fauler
Elita
- Poruka
- 17.064
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e a gde ćete na after?
baš ste se skupili, nećete sad valjda kući....
Stojkov podjebava zestoko blokadere
not specified
Free
20250315.mp4
2025-03-15 ︱ 1 file ︱ 89 MB ︱ 5 Views
Will be deleted: Mar 29, 2025 23:55
Toliko možeš da se otvoriš?
Samo dok je džabe i sigurno...
Sebično
Nije problem ni što se bune za srećno društvance i ja maštam o Patkovgradu u dubini mog srca
Da nisu došli napaćeni bajkeri kao dokazana sirotinja možda bih i ćutao
A ako ćemo iskreno nisu svi izašli jer po RIK-u to je svakako više ljudi
Naravno nedovoljno za smamostalan cenzus
Jedino je problem što su za sva sranja 2000-2012 ćutali a svoje lopove npr. pokojni "Kole Šećerko" kom je dodeljena zemlja zadruga i nekako vratio dedovinuu u Ukrajini eto nazovali "hehe mangup hehe" Svi znaju za "radikalske kantice benzina" ali ne žele da znaju da je cisterne dovozio baš Kole.... sa kalašnjikovim...
Kada je Djilas uveo policiju u gradski prevoz nije im padalo na pamet da se bune za ljudska prva i represiju.
Čak je tada bilo pogaženo pravilo javnog prevoza da ne mogu da te izbace iz prevoza ni bez karte ako napolju ima padavina ili je kakva druga nepogoda pa se ti "sklonio sa iste privremeno"
Jako mi čudno da su sve to "veliki Brogradjani" koji ne znaju neka tqako gradska pravila?
A pogotovo ne znaju ovi koji ga nisu ni koristili jer su imali mamin i tatin auto i sredjeno zaposlenje.
O Teta Mirinom JUL-u tek svi sve znaju samo ne znaju odakle ovoliki žuti biznismeni sa nakaradnim zakonom o radu i demokratski kumovi, tu je nekako magla...
NAravno silne društvene firme nisu potrebne i ljude treba preko noći izbaciti na ulicu a onda vidiš promotere privatizacije kako ipak nisu u privatnoj firmi nego u UO preostalih društvenih - sigurnije je znate, privatluk nosi rizik, može da propadne ali neke firme ne mogu... a čak ni u Americi nisu privatne... nego državne... Pogasimo državne banke i pustimo neke setrinske bez odgovornosti a sami odemo u UO Poštanske Štedionce... do jaja brate, svaka ti dala vode iz bokala...
Oni su mangupi a ovi su lopovi.
Jako zanimljivo.
Tragedija jeste u Novom Sadu ali je tragedija bila i na Topčideru.
Pa nisu nešto izlazili... Baš ovi isti koji se razumeju u srećno društvance...
A i ja maštam o Patkovgradu u dubini svog srca....
Trli blokaderi lan - da im prodje dan
te jadne traktore su usrali guzonjini crnokapuljaši veče pre šta god te DJ informator lagao u vezi togatraktor je protiv demokratije
udri traktor
a i podseća na rad od jutra do mraka
bolje život na foru i da "uleti nešto" i "da te usere"![]()
Onda moje izvinjenje nije mi cilj da širim dezinformacije i neke falš paljevinske senzacijete jadne traktore su usrali guzonjini crnokapuljaši veče pre šta god te DJ informator lagao u vezi toga
Nemoj samo za kragnu da uvatis nekog druga clanamada me nazivaju bot, mislim kamo sreće bio bih redji piZmen, mene više stra' od 28-og....
ajd ovi mladi maznu guarane i ultre sa rafa ali mladi su pa ne znaju...
...da ovi matori maznu i koliko im se sad pije a i da im se nadje pivo za posle a može i za prekosutra po još dva tri
nemamo fajde ni od jednih a tek od drugih
da bi na kraju izašao onaj ćelav magaraci Efektivac da priča o bojkotu zbog "skupih cena"
Koje skupe cene (piše se visoke zbog logike) kad ne plaća niko ništa?
Nemoj da slikaš cene worldwide nego slikaj kad marnjavaš....
bez prozivanja moliću finoNemoj samo za kragnu da uvatis nekog druga clana
Sigurno si istancao cula na ove u odelima koji imaju zvanje od onih koji imaju status
Stojkov podjebava zestoko blokadere
Šta bi dao Todor Živkov da je bio ovaoko opremljen?Чешка подржава студентске протесте! Нека Београд сутра буде Праг, макар на један дан!
Pogledajte prilog 1698406
Летна, Праг, 25.11.1989