liderstvo.
To je ironija.
Narod pokazuje nezadovoljstvo već godinama. Narod, prosečan čovek, očigledno ne razume, ne može da prihvati činjenicu da ne živi u civilizovanoj državi ili u demokratiji.
Pokazivanje nezadovoljstva šetnjom nije dovoljno, daleko od toga.
Pokazalo se da demonstracije nemaju efekta. Jedino što mogu da dobiju jesete uvreda od njihovog prsednika da su lešinari. Od zahteva koje traže mogu da dobiju samo onu stvar, pri tome su i ti zahtevi nebulozni nametnuti od udbe koja je svoje ljude tamo gurnula i gura da budu nekakvi lideri demonstracija i kao oni sad postavljaju zahteve.
U takvom muljevitom stanju jedini preokret može da dođe nekom intervencijom sa strane. Samo je pitanje da li Vašington i Brisel i dalje podržavaju ovog ludaka ili ne podržavaju. A pošto mi sami ne možemo da izrodimo opoziciju, oni će oformiti opoziciju. Mi kao narod izgleda ni za šta nismo sposobni...
Tipican primer dupelizca vlasti,i sportistu koji se dovoljno ostvario kao igraci,kome ovakva stvar uopste ne treba,sem licne koristi ili ucene(trece nema)I onda ce jedan popularni sportista na sva usta da hvali ove trenutne sto vladaju,a uzor je mnogima pa ce i mnogi da kreiraju sliku na osnovu njega i tako u nedogled...Janko Tipsarević se učlanio u SNS
Mislim da ga USA polako pusta niz vodu sto mozemo videti i na primeru teksta iz NY Times-a o kriminalu i mafijasenju vladajuceg rezima a dok sa druge strane CIA napada Jeremica koji moze potencijalno da se nametne kao vodja.
Mislim da ga USA polako pusta niz vodu sto mozemo videti i na primeru teksta iz NY Times-a o kriminalu i mafijasenju vladajuceg rezima a dok sa druge strane CIA napada Jeremica koji moze potencijalno da se nametne kao vodja.