Vaša ocena dobrih filmova i serija

uncharted....svidja mi se. dosta akcije, zabave, bas film za opustanje

https://www.imdb.com/title/tt1464335/

betmena sam pokusala da gledam i iskljucila posle 10 minuta...pokusacu opet. mislim da je sa betmenom problem sto je sveden na obicnog junaka. prvi betmen je bio iscasen, lood film, kao i drugi deo...ali hbg dzek nikolson kao dzoker i deni de vito kao pingvin su bili vrh. mislim da je betmen posato dosadan. kazem, pokusacu veceras opet.

kad sma ja gledala taj film i iskreno mogla bih opet da ga gledam, bas mi je film ostavio utisak.

Јако ми се свидео филм. Има дивних кадрова, да пожелиш да их урамиш.
Животна, дирљива прича... Искрена веза двоје људи која мења облик. Одлична глума. И тачно се осети разлика између једне приче, судбине... и форсирња нечега где му није место. Овај филм спада у оно прво.
Pogledajte prilog 1106480

odgledala film...i svidja mi se. :lol: ali malo mi je nedovrsen, zbrzan na kraju.

inace ona scena je skroz iscasena kada ona pocne da ga ljubi i napipa svoju spavacicu, pa s eposle tako kresnu sa njenom spavacicom na njemu. :lol:

gledam the northman...ocenjen preko 7...meni se ne svidja. ne volim filmove gde je sve prljavo, 2/3 filma je u mraku. meni su takvi filmivi nejsani, ne ispratim ih kako treba. ja volim sjajne, bljestave filmove.

uopste ne kontam sta se desilo i koga je ubio posle posete vracu, a mrzi.me da vratim unazad.

ostaje mi ova tema da pisem sta mislim o filmovima. posto tamo na pdf koji je odredjen za to nadje se tako kao sto rekoh koja tripuje da je pametna i pise o necemu sto ja nikad nisma pomenula. a da je normalan lik ne bi u pricu ubacivao nolanovog betmena, vec bi se setio da je postojao i izvesni tim barton.

ali ne odmah napisa - ko ne zna nista o betmenu njemu se svidjaju nolanovi filmovi, a ne ovaj novi. a ovaj novi je neki socijalni program i nema veze sa stripom. msm, nisma gledala (ne mogu), ali rekla bih da tu nema nikakvog stripa i da uopste nije morao biti betmen vec bilo koji obican covek.

plus napisase kriticari da je to film noir, a ja generalno takve filmove ne volim, zato nisam mogla od starta da ga gledam.

Poslednja izmena od moderatora:
Julia

Serija Ocena 8
Glumci: Sarah Lancashire,David Hyde Pierce,Bebe Neuwirth

Serija snimljena po biografiji Julije Čajld,američke kuvarice, autorke i televizijske ličnosti 60.tih godina. Poznata je po tome što je upoznala američku javnost sa veštinama francuske kuhinje kroz svoju knjigu Ovladavanje veštinom francuske kuhinje, kao i kroz brojne televizijske programe, od kojih je najpoznatija emisija Francuski kuvar za koju je osvojila nagradu Emi.

Bila je prva koja je kuvala u svojoj kuhinji emisiuje za televiziju.

Back