mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je. Ja sada sa ovim mladuncem ( doduse napunio je i dve godine) svakog jutra trcim jedan sat, ne znas da li je njemu ili meni lepseNeće biti. Pas je pre svega društveno biće i najbitnije mu je da bude uz svoj čopor tj. porodicu. Ako je srećan i voljen, živeće bilo gde, a redovne šetnje se podrazumevaju kao obaveza "vlasnika".
Ja ne znam ali u Nemackoj zaista vazi pravilo da je bigl mLogo glupav.Da li je trac ili istina da je bigl proglasen za najgluplju rasu pasa?
Neki ljudi znaju da "proglasae glupim " i neke koji nisu zainteresovani i od Prirode nadareni za neke radnje kao sto su neki drugi psi i eto ga cest nesporazum ...
Da li je trac ili istina da je bigl proglasen za najgluplju rasu pasa?
Golden rertiver bele boje
Najbolji na svetu celom!!!!!!!!!!!
- - - - - - - - - -
Ne verujem.
Ja volim crnog schnautzera bele boje![]()
Al ovaj varijatitet postoji..![]()
I omiljeni mi je... i posedujem jednog čak![]()
Ovo za bigla nisam ja izmislio niti se slazem sa tom konstatacijom, vec su Englezi navodno dosli do tog zakljucka u nekakvoj anketi o psima.
Zadnjih desetak godina je ovaj border koli prvi, pudlica uvek druga, nemacki ovcar treci, ali je i tvoj medju prvih 5Brem smatra da je pudlica najpametnija (Život životinja), a važi za kolija da su vrlo inteligentni..
Posotoje osobine rase i individualne, koje odstupaju..što ne znači da mešanac ne može da bude inteligentniji od rasnog psa..
Što se bigla tiče i većine popularnih rasa, one se kod nas uništavaju štancovanjima. Bigla krasi i to što je vrlo zdrav pas, što je odlika rase.