Vaša svadba..

Није слепа. Прогледаш и прекинеш.
E, sada ne znam kuda ovo vodi :mrgreen:

Ti bi se zeznula da nisi raskinula, ja bih da sam nekim slučajem raskinula vezu, ali nisam imala ni jedan jedini razlog.Naprotiv.
Vidim pitanje, da ne citiram
Muž je radio, imali smo samostalan odvojen život bez mešanja bilo koga.
Uz posao je i studirao, kada je otišao na odsluženje vojnog roka, imali smo dvoje dece.
Kada se vratio, bilo je još :p

Не иду сви на факултет. Има људи који заврше и занат и одмах почну да раде. Родитељи једног од најбољих другова мога сина су га добили исто рано- она 20, он можда 23. Она фризер, он аутомеханичар. Јако лепо живе, двоје деце. Лепо? И финансијски и лепо се слажу, брак 19-20 година.

E, sada ne znam kuda ovo vodi :mrgreen:

Ti bi se zeznula da nisi raskinula, ja bih da sam nekim slučajem raskinula vezu, ali nisam imala ni jedan jedini razlog.Naprotiv.
Vidim pitanje, da ne citiram
Muž je radio, imali smo samostalan odvojen život bez mešanja bilo koga.
Uz posao je i studirao, kada je otišao na odsluženje vojnog roka, imali smo dvoje dece.
Kada se vratio, bilo je još :p

Како се људи и судбине разликују.
И муж и ја смо у тим годинама били издржавана лица, студенти. Главна ствар била је упасти на Академију и упити се до бесвести.

И није она сада нека жена у браку која се зајапури док меси крофне, са наусницама и венама. Него води рачуна о себи, дружи се, излази. Нкада нисам чула да се жали да је ишта пропустила.

Како се људи и судбине разликују.
И муж и ја смо у тим годинама били издржавана лица, студенти. Главна ствар била је упасти на Академију и упити се до бесвести.
Ja ne bih tako mogla.
Previše sam individualac, sada povotovo.
Nije bilo lako, posao, deca, porodica,ali deca brzo odrastu .
Nismo bili razmaženi.
Što je najvažnine, generacijiski smo isto, isti ukus od muzike pa nadalje...
Dosta toga smo izgrađivali u zajedničkom sazrevanju, tako da te razume bolje od bilo koga.

Ja ne bih tako mogla.
Previše sam individualac, sada povotovo.
Nije bilo lako, posao, deca, porodica,ali deca brzo odrastu .
Nismo bili razmaženi.
Što je najvažnine, generacijiski smo isto, isti ukus od muzike pa nadalje...
Dosta toga smo izgrađivali u zajedničkom sazrevanju, tako da te razume bolje od bilo koga.

Какве сад то има везе са тиме јеси ли индивидуалац или ниси.

Мени се исто јако свидела та идеја о сопственом животу ван куће у којој сам одрасла. Увек сам журила да порастем. Таква ми је природа. И јако добро разумем друге који су такви.
Само сам то покушала са погрешном особом.

А имам другарицу, моје годиште, има леп посао, живи сама у другом граду и опет викендом жури код маме и тате. Једва дочека да оде, и да их види али и да има тај осећј као некада, доручак, ручак,... Каже, код маме је најлепше.
Како смо другачији.

Била си свој човек са 19, 20...?
Šta je tu čudno?
Štošta nam je nedostajalo, kao prvo - stan, pa nadalje...Kada si mlad, nisi opterćen nepotrebnim strahom i ostalim glupostima
Stekli smo sve.

Sada, kada bi trebalo ponovo tako, razmišljala bih o ovome, o onome, i vremena su drugačija.
Videh šta je Bogi napisala
Moji roditelji su bili dobri ljudi, voleli me, ali nisam nikada bila u fazonu da im se poveravam ili da sa njima planiram, da im iznosim svoje probleme.
Nas dvoje smo se uvek i o svemu dogovarali.

Мени се исто јако свидела та идеја о сопственом животу ван куће у којој сам одрасла. Увек сам журила да порастем. Таква ми је природа. И јако добро разумем друге који су такви.
Само сам то покушала са погрешном особом.

Нигде нисам журила. Имала сам своју собу и свој свет. Моји су били либерални и нису ми стварали проблеме. Једино што су очекивали је да дипломирам.

Šta je tu čudno?
Štošta nam je nedostajalo, kao prvo - stan, pa nadalje...Kada si mlad, nisi opterćen nepotrebnim strahom i ostalim glupostima
Stekli smo sve.

Sada, kada bi trebalo ponovo tako, razmišljala bih o ovome, o onome, i vremena su drugačija.
Videh šta je Bogi napisala
Moji roditelji su bili dobri ljudi, voleli me, ali nisam nikada bila u fazonu da im se poveravam ili da sa njima planiram, da im iznosim svoje probleme.
Nas dvoje smo se uvek i o svemu dogovarali.

Зарађивала си тада?
Имам утисак да не разумеш шта те питам.

Ма, различити смо карактери. Нема ту исправног и неисправног, мислим.

И мој син је попут мене. Мала је разлика између нас, има потпуну слободу и већу од оне за којом има потребу, имамо добру комуникацију, има свој простор, нисам неки давеж- закопчај се, узми кошабран, јеси ли јео,...
Знам да и када је сам ради исто што и када сам ја у стану, али опет воли да је сам. Знам и да једва чека да скроз живи сам. И потпуно га разумем.

Зарађивала си тада?
Имам утисак да не разумеш шта те питам.
Naravno, znaš i ti da se posle srednje moglo lako zaposliti i studirati uz posao.
Kako bih izdržala da nisam radila?

I, sada se ja čudim tebi kako ne možeš da razumeš nešto što je za mene tako jednostavno?
Stekla sam utisak da si jaka, nepokolebljiva, hrabra...sa ovakvim pitanjima i podpitanjima si me zbunila.

Ova vremena me sluđuju, pogledaj samo ovde koji proiritet imaju teme, oko čega, i na koji način, se raspravlja po temama!?
Poverenje u parnera je mislena imenica, pogledaj teme o pogledima na novac i zajednička ulaganja, koji pf su najaktuelniji.

Како то мислите 'ми се ништа не питамо'??!
Урадиш како ти мислиш и готово.
Зар сте толико зависни од родитеља, мени је то незамисливо.
Ja sam Jeromu napisao da se on ništa ne pita
a ti si to potvrdila, vidi boldovano
I nemoj da se praviš blesava, vi žene se sve pitate.

IMG-729c3bbea024ab3348b58185b36dbfad-V.jpg

Naravno, znaš i ti da se posle srednje moglo lako zaposliti i studirati uz posao.
Kako bih izdržala da nisam radila?

I, sada se ja čudim tebi kako ne možeš da razumeš nešto što je za mene tako jednostavno?
Stekla sam utisak da si jaka, nepokolebljiva, hrabra...sa ovakvim pitanjima i podpitanjima si me zbunila.

Ova vremena me sluđuju, pogledaj samo ovde koji proiritet imaju teme, oko čega, i na koji način, se raspravlja po temama!?
Poverenje u parnera je mislena imenica, pogledaj teme o pogledima na novac i zajednička ulaganja, koji pf su najaktuelniji.

Ок, смири се. Лично нисам познавала људе који су у тим годинама већ били у радном односу.
И опет питам - какве то везе има са мојим особинама?

Ja sam Jeromu napisao da se on ništa ne pita
a ti si to potvrdila, vidi boldovano
I nemoj da se praviš blesava, vi žene se sve pitate.

Мој муж је делио и дели моје ставове о фештама и трандибаловима, да је друкчији - не бисмо били заједно. Дакле питао се и те како и одабрао је НЕ.

Back