Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
све је лепо, ал ово жуто, д'умрем.

Šaljem, ili donosim (samo tebi)све је лепо, ал ово жуто, д'умрем.
је л шаљеш брзом поштом?
плаћам поузећем, и поштарину.![]()
да знаш да ми се учинило да је дан-ноћ, а опет, раскошан је, такав нисам видела.Šaljem, ili donosim (samo tebi).
Ali u septembru...
To se tad sadi i cveta cele zime, a u proleće bude "da umreš".
U pitanju je 'puzava Viola' - Dan-i-noć , to je novi kultivar, koji je kod nas prisutan tek desetak godina.
O tom se kuckamo na jesen,..
(polovinom juna umire - od vrućine)
Inače Viola (dan-i-noć) cveta najduže - od septembra do juna - deset meseci,.. I ne treba ga puno zalivati - jer u vreme jeseni, zime, proleća ima dosta padavina,..
Sad su ovi procvali bas lijepo ,uslikacu neki veliki usputovo su danasnje slicice...
kaktus koji obozavam i napolju u zemlji zivi leti, zimi...tek sada pocinje da cveta
Pogledajte prilog 1167279
drugi kaktus koji sada pocinje da cveta...u drustvu nara i ostalih![]()
Fantasticno ,da li je ovo tvoj balkon.
Kako je divno tamoNajbolji bastovan u Spaniji i ostalim juznim zemljama, spasavanje Yuke koje ja pala zbog poplava i vjetra
Pogledajte prilog 1735981

Jeste, moj jeFantasticno ,da li je ovo tvoj balkon.
.wauuu fantasticnoJeste, moj je.

koga pitaš i na koji "Čempres" misliš ?Kako ti taj čempres raste ko strela, moji su svi buckastiji jedan ko prase raste u širinu![]()
ima njih,.. ih,.. raznih,.. Pačempres, Tuja, Čempres, Smrča, Jela, Bor,..
Terasa je sa istočne strane, peti sprat, tako da sunca ima samo do nekih 10-11 sati max. Šta predlažete? Ne bih nešto što visi (pošto sam peti sprat bojim se da kačim nešto na ogradu, dunuće vetar odleteće bla, bla). Ne želim nešto što previše cveta, volim zelene, ''žbunaste'' biljke. Iii da... bitno je da je lako za održavanje.