Vaša najstrašnija iskustva???

prvo, moje saucesce.
drugo, ovo mi deluje i zvuci jako poznato. naime, postoje ljudi otvoreniji za ta i takva iskustva. predvidjanje, tacnije, bolje zvuci predosecanje smrti bliskih je meni jako poznata stvar, nazalost. mislim da si i ti jedan od " nadarenih ". svakako da je to mogla biti i slucajnost i mimoilazenje sa dedom, ako je basta velika, u sta moj zdrav razum i nalaze da verujem, ali ipak, sledeci moja iskustva s tim stvarima, a ne bih da ih ovde delim, znam da cu biti ismejan, rekao bih ti; "dobrodosao u nas klub... "
ta " moc" uopste nije zavidna, i voleo bih da je nemam. ali, avaj!
I ja sam cuo za to,kao neka vizija tako nesta :think:

Desavala su mi se i brojna druga neobjasnjiva iskustva, usput, imam 16 godina..
Meni ta "moc" ne pravi neke probleme, sta vise, zbog nje se osjecam poseban u pozivitnom smislu..
Iskreno sumnjam da je slucajnost jer mi se previse puta desila :)
Imam jednog druga, tacnije komsija, stariji godinu od mene, odrastao sam s njim, nekad pred pocetak ovog ljeta mu se non stop prikazivao broj 22, kada pogleda na sat, kada gledamo utakmicu zbroji nzm npr pokusaje ili nesto uvijek mu ispadne 22, i uvijek mu nesto kao da govori sta da sabira da bi dobio taj broj..
Meni se prije nekih mjesec dana pa do dan danas, skoro svaki put kada pogledam na sat pokaze isti broj, npr 15:15, 20:20...
nema neki odredjeni broj ali skoro svaki put je tako..

Ja sam kao dete slusala razne price,naprimer nama je mama uvek govorila da se ne obracamo nekoj zivotinji posle pola noci,ako je vidimo na putu,naprimer macka ker jagmje itd.Kod mojih u selu isao neki mamin daljni rodak od devojke kuci,kako je prosla ponoc on sam a jos ni blizu kuce,isao je nasipom uz savu.Vidi on neko lepo mace ide za njim,on se sagne da je uzme i ponese kuci i da nije posve sam.Kad je uzeo poceo je da je mazi i tepa joj maco,maco maco.Kad odjednom macka pocne da ga grebe i uz to vice ona maco maco,On je hteo baciti ali ona uplela sape u njegovu kosu i samo ga grebe i vice maco maco.On je trco do kuce,a kad je mati njegova cula galamu ustala otvorila vrata a on sav krvav jos uvek se brani od macke a macke nema nigde.Dosle i komsije da pomognu a on samo vice skinite macku smene pis maco,pis maco tu noc je umro.

Uf ovo mi strasno izgleda,da macka to govori pa na mestu bih precrkla od straha.Meni se desilo oko 1 pola 2,kad sam se vracala kuci od drugarice pratilo me zuto kuce i gledalo me pravo u oci,pratilo me sve do zgrade dok nisam usla,bas sam ga gledala u oci i kuce mene mada mislim da nije bilo necega cudno.A jednom sam se isto upasila kad sam videla iz daleka crno kuce srednjeg rasta,bio je bas daleko od mene.Odjednom je zastalo kao kip ni da okrene glavu ni levo ni desno,ja sam se sve vise problizavala,kad sam prolazila pored njega ja gledam u kuce da l ce da se okrene uposte nije gledao je samo pravo.Ja sam prosla pred kuceta i iza mene sam cula kako nesto suska okrenem se kad ono list uvenuo i psa vise nije bilo iza mene.

Uf ovo mi strasno izgleda,da macka to govori pa na mestu bih precrkla od straha.Meni se desilo oko 1 pola 2,kad sam se vracala kuci od drugarice pratilo me zuto kuce i gledalo me pravo u oci,pratilo me sve do zgrade dok nisam usla,bas sam ga gledala u oci i kuce mene mada mislim da nije bilo necega cudno.A jednom sam se isto upasila kad sam videla iz daleka crno kuce srednjeg rasta,bio je bas daleko od mene.Odjednom je zastalo kao kip ni da okrene glavu ni levo ni desno,ja sam se sve vise problizavala,kad sam prolazila pored njega ja gledam u kuce da l ce da se okrene uposte nije gledao je samo pravo.Ja sam prosla pred kuceta i iza mene sam cula kako nesto suska okrenem se kad ono list uvenuo i psa vise nije bilo iza mene.
Hmmm bas cudno,to se i meni desilo ali sam bio sa mojim kerom... :think:

najstrasnija...jednom sam se vracao kuci od prijatelja...nocu...u daljini sam cuo topot kopita po asfaltu...
dobro rekoh..ali se zvuk priblizava,jasno cujem...i prodje...a konja nigdje...samo udarci kopita od asfalt...
prekrstio sam se...triput...i otrcao kuci...
nije bas nesto...ali je meni bilo strasno

Evo ovako ja sam cula da ljudi koji rodjeni na onaj prazni DUHOVNI PONEDELJAK tako nesto da na taj dan mogu da cuju duhove irazna desavanja.Evo primer isti slucaj otac moje drugarice je isto cuo kako ga juri konj ali konja nije bilo,kaze da je on samo to video i niko vise.Desilo mu se jednom i da ga je neko gusio i da se jedva izborio s tim.

Poslednja izmena:
Uuu koliko puta sam se ja vracala iz grada solo peske u 01 h , 2, 3, 4, sata kuci... i koliko me je samo kucica srelo i otpratilo
do ulaza zgrade :D Par puta se desavalo da samo iskoce onako iz nekog mraka i jednostavno krenu za mnom, valjda zato
sto ja obicno zastanem pa ih pomazim .... u svakom slucaju, vise se uplasim kad vidim nocu neku osobu da ide ispred mene
iznenada i pojavi se niotkuda nego da vidim psa...ali svakako nije prijatno kad hodas ulicom u sred noci sam, svaki sum ti izgleda
sumnjivo ...hm...pogotovo sad u ovo doba godine kad je vetrovito pa kad pocne lisce da leti i susti na sve strane... bas scary.

Uuu koliko puta sam se ja vracala iz grada solo peske u 01 h , 2, 3, 4, sata kuci... i koliko me je samo kucica srelo i otpratilo
do ulaza zgrade :D Par puta se desavalo da samo iskoce onako iz nekog mraka i jednostavno krenu za mnom, valjda zato
sto ja obicno zastanem pa ih pomazim .... u svakom slucaju, vise se uplasim kad vidim nocu neku osobu da ide ispred mene
iznenada i pojavi se niotkuda nego da vidim psa...ali svakako nije prijatno kad hodas ulicom u sred noci sam, svaki sum ti izgleda
sumnjivo ...hm...pogotovo sad u ovo doba godine kad je vetrovito pa kad pocne lisce da leti i susti na sve strane... bas scary.
Sve je moguce kazem ja :D

Evo ovako ja sam cula da ljudi koji rodjeni na onaj prazni DUHOVNI PONEDELJAK tako nesto da na taj dan mogu da cuju duhove irazna desavanja.Evo primer isti slucaj otac moje drugarice je isto cuo kako ga juri konj ali konja nije bilo,kaze da je on samo to video i niko vise.Desilo mu se jednom i da ga je neko gusio i da se jedva izborio s tim.

te konje koje je, kazes, cuo, to su takozvani todorovi konji, iliti todorci. mitska bica iz nasih predanaj, a ja sam vec zilion puta ovde i jos pogde na pdf-ovima reko, da nista od tih mitova nije izmisljeno ili prazna prica. sve je to nekad anarod dozivljavao, nao vaj ili onaj nacin, nije iskljuceno da su u se neka od tih bica i sad zadrzala, ali u drugoj verziji, obliku... ali se pritajili, jer narod vise ne veruje u njih. pa koliko je samo jos uvek zivo prica o drekavcima po srbiji, pa o vilama, o vampirima... kazem ja gde je dima tu je i vatre!

Jednom mi se posle NBGD blokova dalje prema Obrenovcu probušila guma i morao sam da guram bajs 20,25 kilometara...Ko zna taj kraj zna da tamo nema žive duše u sumrak...Samo šuma i reka...Bilo je creepy na momente...Nije se ništa strašno desilo osim što sam lipsao do kuće:lol:A ja volim tu atmosferu tišine i odsustvo ljudskog faktora ponekad pa mi je i prijalo.

Back