Vaša svadba..

Ja mislim da ti koji uloze 30000 eura ili bas velike cifre u svadbu ne mogu biti na gubitku.Oni i zovu mnogo gostiju i prave svadbe "da se pokazu".A takvi su im uglavnom i gosti.Sve se tu vraca,kao zajam.

Ma, meni je tu novac nebitan, ništa nisam platio, bio sam klinac, tek se zaposlio, ali i generalno....svadbe...?
Za mene je sam čin venčanja besmislica. Nikad nisam tačno definisao šta se tu slavi.
Kad dobiješ dete, to je za proslavu i vezu porodica, al ne mogu ja da menjam običaje....jelte..

Ma, meni je tu novac nebitan, ništa nisam platio, bio sam klinac, tek se zaposlio, ali i generalno....svadbe...?
Za mene je sam čin venčanja besmislica. Nikad nisam tačno definisao šta se tu slavi.
Kad dobiješ dete, to je za proslavu i vezu porodica, al ne mogu ja da menjam običaje....jelte..

За дете се слажем. Не слажем се са изјавом да не можемо мењати обичаје.
Човек има слободну вољу да каже НЕ, ја тако нећу. Ако је карактер. Ако ниси, ко те ****.

Само оне са теме Ко је овде луд :lol:
Znas kako, bas sad razmisljam sta bi se desilo ako ih pozovemo sve..
-Zabica ce opet da maltretira muziku
-Red ce nas ispaliti za medaljone, iskoristice cinjenicu da joj moderacija oduzima vreme
-Dee lite ce popisati sve goste i traziti legitimaciju
-Georgejune ce odvojiti neku od mladjih zvanica i pobeci ce sa njom pre vecere, dakle od njega samo steta, placacemo mesto za dvoje koji nisu tu
-Elektrika ce se pokaciti sa nekom od zena odavde
-Lady ce biti vesela i normalna, ona je ok
-Nina, u pocetku bice ok ali ce se kasnije prikljuciti Zabici
-Limunada, verujem da ce se utegnuti kao nikad do tad i onda ce je spopadati ostali
-Dalmatinac hr TOP GAN, ...on ce piti limunadu i divice se svojoj frizuri, od njega nema veselja
Ima tu jos puno toga da se navede:malav:

Znas kako, bas sad razmisljam sta bi se desilo ako ih pozovemo sve..
-Zabica ce opet da maltretira muziku
-Red ce nas ispaliti za medaljone, iskoristice cinjenicu da joj moderacija oduzima vreme
-Dee lite ce popisati sve goste i traziti legitimaciju
-Georgejune ce odvojiti neku od mladjih zvanica i pobeci ce sa njom pre vecere, dakle od njega samo steta, placacemo mesto za dvoje koji nisu tu
-Elektrika ce se pokaciti sa nekom od zena odavde
-Lady ce biti vesela i normalna, ona je ok
-Nina, u pocetku bice ok ali ce se kasnije prikljuciti Zabici
-Limunada, verujem da ce se utegnuti kao nikad do tad i onda ce je spopadati ostali
-Dalmatinac hr TOP GAN, ...on ce piti limunadu i divice se svojoj frizuri, od njega nema veselja
Ima tu jos puno toga da se navede:malav:

Ја не долазим, тако да ће бити само весели и нормални.

Back