gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
jel volite filmove iz 60-70-ih?
to su bili dobri filmovi
to su bili dobri filmovi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to je po istinitom dogadjaju.ja volim filmove iz 80 i mozda kraj 70, volim i te starije.
odgledala sam la bamba film...gledala sam ga prvi put kao dete sa mamom. i sad mi je ceo dan pesma la bamba u glavi - ja no soj marinero, soj kapitan.
odgledajh i madres parallelas al ga je almodovar zacinio.![]()
Da igraš bambu,Io so marinaro con no dinero haha

to je po istinitom dogadjaju.
imao je samo 17 godina kada je poginuo sa Buddy Holly i The Big Bopper
lezbejke?Јако ми се свидео филм. Има дивних кадрова, да пожелиш да их урамиш.
Животна, дирљива прича... Искрена веза двоје људи која мења облик. Одлична глума. И тачно се осети разлика између једне приче, судбине... и форсирња нечега где му није место. Овај филм спада у оно прво.
Pogledajte prilog 1106480
Не, први мушкарац који је покушао променити пол. Нажалост, тужан крај.lezbejke?
ehhhh dobri stari Twin Peaks,Cosby Show,Dallas,Cheers,Diff'rent Strokes,The Sopranos,Seinfeld,A-team,Airwolf..to su bile serijeТо серија?
Серије не могу...
nije najbolja,po meni a vecini.zato sam stavio tri tackeHahaha, Dallas....I zaboraviš najbolju - The Wire.
Ne, nego su ekšn timci? Zezaš... Valjda : )nije najbolja,po meni a vecini.zato sam stavio tri tacke
ja sam rekao,napisao legendarne serije.The Wire bolje od Twin Peaks ili od The Sopranos?ma dajNe, nego su ekšn timci? Zezaš... Valjda : )
Zapravo to i jeste najbolja serija čak i oficijelno, a i za mene bi bila The Wire među prvih 5 definitivno...
postavis lepo ovakoznaci..west side story rimejk od spilberga....nesto najbolje..scenografija, koreografija, kamera, mizanscen, montaza...vrh...covek je jednostavno apsolutni genije koji do perfekcionizma svaku stvar uradi.
Ова глумица је одлична. Гледала сам је већ...danski film.drama triler.ima i seksa sa macehom
preporuka