Vaše mišljenje o predsedniku

Kako ocjenjujete rad predsednika Aleksandra Vučića

• Ukupno glasova
    86
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ušao je u verbalni sukob na konferenciji za medije sa novinarkom N1 televizije, Žaklinom Tatalović. Nakon njenih pitanja vezanih za to što organizuje kontramiting i deli Srbiju, Vučić je odgovorio da je neučtiva i da je odavno trebalo da bude "izbačena" sa konferencije za medije.
https://nova.rs/vesti/politika/zest...balo-da-vas-izbace-s-pres-konferencije-video/

Otvori temu!

Jedva cekam da umre...
Zao mi je ali trenutno samo njemu jedinome zelim zlo ovog sveta.

Znam da nece nista bolje ovde biti ali bi me radovala njegova smrt ili odlazak ili zatvor, radovala bi me da dozivi sudbinu bivseg presednika Szlobe, Hitlera i svih odvratnih diktatora koji su zavrsili tragicno...

Ahahaahaaa!

Pa moram da ti čestitam na otvorenosti i iskrenosti.

Svi nešto snebivljivo, kao ne bi oni to tako javno, ali u stvari bi mu mnogi zubima otkinuli grkljan da im se ukaže prilika. Ja znam neke koji bi ga ubili da im se ukaže prilika i odgovarali bi za to ubistvo, odležali bi zatvor i šta već treba.

Ja ne delim isto mišljenje, možda sam malo matoriji nego savremena generacija ovde aktuelna, možda sam gluplji ali sigurno imam više iskustva, ovo sam već video. Već viđena stvar... mnogi su priželjkivali slobinu smrt i rado bi mu glavu odsekli tada dok je lupetao o nafti koja izbija tu u okolini Niša itd. To je prosto akumulacija nezadovoljstva i bespomoćnosti i onda se kao jedino rešenje vidi revolucija.

10 godina se akomulira nezadovoljstvo koje raste eksponencijalno i isto vremeno režimske represivne mere isto tako rastu. Dolazi krizna situacija gde jedna strana mora da prsne.

Sami ti političari su odgovorni što se narod ponovo približava 5. oktobru i rado bi se digli na revoluciju mnogi samo da ima neko da ih povede i organizuje.

Imaj malo razumevanja za našeg prešednika. On je duševno oboleo čovek, on mora na lečenje, a ti priželjkuješ njegovu smrt. Đe će ti duša?

Drugo, nije Sloba bio takav da se svrstava u rang sa Hitlerom. Ali se mora napomenuti da je Vučić u vreme masakra u Srebrnici javno u skupštini koristio hitlerove reči, pa govorio "Pa vi ubite jednog Srbina mi ćemo sto muslimana".

Masakr u Srebrnici 11-19. jula 1995.
Vučić parafrazira Hitlera 20. jula 1995.

Posle kaže nije on ništa znao. Posle svi peru ruke. Pa jeste oće to.

pa da, zake je u pravu, vucic radi kako je naucen:

Zavadi pa vladaj

aha, a replicirao joj je ovde:
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ušao je u verbalni sukob na konferenciji za medije sa novinarkom N1 televizije, Žaklinom Tatalović. Nakon njenih pitanja vezanih za to što organizuje kontramiting i deli Srbiju, Vučić je odgovorio da je neučtiva i da je odavno trebalo da bude "izbačena" sa konferencije za medije.
https://nova.rs/vesti/politika/zest...balo-da-vas-izbace-s-pres-konferencije-video/
odgledao sam video na tvitu, i vucic je hteo da prsne, ali ne cuh da je bila neuctiva, naprotiv

VUČIĆ KOD FEKETIĆA: Spasavao decu iz smetova (VIDEO)​

438059_sneg-zavejani-feketic-evakuacija-spasavanje_ls.jpg

https://www.kurir.rs/vesti/srbija/1208521/vucic-kod-feketica-spasavao-decu-iz-smetova

Mogao je da bude nesto.
Imao je sve sanse ovog sveta.
Imao je zalihu nepodopstina onih pre njega da nije morao presingom da se namece.

A sta je uradio?
Mnogo toga pogresnog.
Najvise je upropastio presingom.

Sad je taj pretis lonac otvoren, svako vidi sta je unutra i laz vise ne moze da prodje.

Od najave "najvećeg skupa ikada" ispred Narodne skupštine, građani sve češće objavljuju i pričaju o pritiscima sa kojima se svakodnevno suočavaju zbog toga što moraju da dođu na kontramiting vlasti 26. maja. Jedan, manji deo tih pritisaka objavljen je na društvenim mrežama, ali su i oni sasvim dovoljni da na autentičan način prikažu sa kakvim se izazovima suočavaju zaposleni širom zemlje.

Dok traju pripreme za organizaciju kontramitinga SNS, uporedo stižu svedočenja građana širom zemlje zbog svakodnevnih pritisaka koje trpe. Naprednjaci očekuju njihov dolazak, pominje se obaveza dolaska i koriste sve moguće ucene da bi plato ispred Skupštine bio krcat.

„Ljudi su ucenjeni, kvote moraju biti veće nego ikada“

Da je vlast ozbiljno krenula u pripremu kontramitinga koji će biti 26.maja ispred Narodne skupštine potvrđuju sva češća svedočenja građana koji objavljuju da trpe velike pritiske. Nedavno je na Instagram profilu „Eko straže“ objavljen samo deo pritisaka od strane naprednjaka.

„Molim te, ako može anonimno. I ja sam pozvana na miting 26.05. i to ne pozvana, nego kažu kvote moraju biti veće neko ikad. Ljudi su nazvani kvotama i treba im ljudi više nego ikad. Nisam član nijedne stranke, ali kako kažu moram zbog posla da budem na spisku. U ozbiljnoj sam dilemi, prvi put osećam da sam stavljena da biram. Ne želim da izgubim sebe. Jako je loše. Ali jako. Ljudi su ucenjeni i prisiljeni. Evo već dva dana plačem“, navodi se u jednoj objavi na profilu Eko straže gde se navodi da se ovo dešava u Zrenjaninu.
https://nova.rs/vesti/politika/dva-...-kako-sns-tera-ljude-na-vucicev-kontramiting/

2.200 autobusa po 50 ljudi, to vam je 110.000 ljudi, ali i: 2.200 parking mesta za autobuse, 220.000 hiljada sendviča i 250.000 evra za lanč pakete, 220 miliona dinara ili 1.834.000 evra dnevnica, 1.100.000 evra za troškove autobusa i vozača, kompletno angažovan državni aparat i svi do poslednjeg policajca, mediji, ostali resursi, sve zajedno minimum 3 I PO MILIONA EVRA DIREKTNIH TROŠKOVA na sprdnju, na čistu provokaciju.

Back