Perperius
Veoma poznat
- Poruka
- 13.056
Libertijanci nisu klasični liberaliKlasični liberal (libertarijanac), otprilike je nekako najbliže onome pod što bi se svrstao.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Libertijanci nisu klasični liberaliKlasični liberal (libertarijanac), otprilike je nekako najbliže onome pod što bi se svrstao.
Jasno mi je da nisu, ali su najbliže toj definiciji.Libertijanci nisu klasični liberali
Evo mojih odgovora:
Ti si samo deklarativno liberal. Ti si latentni komunista.Evo mojih odgovora:
Pogledajte prilog 1630236
Pogledajte prilog 1630237
Ispada da... ne diraj me, ne diram te.
Ovo nije istina!Ti si samo deklarativno liberal. Ti si latentni komunista.
Brozovci nisu mrzeli crnceOvo nije istina!
Brozovac sam!
Broz je bio liberal?Ovo nije istina!
Brozovac sam!
Tako je, Brozovci nisu mrzili crnce.Brozovci nisu mrzeli crnce
Црнци су били њихови најбољи другови!Brozovci nisu mrzeli crnce
Које је твоје мишљење о чувеном Елајџи Мухамеду?I da po milijunti put ponovim - draži mi je čestit crnac nego truli bijelac.
С тим што овде треба додати и Светог Деспота Стефана или Милоша Великог Обреновића, као примере Политичке Мудрости ради спашавања Народа и очувања Државе.
И то су Симболи Србске 4ПТ.
Broz je bio san.Broz je bio liberal?
Ali si pretpostavio u startu da nije čestit dok se suprotno ne dokaže. Prezumpcija krivice.Tako je, Brozovci nisu mrzili crnce.
I da po milijunti put ponovim - draži mi je čestit crnac nego truli bijelac.
Naglasak je na "čestit".
Eto, pa ti sada izračunaj koliko čestitih, crnih muslimana danas useljava u Europu.
Dulence, idpala mi je neka osoba tamnije boje kože iz Hollywooda...Које је твоје мишљење о чувеном Елајџи Мухамеду?
Вучић и није то.Ту нема места за прогресивце, неомонетариста као што су Вучић и Брнаба.
Elijah Muhammad.Dulence, idpala mi je neka osoba tamnije boje kože iz Hollywooda...
Kako se to piše na jameričkom?
Социјалдемократе су мангупи у бољшевичким редовима.koja je razlika izmešu socijaldemokrate i komuniste sve nekadašnje komunističke partije danas su socijaldemokratske doslovno preimenovane 90tih nakon pada Berlinskog zida
Ti si lažni liberal.Broz je bio san.
Taj je čovjek hodao stazama, tebi i meni nepojmljivim.
Malkolm X I on ima poštovaoce medj SrbljemElijah Muhammad.
Вођа покрета ,,Нација Ислама" и гуру Малкома Икса и Касијус Клеја.
Па требало би да га поштујеш, он је заговарао исто што и ти- сегрегацију и потпуно одвајање црнаца од белаца.Malkolm X I on ima poštovaoce medj Srbljem