- Poruka
- 197
Jedna gadna saobracajka od pre 6 godina :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre neki dan padne sneg,odem malo napolje da se grudvam sa drugarima.Vratim se negde oko 23:00,nisam bio nesta umoran pa nisam ni spavao te noci.Bilo je 2 sata ujtru,izlazim iz kupatila,a soba mi gleda na put,pored puta kod komsije vidim u snegu tragove od konja(kao da se konj vrteo u kurg),ima dosta ljudi koji drze konje u komsiluku,ali nisu valjda ludi da u 2 sata ujutru setaju konje...jel su to "Todorci" ili nesta drugo...
Zdravo ljudi, ja nisam imao tih nekih iskustva paranormalnih ali sam imao 3 ili 4 situacije gde sam premro od straha. To nisu toliko strasne situacije sad kad se setim, ali uzmite u obzir da sam u svim pricama bio uzrast od 9 do 11 godina...
Prvo eto sa 9 godina, vracam se iz skole, pred kraj treceg razreda upeklo Sunce ubi, nigde nikog, a ja se vracam jednom ulicicom koje sam se bojao jako bila je sva sablasna sa jedne strane kuce sa druge strane zid od neke kasarne duz skoro cele ulice...
Uglavnom vracam se a tad su bila ona sranja stalno otimali decu u belo roblje brujale vesti ovo-ono i *** tripujes se kad si dete da samo tebe cekaju...
Idem tako kad iza mene na nekih 20 metara ide lik malo krupniji, i sad ja prvo stanem da prodje da bude ispred mene on zastane zazvon mu mobilni bas tad. ja potrcim dok telefonira okrenem se on pocne trcati, ja onako izgubljen od straha trcim gledam levo desno, i vidim skroz na kraju ulice neku babu i dedu, i ja dotrcim do njih i ocnem sa njima da setam, kad taj lik i dalje trci, i projuri pored nas i skrene... i sad kad zrelije razmisljam, neko ga je vrv zvao da pozuri...
Zatim, imao sam 10 godina, citam novine kad u novinama naslov identifikovana zena sa slike, ja pogledam sliku, zena uneli joj se u facu i slikali, ja ne primetim nista narocito, samo je imala kako sam rekao caletu ogromne oci, kad meni cale kaze to su je slikali mrtvu, i da su joj se uneli u facu da bi se ljudi javili ako je prepoznaju... e tu sam se prepao bio, vrv jer sam piljio u sliku i onda saznao da je mrtva, uglavnom ja idem na trening, u skoli sam imao treninge, ono zima bez snega samo mrzno vreme onako, mrak mrkli u onoj ulicici opet, mrak i sa osvetljenjem, ja onako zvizdim samo da nije tisina, kad nestade struje, i odjednom cujem vetar, od straha sve cujem 3 puta bolje vrv, kad ja pocnem da trcim, a sve gledam oko sebe, iza sebe, ispred sebe, i u glavi mi samo kako ce me presesti ta zena iz novina...
i evo jos jedne sa 10 ili 11 godina vise se ne secam, u selu sa 2 druga i 2 drugarice, i mi odsetamo daleko bas, a tada je bilo aktuelno obijanje kuca bas u tom naselju, ali onih napustenih, gde vlasnici ne dodju po mesec dana... I sad mi ulazimo u jedan kamenolom, ono je prelepo ljudi i sad idem stalno tamo kad god odem u selo, ono okolo ogromne provalije a vi ste dole, a posle kisa nastane jezero i to toplo, ma milina... uglavno setamo, kad vidim nesto lezi, a ono mrtva lisica, vec se sasusila na vucini, a ono sve tragovi kako je neko kidao izgrebao (vrv jazavac neki) i sad nisam ja bio plasljivo dete, kao sto me je i sad jako tesko uplasiti, pocnu kao da pricaju sta ako i nas nesto tako iskasapi bla bla bla, ja sam onda plasio drugarice itd... pridjemo malo jednoj manjoj provaliji, mi u podnozju a iznad nas jedno 7-8 metara zbunje neko rastinje a mi u podnozju toga... i vidimo mi malu neku zmijicu kako se penje gore, i sad deca ko deca kamenje i gadjaomo, ona se popne gore i mi gadjamo u zbunje, kad zbunje poce da s epomera i nesto nas gadja odande sa 3-4 kamena, samo sam video ruku neciju kako nas gadja, mi zbrisali, vratimo se mi posle 20 minuta kad nema nikog tamo, a bila neka flasa sa domacim sokom, ja uzmem flasu i zafrljacim je dole ono se razbije i uz put vidimo necije tragove u pesku dok smo s evracali... kasnije saznam da je taj provalnik uzimao sta je nasao od hrane i pica, kasnije ga uhvatili... smi smo bili ubedjeni da je to bio on...
Eto to su 3 situacije gde sam se najvise uplasio sve ostalo je bzv...
Hmm,pa svako ima duhove u kuci,jednog dobrog i jednog loseg..Evo sta mi se sad desilo
Trenutno sam ostala sama u kuci, i roditelji i sestra su izasli...I nije proslo ni pet minuta, sedim za racunarom, kad cujem neko suskanje. Kao ono suskanje od sirokih farmerki. Strecnem se ja, pogledam okolo, nema nikoga naravno, Da ne pravim ja buku? Ma ne, sedim mirno. Da nije na tv-u? Ne, neki triler je. Al dobro, nije se ponavljalo i zaboravim ja. I upravo sada, ogladnela sam, otisla u kuhinju da uzmem neko pecivo, kad cujem nesto da je zaskripalo. Srce mi sislo u pete tog trenutka. Pomislila sam da je od otvaranja sporeta...i tako sam zatvorila i otvorila vrata ponovo ali nije skripalo. I u istom trenutku ringla na istom sporetu poce da proizvodi neko pucketanje. Jeste na njoj bila serpa, ali je bilo iskljuceno sve. Kako sam se samo uplasila...Oduzelo mi je bar 3 godine zivota...A prvo sto sam se setila je da postujem ovde....Nije nesto posebno jezivo, ali dovoljno se cesto desava da pomisljam kako imam duhove u kuci
Hmm,pa svako ima duhove u kuci,jednog dobrog i jednog loseg..
Ja sam rodjen 28 avgusta(Velika Gospojina),i imam neku cudnu moc da pomislim na nesta bezveze i to se desi posle nekoliko sati...Kao kad sam pomislio na macku koja je otisla od kuce pre nekoliko meseca i ona se vratila posle nekoliko satiMoj pokojni deda po ćaletu je rođen na neki praznik, ne znam tačno koji, zaboravio sam, a narod veruje da ljudi rođeni na taj dan imaju sposobnost da vide "prikojaze"više nego ostali, i doista deda se svačega nagledao, a i baba moja, pa mi je od njihovih priča i dandanas nije svejedno noću u selu i pored mojih 26 godina, kad budem imao vremena pisaću malo o tome, mada sam već nešto od toga i pripovedao, samo ne znam na kojim temama