Vaša najstrašnija iskustva???

Znam da je vecina epizoda izmisljena,ali neke sa ulaskom demona u coveka su iz stvarnog zivota.Npr. film exorcism je napravljen po istinitom dogadjaju.
nije.
isto vayi i ya vesticu iy blera 1. deo, pa paranormalna aktivnost.
ynaju da takva sranja od filmova niko ne bi gledao, pa smisle reklamu da je istinito . . .
mene jako smaraju dokumentarci, ali sve to pogledas jer te yainteresuje prica koja ih prati . . tj da su istiniti.
a posle nekoliko meseci snime drugi deo. . .

da, bas je istinito . .

Poslednja izmena:
Ova se priča dogodila davno prije automobila, autocesta ili motela. Ljudi su putovali sporo i dugo na konjima ili kočijama. I vagoneri – kako su prije zvali ljude koji često putuju, bili su jako umorni od puta i željeli su naći mjesto gdje mogu prespavati.

Jedan vagoner – Božo Nikolić je krenuo na jedno dugo putovanje. Vozio je potrepštine za jednu farmu u Ličkoj Rječici. To putovanje je trebalo trajati 2 dana. Kada je počela padati noć, postajalo je hladno, a i Božo je postajao umoran i gladan. Stoga je on odlučio negdje stati da odspava.

Vidio je jednoga farmera koji se vraća sa polja i Božo ga upitaše ga gdje može naći neko mjesto da odspava. Starac mu odgovori da nema nikakvog odmorišta u blizini ali zna jednu prečicu do Ličke Rječice, ali mu preporučava da tamo ne ide po noći. Kada ga Božo pitao zašto, on mu odgovori da je taj put uklet.

Ali Božo je bio preumoran i rekao je starcu da će ipak ići tim putem. Rekao je da se ne boji da tamo ima duhova i da je putovajući Likom čuo mnogo takvih legendi i da nijedna nije bila istinita.

Božo je ipak otišao prečicom i nakon nekoliko sati je shvatio da ta ''prečica'' ustvari nije prečica. Oko njega je bilo samo mračno, zastrašujuće drveće i čuli su se zastrašujući zvukovi iz šume. Nakon nekog vremena Božo je uočio s lijeve strane malu bijelu crkvicu. Božo je zaključio da su vjerojatno otključana vrata crkvice i da u crkvici može prespavati, a ujutro nastaviti s putovanjem. Došao je do crkve, otvorio škripava vrata i ušao u crkvu.

Crkva je bila prazna. Nije mogao vjerovati kako je imao sreće što je našao tako mjesto u sred šume. Božo je legao na klupu u stražnjem dijelu crkve i ubrzo je zaspao.

Sat vremena poslije Božu je probudio čudan zvuk iz prednjeg dijela crkve. Čuo je zvuk ponovno, ali ovaj put glasnije. Božo je našao svijeće, ali nije našao šibice da ih upali. Duboko je udahnuo i krenuo u prednji dio crkve. Kada se približavao u mraku je vidio nešto bijelo da se polako kreće. ''Tko je to?'', upitao je Božo. Jedini odgovor koji je dobio, bilo je glasno, bolno stenjanje.

Božo je našao šibice u svome džepu i pokušao je zapaliti svijeću, ali neuspješno. Sada se već bio jako prestrašio kada je vidio da mu se to približava. Kada mu se više približila, mogao je vidjeti da je to žena u dugoj, bijeloj haljini, njezina duga, neuredna kosa prekrivala je njezino lice. Sve je glasnije stenjala kada mu se približavala.

Božo je počeo bježati prema vratima i pokušao je ponovno upaliti svijeću, ali ponovno neuspješno. Žena se još više približila njemu. On je primijetio da je prednji dio njezine haljine umrljan blatom.

''Šššššštto želiš???'', pitao je Božo, njegov glas je podrhtavao od straha. Došao je do vrata, ali vrata su bila zatvorena. Žena se približavala sve bliže i bliže i njezino stenjanje je postajalo glasnije.

Božo je ponovno pokušao upaliti svijeću i ovaj put je jedva uspio. I kada je podigao svijeću u zrak, prepao se i počeo je teško disati – njezino lice je bilo točno pred njegovim. Oči su joj bile krvave, koža blijeda i ispucana kao stara, bačena lutka. Pokušala je dodirnuti njegovo lice i u tom djeliću sekunde Božo je mogao da su njezini prsti bili slomljeni i prljavi.

Božo je otvorio vrata i trčao u svoju kočiju, mogao je čuti njezine korake iza sebe. Brzo je odvezao konje i sjeo na vozačevo mjesto i prije nego je krenuo, žena ga je vukla u pokušaju da ga sruši iz kočije.

Božo je ipak uspio pobjeći i rano ujutro je stigao u Ličku Rječicu. Uletio je u restoran i srušio se na stolicu. Zapalio je cigaretu i samo sjedio. Ljudi su ga samo gledali.

''Jesi li dobro?'', pitao ga je vlasnik restorana. Božo mu je ispričao priču o duhu. Vlasnik ga je gledao neko vrijeme i rekao mu: ''To nije bio duh. Mislim da si vidio Helenu Ivanković. Policija ju već traži nekoliko dana.''

Vlasnik je počeo objašnjavati Boži o Heleni. On je rekao je Helena mlada djevojka koja je pobjegla iz ludnice. Ona je rodila izvan grada, a nije imala muža i bojala se što će mještani govoriti o njoj, pa je ona ubila dijete i zakopala ga duboko u šumi izvan grada.

Ali nju je izjedala krivnja i poludila je. Nije ju se više moglo kontrolirati, pa ju je njezina obitelj strpala u ludnicu. Dok je bila tamo, ona je tamo plakala i govorila da je imala dijete koje je sada samo negdje u hladnoj šumi. Ali problem je bio što ni ona više ne zna gdje ga je zakopala.

Jedne noći kad je doktor otišao u Heleninu sobu da joj da lijek, nje tamo nije bilo.

Nakon što je Božo rekao da je ona u crkvi, policija je tamo otišla, ali tamo su pronašli samo blatne otiske nogu. Božo nije ostao u gradu dovoljno dugo da sazna što je bilo Heleni.

Božo se kune da više nikad neće ići prečicama u koje nije siguran da su sigurne, koliko god one skraćuju put.

Dobra prica, zvuci realno.

Koja fora sa ovim kozijm nogama? Zasto bas kozije? Koja je simbolika toga?
Zasto nisu npr. konjske, ili kravlje? Zasto je koza toliko zla? Ajde ako neko zna :)

Pa samim tim sto je koza nemirna i sto se penje po stenama gde je to nemoguce za ostale zivotinje, u narodu je zapecacena kao djavo.
Pokusajte bar malo da nadjete logicno objasnjenje za neke stvari a ne da odmah krivite djavola i duhove.
Barem pola prica ovde su plod nase maste jer mozak i psiha su mnogo cudniji od duhova i vestica.
Kada nesto vidite sami i nema nekog pored vas da posvedoci dogadjaj racunajte 50% da nas je mozak malo slagao.
I one lazi o krvavoj meri i ostalim pricama sa americkih foruma, bacite u djubre. Te price su napravljene samo da bi se doslo do novca preko filmova.
Nisu sve nadprirodna bica kriva :) :) :)

Ima dosta kuca blizu mene koje su napustene,naselje u kome zivim je staro vise od 200 godina,nastarija zgrada jeste pravoslavna crkva koju je izgradio moj pra pra pra deda i jos neki ljudi koji su tada ziveli,i nekoliko metara od njega se nalazila stara skola,napustena je vec 50 godina,niko nikad nije ulazio tamo...Hteo sam jednom da udjem,ali je pop dosao i rekao mi da ne ulazim tu,ko zna sta ta skola krije u sebi.Zvao sam drugare,ali sam se prosto zamrzao pored te skole, sredina jula,ali sam se najezio kao da je zima.Povukao sam se nazad,i sad kad idem u crkvu,moram da prodjem pored te skole.Pitao sam da li ce nekad da je sruse,ali su komsije rekle da se PLASE!Onaj ko zivi blizu te skole cesto se zali da lose sanja,boli ga glava i ima jos nekih problema vezanih sa snovima.
uredu napustene,ako ima nekih kuca oko nje...oko ove nista nema :P plasljiva sam sto se tice tih diskusija,cak i verujem u diskusiju da ne valja ako ti crna macka predje put -.- a i talicna sam po tom pitanju :P takodje sam vidjala komsiju koji se obesio 40 dana nakon njegove smrti,svako vece na istom mesti O.o

Pa samim tim sto je koza nemirna i sto se penje po stenama gde je to nemoguce za ostale zivotinje, u narodu je zapecacena kao djavo.
Pokusajte bar malo da nadjete logicno objasnjenje za neke stvari a ne da odmah krivite djavola i duhove.
Barem pola prica ovde su plod nase maste jer mozak i psiha su mnogo cudniji od duhova i vestica.
Kada nesto vidite sami i nema nekog pored vas da posvedoci dogadjaj racunajte 50% da nas je mozak malo slagao.
I one lazi o krvavoj meri i ostalim pricama sa americkih foruma, bacite u djubre. Te price su napravljene samo da bi se doslo do novca preko filmova.
Nisu sve nadprirodna bica kriva :) :) :)
Da,kao sto uvece(po ponoci) uzmes ogledalo svecu i casu...posle 10 minuta gledanja u jednu tacku(u ogledalo) mozak pocne da slabi i umesto svog lica vidite neku senku sa dugom crnom kosom..To nije krvava meri i ta s**nja,to je mozak poceo da slabi i stvara neku varku,psiha se poigrava sa vama.

Pozdrav svima :) :)
Citam vase postove ovde vec od prve stranice i veoma mi je zanimljivo pa sam resio da se registrujem i podelim nesto sa vama :)
Pa hajde da pocnemo
Desilo se to pre par god. ne secam se tacno, i verovatno je bilo izmedju 23h-01h . Moji su otisli kod komsija zajedno sa njima i moj brat.Bilo mi je dosadno otisao sam u dnevnu sobu i gledao TV.Posle nekog vremena sam zaspao i probudio sam se verovatno oko 01h i bilo je sve ugaseno u kuci( s obzirom da kada sam dosao u dnevnu sobu svetla su bila upaljena ) na kraju se ispostavilo da je nestalo struje bas u to vreme.Iz sobe od roditelja cuo sam kako se otvaraju balkonska vrata ( takodje macka je spavala pored mene,a bilo je u sred leta i nije bilo vetra ).Zatim je moguce da mi se pricinjavalo ali sam jako slabo cuo korake u to vreme se i moja macka probudila,a ja se nisam pomerio niti bilo sta uradio kako bi je poremetio, i cim je ustala pocela je da bulji u tu sobu ona je sa donjeg dela kauca mogla bolje videti ko je u sobi i sta je i tu je bilo ogledalo tako da je isto mogla od ogledalo da vidi dok je moja glava bila uz zid, a odatle ne mogu nista videti u sobi.Odjednom je ona brzo otrcala sto dalje i sakrila se na mesto na kojem nije mogla biti vidjena.Mislio sam da je videla nekog u sobi i ja sam ustao uzeo sam jedan veliki stap koji je sakriven iza ormara koji se koristi u posebne svrhe ( If you know what i mean :D :D ) Priblizavao sam se sobi da vidim od ogledalo sta je to ali nisam hteo da udjem jer sam se jako uplasio i prvi mi je bilo put da mi se nesto tako strasno desava ( necu da glumim neke heroje posto sam video dosta vas koji ulazite bez straha ovo ono i nekakve price koje su mi jako sumnjive i ne verujem u takve bas ).Kada sam se dovoljno priblizio da vidim sta je to unutra odjednom je poceo da se pali TV i struja je ponovo proradila, slucajnost ili ne ovo je bilo moje najstrasnije iskustvo (i dan danas ne znam sta je moglo biti u toj sobi)

Pozdrav svima :) :)
Citam vase postove ovde vec od prve stranice i veoma mi je zanimljivo pa sam resio da se registrujem i podelim nesto sa vama :)
Pa hajde da pocnemo
Desilo se to pre par god. ne secam se tacno, i verovatno je bilo izmedju 23h-01h . Moji su otisli kod komsija zajedno sa njima i moj brat.Bilo mi je dosadno otisao sam u dnevnu sobu i gledao TV.Posle nekog vremena sam zaspao i probudio sam se verovatno oko 01h i bilo je sve ugaseno u kuci( s obzirom da kada sam dosao u dnevnu sobu svetla su bila upaljena ) na kraju se ispostavilo da je nestalo struje bas u to vreme.Iz sobe od roditelja cuo sam kako se otvaraju balkonska vrata ( takodje macka je spavala pored mene,a bilo je u sred leta i nije bilo vetra ).Zatim je moguce da mi se pricinjavalo ali sam jako slabo cuo korake u to vreme se i moja macka probudila,a ja se nisam pomerio niti bilo sta uradio kako bi je poremetio, i cim je ustala pocela je da bulji u tu sobu ona je sa donjeg dela kauca mogla bolje videti ko je u sobi i sta je i tu je bilo ogledalo tako da je isto mogla od ogledalo da vidi dok je moja glava bila uz zid, a odatle ne mogu nista videti u sobi.Odjednom je ona brzo otrcala sto dalje i sakrila se na mesto na kojem nije mogla biti vidjena.Mislio sam da je videla nekog u sobi i ja sam ustao uzeo sam jedan veliki stap koji je sakriven iza ormara koji se koristi u posebne svrhe ( If you know what i mean :D :D ) Priblizavao sam se sobi da vidim od ogledalo sta je to ali nisam hteo da udjem jer sam se jako uplasio i prvi mi je bilo put da mi se nesto tako strasno desava ( necu da glumim neke heroje posto sam video dosta vas koji ulazite bez straha ovo ono i nekakve price koje su mi jako sumnjive i ne verujem u takve bas ).Kada sam se dovoljno priblizio da vidim sta je to unutra odjednom je poceo da se pali TV i struja je ponovo proradila, slucajnost ili ne ovo je bilo moje najstrasnije iskustvo (i dan danas ne znam sta je moglo biti u toj sobi)

PSIHA eto sta!Spavalo ti se,mozda si usto iz sna,mesecario..

Dragi prijatelji, zelim sa vama da podelim svoje misli, jer niko blizi u mojoj okolini ne moze da mi da konkretno svoje misljenje jer, poznajuci me, misle da kao i uvek uvrtim u svojoj glavi sve i svasta. Stvar je takva, da sam u poslenjih godinu dana, tj. sve je pocelo pre tacno godinu dana kada sam sanjala "Smak Sveta" . Drugi san se pojavio posle 2 meseca od prvog, treci posle 4 meseca i cetvrti posle dva meseca.. Svaki san sam dozivela kao da je stvaran, i bila pod utiskom narednih pet dana.. Nikad nisam gledala ni jedan postojeci film o tome, niti sam uopste razmisljala o tim prorocanstvima kao sto je izjava Nostradamusa ili nasih starih predaka.
Volela bih samo da mi iskazete vase misljenje o tim snovima i da li se i vama nesto slicno desavalo.
Prijatno.

nije toliko najstrasnije, ali jeste tuzno i pomalo kreepy . . .
juce mi je sleteo golub na terasu, odmah sam videla da je bolestan, jer se bavim pticama iz hobija, dala sam mu da jede, medjutim, nije hteo. posle sam morala poslom nekim do grada, kada sam dosla , otisla sam na terasu i pomislila da cu ga naci na istom mestu, medjutim nije ga bilo, alli nesto mi nije dalo mira, predosecaj je bio toliko jak, da sam samo pogledala ispod starog ormarica na terasi i videla da se tamo jadnicak zavukao i uginuo... bilo mi je i zao i grozno (sto mi je mrtva ptica na terasi)
danas sam jedva usla da je sredim. . .

Kod mene se nista zanimljivo nije desavalo,ali dok sam bio u selu desilo se nesta iritirajuce.Bila je noc,negde oko ponoci,otvoren prozor vrucina ubi Boze.Odjednom cujem neku dreku,izmedju vriska coveka i krika ptice,iritirajuc zvuk.Dodjem do prozora i vidim neku pticu na velikom drvetu koje je jedno 20 metara od kuce.Ptica bas velika,negde izmedju poveceg orla i sove.Ja dreknem na nju,a ona nista,samo nastavi da kreci.Odlucim da izadjem napolje i oteram je.Uspem to da uradim,ali se ona premesti na drugo drvo,koje je obasjano mesecinom.Mogao sam da se zakunem da je ptica imala vise od 2 oka,imala je negde izmedju 4 ili 6,nisam mozda dobro video,ali nije zvucala kao vrana,vec nesta izmedju vriske zene i krecanja vrane.

Kod mene se nista zanimljivo nije desavalo,ali dok sam bio u selu desilo se nesta iritirajuce.Bila je noc,negde oko ponoci,otvoren prozor vrucina ubi Boze.Odjednom cujem neku dreku,izmedju vriska coveka i krika ptice,iritirajuc zvuk.Dodjem do prozora i vidim neku pticu na velikom drvetu koje je jedno 20 metara od kuce.Ptica bas velika,negde izmedju poveceg orla i sove.Ja dreknem na nju,a ona nista,samo nastavi da kreci.Odlucim da izadjem napolje i oteram je.Uspem to da uradim,ali se ona premesti na drugo drvo,koje je obasjano mesecinom.Mogao sam da se zakunem da je ptica imala vise od 2 oka,imala je negde izmedju 4 ili 6,nisam mozda dobro video,ali nije zvucala kao vrana,vec nesta izmedju vriske zene i krecanja vrane.
zasto bi iko imao potrebu da otera pticu sa drveta? pa i u sred dana a kamoli noci? :think:

Back