Vaše ideološko opredeljenje

Šta je vaše ideološko opredeljenje?

• Socijalni liberal

• Klasični liberal

• Anarho liberal

• Liberalni konzervativac

• Nacionalni konzervativac

• Autoritarni konzervativac

• Socijaldemokrata

• Komunista

• Anarho komunista

• Fašista

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Screenshot_20241022_214559_pure.lite.browser-1.jpg

Poslednja izmena:
Evo mojih odgovora:

Screenshot_2024-10-22-21-50-54-346_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-10-22-21-51-13-817_com.android.chrome.jpg

Ispada da... ne diraj me, ne diram te.

Jedino što bi želio je blagi + u kolektivizmu, ali očito me test ne vidi tako darežljivog kao što sebe zamišljam, a davao sam krv u nekoliko navrata, plus što u zadnje vrijeme svaki mjesec pošaljem donaciju od 30 eura za norveškog jazavca koji polagano umire, a ja se nadam da će mu antibiotici pomoći da poživi barem malo dulje.

Poslednja izmena:
С тим што овде треба додати и Светог Деспота Стефана или Милоша Великог Обреновића, као примере Политичке Мудрости ради спашавања Народа и очувања Државе.

И то су Симболи Србске 4ПТ.

Не Дуле,

Ниси укапирао 4ПТ.

Ту нема места за прогресивце, неомонетаристе и неолиберале као што су Вучић и Брнаба.

Poslednja izmena:
Ту нема места за прогресивце, неомонетариста као што су Вучић и Брнаба.
Вучић и није то.
Он је класични Милош Обреновић или Принц Павле који је мрзео Хитлера из дна душе, био све супротно од њега, али је потписао пакт да би сачувао народ и државу.

Исто и Вучић, он не може да смисли идеолошки запад, он се учио на књигама Калајића и тог традиционалистичког миљеа (сам Шешељ је сведочио да је Вучић био најконтроверзнији радикал), али он мора, због нашег геостратешког положаја, данас да се претвара да је добар са њима да би сачувао држави и народу.

Али у суштини, он сања Србију као чланицу БРИКС-а.

Back