електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Na godišnjcu zabavljanja
Како бих се ја зајебала да сам прву везу браком завршила...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na godišnjcu zabavljanja
Rekoh ja, treba imati sreće.Како бих се ја зајебала да сам прву везу браком завршила...
Rekoh ja, treba imati sreće.
Ljubav je slepa.
Још једно питање - твој муж је био доста старији па је већ радио или вас је неко издржавао?Rekoh ja, treba imati sreće.
Ljubav je slepa.
E, sada ne znam kuda ovo vodiНије слепа. Прогледаш и прекинеш.

E, sada ne znam kuda ovo vodi
Ti bi se zeznula da nisi raskinula, ja bih da sam nekim slučajem raskinula vezu, ali nisam imala ni jedan jedini razlog.Naprotiv.
Vidim pitanje, da ne citiram
Muž je radio, imali smo samostalan odvojen život bez mešanja bilo koga.
Uz posao je i studirao, kada je otišao na odsluženje vojnog roka, imali smo dvoje dece.
Kada se vratio, bilo je još![]()
Ja ne bih tako mogla.Како се људи и судбине разликују.
И муж и ја смо у тим годинама били издржавана лица, студенти. Главна ствар била је упасти на Академију и упити се до бесвести.
Ja ne bih tako mogla.
Previše sam individualac, sada povotovo.
Nije bilo lako, posao, deca, porodica,ali deca brzo odrastu .
Nismo bili razmaženi.
Što je najvažnine, generacijiski smo isto, isti ukus od muzike pa nadalje...
Dosta toga smo izgrađivali u zajedničkom sazrevanju, tako da te razume bolje od bilo koga.
Meni ima.Какве сад то има везе са тиме јеси ли индивидуалац или ниси.
Meni ima.
Ne volim da zavisim od bilo koga.Jednostavno, jače je od mene.
Ne verujem baš ni da si ti kao izdržavano lice mogla da budeš 'svoja' i živiš onako kako želiš.
Šta je tu čudno?Била си свој човек са 19, 20...?
Мени се исто јако свидела та идеја о сопственом животу ван куће у којој сам одрасла. Увек сам журила да порастем. Таква ми је природа. И јако добро разумем друге који су такви.
Само сам то покушала са погрешном особом.
Šta je tu čudno?
Štošta nam je nedostajalo, kao prvo - stan, pa nadalje...Kada si mlad, nisi opterćen nepotrebnim strahom i ostalim glupostima
Stekli smo sve.
Sada, kada bi trebalo ponovo tako, razmišljala bih o ovome, o onome, i vremena su drugačija.
Videh šta je Bogi napisala
Moji roditelji su bili dobri ljudi, voleli me, ali nisam nikada bila u fazonu da im se poveravam ili da sa njima planiram, da im iznosim svoje probleme.
Nas dvoje smo se uvek i o svemu dogovarali.
Naravno, znaš i ti da se posle srednje moglo lako zaposliti i studirati uz posao.Зарађивала си тада?
Имам утисак да не разумеш шта те питам.
Ja sam Jeromu napisao da se on ništa ne pitaКако то мислите 'ми се ништа не питамо'??!
Урадиш како ти мислиш и готово.
Зар сте толико зависни од родитеља, мени је то незамисливо.
Naravno, znaš i ti da se posle srednje moglo lako zaposliti i studirati uz posao.
Kako bih izdržala da nisam radila?
I, sada se ja čudim tebi kako ne možeš da razumeš nešto što je za mene tako jednostavno?
Stekla sam utisak da si jaka, nepokolebljiva, hrabra...sa ovakvim pitanjima i podpitanjima si me zbunila.
Ova vremena me sluđuju, pogledaj samo ovde koji proiritet imaju teme, oko čega, i na koji način, se raspravlja po temama!?
Poverenje u parnera je mislena imenica, pogledaj teme o pogledima na novac i zajednička ulaganja, koji pf su najaktuelniji.
Ja sam Jeromu napisao da se on ništa ne pita
a ti si to potvrdila, vidi boldovano
I nemoj da se praviš blesava, vi žene se sve pitate.
Hehe, ovo kao onaj fazon kad su pitali covjeka koja je tajna srecnog braka.